Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (7)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Верхівкер Я$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Верхівкер Я. Г. 
Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, В. А. Дроздова, М. С. Борісова // Економіка харчової промисловості. - 2010. - № 3. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2010_3_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 238.787 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Верхівкер Я. Г. 
Продовольча безпека ринку нектарів та соковмісних напоїв в Україні як елемент економічної безпеки підприємств [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, В. А. Дроздов // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 4. - С. 71-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_4_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 229.962 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Верхівкер Я. Г. 
Асептичне консервування харчових продуктів [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О.М. Мирошніченко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 25-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 258.047 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Верхівкер Я. Г. 
Дослідженння кон’юнктури ринку виробництва нектарів та соковмісних напоїв [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, В. А. Дроздова, Г. Г. Крікополо, К. Г. Івашковська, А. С. Геращенко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 86-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 350.877 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Верхівкер Я. Г. 
Конкурентоспроможність товарів та критерії її оптимізації [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 203.929 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Верхівкер Я. Г. 
Менеджмент організації сфери послуг [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 122-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 441.357 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Єгорова А. В. 
Удосконалення процесу підготовки плодоовочевої сировини для виробництва консервованих продуктів [Електронний ресурс] / А. В. Єгорова, Я. Г. Верхівкер, Н. І. Гондза // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 43-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 504.044 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Пахомова К. Ю. 
Застосування гідродинамічної обробки у консервуванні продуктів рослинного походження [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, Л. О. Стоянова, Я. Г. Верхівкер // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 390.463 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Верхівкер Я. Г. 
Разработка параметров предварительной подготовки специй при производстве соусов и кетчупов на томатной основе [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, В. В. Єфремов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 99-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_35
Попередній перегляд:   Завантажити - 305.527 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Верхівкер Я. Г. 
Сучасний стан, перспективи розвитку ринку соусів та пов’язані з цим вимоги до використання спецій [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, В. В. Єфремов, О. М. Мирошніченко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.199 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Пахомова К. Ю. 
Вплив гідродинамічної обробки на антиоксидантні властивості готового продукту [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, Я. Г. Верхівкер, Ю. О. Дашковський, Л. Ю. Стоянова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.789 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Верхівкер Я. Г. 
Розробка параметрів консервування томатних соусів і кетчупів у полімерній тарі [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 32-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 190.235 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Верхівкер Я. Г. 
Науково-практичне обґрунтування методології розробки сучасної нормативної технологічної документації для виробництва харчової продукції [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2017. - № 2. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2017_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 785.652 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Верхівкер Я. Г. 
Методологія розробки сучасної нормативно-технологічної документації для виробництва харчової продукції з урахуванням вимог міжнародних стандартів [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко, Е. І. Альтман // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 236-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(1)__29
Розглянуто проблему, пов'язану з існуванням великої кількості чинною нормативної документації з виробництва консервованих харчових продуктів з плодоовочевої сировини, яка значною мірою не корегується між собою. Відсутність у цій документації єдиного підходу до визначення якості та безпечності харчового продукту не надає змоги забезпечити розвиток консервної галузі харчової промисловості як структурованого комплексу взаємозалежних системотворчих елементів. У зв'язку з цим запропоновано компіляційний підхід, що передбачає створення нормативної документації на основі існуючих вітчизняних та європейських документів на аналогічні види готової продукції, а за їх відсутності - на основі базових документів зі стандартизації.
Попередній перегляд:   Завантажити - 333.946 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
15.

Валюженко Б. М. 
Композиція інгредієнтів з використанням лікувально-столових вод та концентратів фруктових соків для приготування безалкогольного сокового напою [Електронний ресурс] / Б. М. Валюженко, Я. Г. Верхівкер // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 18(1). - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_18(1)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 105.464 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Верхівкер Я. Г. 
Методологія розробки нормативної документації, адаптованої до європейського законодавства [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.738 Mb    Зміст випуску     Цитування
17.

Верхівкер Я. Г. 
Сучасні види полімерної тари для консервованих харчових продуктів [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Товарознавчий вісник. - 2021. - Вип. 14. - С. 6-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2021_14_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 624.412 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського