Пошуковий запит: (<.>A=Гирка О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Сирохман І. В. Проблеми якості і стійкості у зберіганні цукерок з праліновим корпусом [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_29
|
2. |
Сирохман І. В. Поліпшення споживних властивостей печива [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 54-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_20
|
3. |
Сирохман І. В. Мікробіологічна безпека і якість нових сухих сніданків [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__36
|
4. |
Гирка О. І. Зміна якості лабільних компонентів нових продуктів екструзії під час зберігання [Електронний ресурс] / О. І. Гирка // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_12
|
5. |
Гирка О. І. Залежність між рецептурним і мінеральним складом нових виробів [Електронний ресурс] / О. І. Гирка, М. П. Бодак // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2013. - Вип. 13. - С. 14-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2013_13_6
|
6. |
Гирка О. І. Чайні напої функціонального призначення на основі фітодобавок [Електронний ресурс] / О. І. Гирка // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 164-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_26
|
7. |
Гирка О. І. Вплив різних чинників на збереженість цукерок [Електронний ресурс] / О. І. Гирка // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 18. - С. 112-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_23
|
8. |
Бодак М. П. Формування асортименту, якості та електронна торгівля віскі [Електронний ресурс] / М. П. Бодак, О. І. Гирка // Підприємництво і торгівля. - 2018. - Вип. 22. - С. 120-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2018_22_21
|
9. |
Гирка О. І. Сучасні технології збереження харчових продуктів [Електронний ресурс] / О. І. Гирка, М. П. Бодак // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_12
|
10. |
Бодак М. П. Особливості формування споживних властивостей та асортименту лікерів [Електронний ресурс] / М. П. Бодак, Л. І. Гірняк, О. І. Гирка // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 78-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_14
|
11. |
Гирка О. І. Сучасні проблеми контролю і державного регулювання безпечності та якості харчової продукції [Електронний ресурс] / О. І. Гирка, М. П. Бодак, Х. І. Ковальчук // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2020. - Вип. 23. - С. 175-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2020_23_25
|
12. |
Бодак М. П. Порівняльна оцінка цін на основні продукти харчування у супермаркетах України та Фінляндії [Електронний ресурс] / М. П. Бодак, Б. Б. Семак, О. І. Гирка // Інфраструктура ринку. - 2020. - Вип. 42. - С. 134-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ifrctr_2020_42_25
|