Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (24)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гирка О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Сирохман І. В. 
Проблеми якості і стійкості у зберіганні цукерок з праліновим корпусом [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 381.097 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Сирохман І. В. 
Поліпшення споживних властивостей печива [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 54-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 354.266 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Сирохман І. В. 
Мікробіологічна безпека і якість нових сухих сніданків [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__36
Попередній перегляд:   Завантажити - 174.089 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Гирка О. І. 
Зміна якості лабільних компонентів нових продуктів екструзії під час зберігання [Електронний ресурс] / О. І. Гирка // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 288.223 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Гирка О. І. 
Залежність між рецептурним і мінеральним складом нових виробів [Електронний ресурс] / О. І. Гирка, М. П. Бодак // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2013. - Вип. 13. - С. 14-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2013_13_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 388.264 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Гирка О. І. 
Чайні напої функціонального призначення на основі фітодобавок [Електронний ресурс] / О. І. Гирка // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 164-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 361.038 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Гирка О. І. 
Вплив різних чинників на збереженість цукерок [Електронний ресурс] / О. І. Гирка // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 18. - С. 112-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 452.747 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Бодак М. П. 
Формування асортименту, якості та електронна торгівля віскі [Електронний ресурс] / М. П. Бодак, О. І. Гирка // Підприємництво і торгівля. - 2018. - Вип. 22. - С. 120-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2018_22_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 589.523 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Гирка О. І. 
Сучасні технології збереження харчових продуктів [Електронний ресурс] / О. І. Гирка, М. П. Бодак // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 381.571 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Бодак М. П. 
Особливості формування споживних властивостей та асортименту лікерів [Електронний ресурс] / М. П. Бодак, Л. І. Гірняк, О. І. Гирка // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 78-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 484.127 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Гирка О. І. 
Сучасні проблеми контролю і державного регулювання безпечності та якості харчової продукції [Електронний ресурс] / О. І. Гирка, М. П. Бодак, Х. І. Ковальчук // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2020. - Вип. 23. - С. 175-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2020_23_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 361.632 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Бодак М. П. 
Порівняльна оцінка цін на основні продукти харчування у супермаркетах України та Фінляндії [Електронний ресурс] / М. П. Бодак, Б. Б. Семак, О. І. Гирка // Інфраструктура ринку. - 2020. - Вип. 42. - С. 134-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ifrctr_2020_42_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 181.379 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського