Пошуковий запит: (<.>A=Воскресенська О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Воскресенська О. Є. Витрати та ефективність діяльності суб'єктів туристичного бізнесу України [Електронний ресурс] / О. Є. Воскресенська // Економічні інновації. - 2013. - Вип. 54. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2013_54_7
|
2. |
Воскресенська О. Ю. Математична модель прогнозування результатів дентального протезування ВІЛ-інфікованих пацієнтів [Електронний ресурс] / О. Ю. Воскресенська, К. К. Трофимець, М. М. Шендрик, К. С. Суржанський, Х. К. Ахмедов // Питання експериментальної та клінічної медицини. - 2013. - Вип. 17, Т. 2. - С. 241-246. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pekm_2013_17_2_48
|
3. |
Тараріко О. Г. Оцінка впливу змін клімату на продуктивність зернових культур та їх прогнозування за супутниковими даними [Електронний ресурс] / О. Г. Тараріко, О. В. Сиротенко, Т. В. Ільєнко, Т. Л. Кучма, О. М. Воскресенська // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 10. - С. 10-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2013_10_4
|
4. |
Величко В. А. Щодо методичних підходів до прогнозування врожайності сільськогосподарських культур [Електронний ресурс] / В. А. Величко, О. М. Воскресенська // Механізація та електрифікація сільського господарства. - 2011. - Вип. 95. - С. 447-451. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mesg_2011_95_53
|
5. |
Зиков О. В. Моделювання процесу сушіння амаранту в апараті з термосифоном, що обертається [Електронний ресурс] / О. В. Зиков, О. В. Воскресенська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__12
|
6. |
Воскресенська О. Є. Системний підхід у стратегічному маркетинговому управлінні підприємством [Електронний ресурс] / О. Є. Воскресенська // Моделювання регіональної економіки. - 2013. - № 1. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Modre_2013_1_13
|
7. |
Воскресенська О. В. Кінетика процесу сушіння зернових культур в термосифонно-механічному агрегаті [Електронний ресурс] / О. В. Воскресенська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 79-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__23
|
8. |
Воскресенська О. Є. Нові підходи до рішення проблем, пов’язаних з управлінням підприємств туристичної галузі [Електронний ресурс] / О. Є. Воскресенська // Бізнес-навігатор. - 2013. - № 2. - С. 257-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2013_2_51
|
9. |
Воскресенська О. Є. Удосконалення системи стратегічного маркетингового управління туристичними підприємствами [Електронний ресурс] / О. Є. Воскресенська // Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики. - 2015. - Вип. 2. - С. 76-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Fkd_2015_2_12 Розглянуто управління туристичним підприємством з використанням системного підходу, який надає змогу здійснити аналіз різних за своєю природою та складністю об'єктів з єдиної точки зору. Виявлено найважливіші характерні риси функціонування системи та враховано найбільш вагомі фактори, що впливають на її розвиток. Також передбачено підпорядкованість цілей і результатів підсистем взаємопов'язаним цілям, що впливає на економічну безпеку підприємства.
|
10. |
Карпінський С. Л. Вплив екзогенних факторів на розвиток туристичної галузі Херсонської області та шляхи їх подолання [Електронний ресурс] / С. Л. Карпінський, О. Є. Воскресенська // Причорноморські економічні студії. - 2017. - Вип. 23. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2017_23_14
|
11. |
Воскресенська О. Є. Event-менеджмент в управлінні розвитком подієвого туризму [Електронний ресурс] / О. Є. Воскресенська, А. М. Фурсов // Молодий вчений. - 2019. - № 2(1). - С. 248-252. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_2(1)__57
|
12. |
Безбах І. В. Застосування термомеханічних систем в харчових технологіях [Електронний ресурс] / І. В. Безбах, О. В Воскресенська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 1. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_1_16
|
13. |
Воскресенська О. Є. Формування маркетингової інформаційної системи підприємства [Електронний ресурс] / О. Є. Воскресенська, В. В. Шукліна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2019. - № 4. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2019_4_18
|
14. |
Воскресенська О. Є. Шляхи підвищення ефективності системи мотивації праці персоналу санаторно-курортного комплексу [Електронний ресурс] / О. Є. Воскресенська // Бізнес Інформ. - 2020. - № 8. - С. 231-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2020_8_32 Розглянуто шляхи підвищення ефективності системи мотивації праці персоналу санаторно-курортного комплексу "Чайка" ПБТ "Парітет". Встановлено, що працівники вважають наявність матеріальної мотивації як належне і звертають все більше уваги на додаткові стимули, які їм пропонує керівництво підприємства. Розглянуто матеріальні та нематеріальні види мотивації праці персоналу. Встановлено мотиви, що спонукають людину працювати на користь підприємства. Також доведено, що використання керівництвом лише матеріальних стимулів не приводить автоматично до хороших результатів роботи працівників. Для досягнення найкращих результатів керівництву підприємства пропонується використовувати змішаний підхід та враховувати індивідуальні потреби кожного працівника окремо. Саме тому в статті пропонується поділити працівників на групи відповідно до їх потреб. Такий поділ є умовним, але він базується на психологічних особливостях розвитку особистості в цілому та дозволяє задовольняти економічні потреби, бажання, інтереси кожного працівника. Задля підвищення ефективності системи мотивації праці персоналу санаторно-курортного комплексу "Чайка" ПБП "Парітет" досліджено зміну рівня мотивації персоналу підприємства в часі. Визначено особисті кар'єрні очікування персоналу підприємства. Персонал умовно поділено на групи, кожній групі надано коротку характеристику та наведено пріоритети кар'єрного зростання персоналу. Проведене дослідження дозволяє зробити висновок, що вдосконалення системи мотивації праці персоналу підприємства залежить від багатьох факторів, які на неї впливають. При вдосконаленні системи мотивації керівництву підприємства слід пам'ятати, що не можна мотивувати всіх працівників однаково. Користуючись запропонованим поділом працівників, керівництво підприємства може розробити індивідуальну систему мотивації для кожного працівника або для групи працівників. Саме від вдалої системи мотивації праці залежить ефективність роботи не тільки самого працівника, але й усього підприємства в цілому.
|
15. |
Воскресенська О. Є. Розвиток SMART-туризму: теорія та практика [Електронний ресурс] / О. Є. Воскресенська, І. С. Зінов’єва // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2020. - № 3. - С. 223-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2020_3_31
|
16. |
Воскресенська О. Є. Розширення інструментарію стратегічного планування [Електронний ресурс] / О. Є. Воскресенська, О. А. Савчук // Економічні інновації. - 2011. - Вип. 45. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2011_45_10
|
17. |
Зінов'єва І. С. Ефективність використання номерного фонду підприємств санаторно-курортного типу [Електронний ресурс] / І. С. Зінов'єва, О. Є. Воскресенська // Молодий вчений. - 2020. - № 2(2). - С. 340-346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2020_2(2)__34
|
18. |
Зайцева О. І. Регіональні аспекти управління маркетингом і персоніфікації товарів та послуг на підприємствах малого та середнього бізнесу [Електронний ресурс] / О. І. Зайцева, Г. Г. Савіна, О. Є. Воскресенська, М. В. Манзик, В. В. Краєва // Вісник Херсонського національного технічного університету. - 2021. - № 3. - С. 231-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2021_3_28
|
19. |
Трухачова К. В. Особливості технологій обслуговування туризму в EVENT-менеджменті: екополітика, логістика, маркетинг у інфраструктурно-ресурсному та анімаційному плануванні події [Електронний ресурс] / К. В. Трухачова, Н. А. Власенко, О. Є. Воскресенська, А. В. Софієнко, В. В. Шукліна // Вісник Херсонського національного технічного університету. - 2021. - № 4. - С. 231-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2021_4_30
|
20. |
Савін С. Ю. Напрями оптимізації витрат в системі підвищення якості логістичної діяльності підприємства [Електронний ресурс] / С. Ю. Савін, Ю. О. Джерелюк, О. Є. Воскресенська // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2021. - № 3. - С. 273-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2021_3_47
|
| |