Пошуковий запит: (<.>A=Голембовська Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Голембовська Н. Харчова цінність коропа і товстолобика осіннього вилову [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_5
|
2. |
Голембовська Н. Розвиток ринку рибних продуктів в Україні [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_3
|
3. |
Голембовська Н. В. Характеристика пряно-ароматичних коренеплодів [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська, Т. К. Лебська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__17
|
4. |
Голембовська Н. Використання прісноводної риби у складі пресервів [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, А. Гончарук, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_3_8
|
5. |
Лебська Т. Харчова цінність коропа Cyprinus Carpio і товстолобика Hypophtalmichthys spp осіннього вилову [Електронний ресурс] / Т. Лебська, Н. Голембовська // Техніка і технології АПК. - 2014. - № 5. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titapk_2014_5_10
|
6. |
Голембовська Н. Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_4_8
|
7. |
Голембовська Н. Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Тваринництво України. - 2016. - № 11-12. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2016_11-12_14
|
8. |
Голембовська Н. Паштети рибні з доданням нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_11
|
9. |
Прасол І. Ю. Сенсорний аналіз рибних січених напівфабрикатів методом профілю флейвору [Електронний ресурс] / І. Ю. Прасол, Н. В. Голембовська, Н. М. Слободянюк, О. М. Очколяс // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_19
|
10. |
Голембовська Н. Виготовлення дієтичних варених ковбас з додаванням біологічно-активної добавки насіння чіа [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Б. Леонова, Е. Старкова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_10
|
11. |
Голембовська Н. В. Дослідження змін показників якості дієтичних січених напівфабрикатів під час зберігання [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_6
|
12. |
Голембовська Н. В. Використання насіння чіа у складі дієтичних січених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2019. - Т. 21, № 92. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2019_21_92_6
|
13. |
Голембовська Н. В. Удосконалення технології пресервів з прісноводних видів риб [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_8
|
14. |
Голембовська Н. В. Дослідження змін показників якості напівфабрикатів під час зберігання [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2021. - Т. 23, № 96. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2021_23_96_7
|
15. |
Голембовська Н. В. Удосконалення технології рибних напівфабрикатів з додаванням нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська, Н. М. Cлободянюк, В. М. Ісраелян // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 2. - С. 14-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_2_4
|
16. |
Ісраелян В. М. Застосування ферменту папаїну в технології м'ясних виробів [Електронний ресурс] / В. М. Ісраелян, Н. В. Голембовська, Н. М. Слободянюк // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 3. - С. 60-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_3_7
|