Пошуковий запит: (<.>A=Верхівкер Я$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. |
Верхівкер Я. Г. Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, В. А. Дроздова, М. С. Борісова // Економіка харчової промисловості. - 2010. - № 3. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2010_3_9
|
2. |
Верхівкер Я. Г. Продовольча безпека ринку нектарів та соковмісних напоїв в Україні як елемент економічної безпеки підприємств [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, В. А. Дроздов // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 4. - С. 71-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_4_20
|
3. |
Верхівкер Я. Г. Асептичне консервування харчових продуктів [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О.М. Мирошніченко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 25-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_10
|
4. |
Верхівкер Я. Г. Дослідженння кон’юнктури ринку виробництва нектарів та соковмісних напоїв [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, В. А. Дроздова, Г. Г. Крікополо, К. Г. Івашковська, А. С. Геращенко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 86-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_32
|
5. |
Верхівкер Я. Г. Конкурентоспроможність товарів та критерії її оптимізації [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_6
|
6. |
Верхівкер Я. Г. Менеджмент організації сфери послуг [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 122-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_40
|
7. |
Єгорова А. В. Удосконалення процесу підготовки плодоовочевої сировини для виробництва консервованих продуктів [Електронний ресурс] / А. В. Єгорова, Я. Г. Верхівкер, Н. І. Гондза // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 43-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_16
|
8. |
Пахомова К. Ю. Застосування гідродинамічної обробки у консервуванні продуктів рослинного походження [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, Л. О. Стоянова, Я. Г. Верхівкер // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_23
|
9. |
Верхівкер Я. Г. Разработка параметров предварительной подготовки специй при производстве соусов и кетчупов на томатной основе [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, В. В. Єфремов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 99-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_35
|
10. |
Верхівкер Я. Г. Сучасний стан, перспективи розвитку ринку соусів та пов’язані з цим вимоги до використання спецій [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, В. В. Єфремов, О. М. Мирошніченко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_18
|
11. |
Пахомова К. Ю. Вплив гідродинамічної обробки на антиоксидантні властивості готового продукту [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, Я. Г. Верхівкер, Ю. О. Дашковський, Л. Ю. Стоянова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__5
|
12. |
Верхівкер Я. Г. Розробка параметрів консервування томатних соусів і кетчупів у полімерній тарі [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 32-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_9
|
13. |
Верхівкер Я. Г. Науково-практичне обґрунтування методології розробки сучасної нормативної технологічної документації для виробництва харчової продукції [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2017. - № 2. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2017_2_11
|
14. |
Верхівкер Я. Г. Методологія розробки сучасної нормативно-технологічної документації для виробництва харчової продукції з урахуванням вимог міжнародних стандартів [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко, Е. І. Альтман // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 236-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(1)__29 Розглянуто проблему, пов'язану з існуванням великої кількості чинною нормативної документації з виробництва консервованих харчових продуктів з плодоовочевої сировини, яка значною мірою не корегується між собою. Відсутність у цій документації єдиного підходу до визначення якості та безпечності харчового продукту не надає змоги забезпечити розвиток консервної галузі харчової промисловості як структурованого комплексу взаємозалежних системотворчих елементів. У зв'язку з цим запропоновано компіляційний підхід, що передбачає створення нормативної документації на основі існуючих вітчизняних та європейських документів на аналогічні види готової продукції, а за їх відсутності - на основі базових документів зі стандартизації.
|
15. |
Валюженко Б. М. Композиція інгредієнтів з використанням лікувально-столових вод та концентратів фруктових соків для приготування безалкогольного сокового напою [Електронний ресурс] / Б. М. Валюженко, Я. Г. Верхівкер // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 18(1). - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_18(1)__15
|
16. |
Верхівкер Я. Г. Методологія розробки нормативної документації, адаптованої до європейського законодавства [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_3
|
17. |
Верхівкер Я. Г. Сучасні види полімерної тари для консервованих харчових продуктів [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Товарознавчий вісник. - 2021. - Вип. 14. - С. 6-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2021_14_3
|