Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Голембовська Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Голембовська Н. 
Харчова цінність коропа і товстолобика осіннього вилову [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.352 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Голембовська Н. 
Розвиток ринку рибних продуктів в Україні [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 632.504 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Голембовська Н. В. 
Характеристика пряно-ароматичних коренеплодів [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська, Т. К. Лебська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__17
Попередній перегляд:   Завантажити - 850.05 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Голембовська Н. 
Використання прісноводної риби у складі пресервів [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, А. Гончарук, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 880.232 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Лебська Т. 
Харчова цінність коропа Cyprinus Carpio і товстолобика Hypophtalmichthys spp осіннього вилову [Електронний ресурс] / Т. Лебська, Н. Голембовська // Техніка і технології АПК. - 2014. - № 5. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titapk_2014_5_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 96.637 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Голембовська Н. 
Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_4_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 418.042 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Голембовська Н. 
Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Тваринництво України. - 2016. - № 11-12. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2016_11-12_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 405.775 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Голембовська Н. 
Паштети рибні з доданням нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 605.049 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Прасол І. Ю. 
Сенсорний аналіз рибних січених напівфабрикатів методом профілю флейвору [Електронний ресурс] / І. Ю. Прасол, Н. В. Голембовська, Н. М. Слободянюк, О. М. Очколяс // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 303.834 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Голембовська Н. 
Виготовлення дієтичних варених ковбас з додаванням біологічно-активної добавки насіння чіа [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Б. Леонова, Е. Старкова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 324.961 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Голембовська Н. В. 
Дослідження змін показників якості дієтичних січених напівфабрикатів під час зберігання [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 402.01 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Голембовська Н. В. 
Використання насіння чіа у складі дієтичних січених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2019. - Т. 21, № 92. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2019_21_92_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 771.456 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Голембовська Н. В. 
Удосконалення технології пресервів з прісноводних видів риб [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 462.478 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Голембовська Н. В. 
Дослідження змін показників якості напівфабрикатів під час зберігання [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2021. - Т. 23, № 96. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2021_23_96_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 675.007 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Голембовська Н. В. 
Удосконалення технології рибних напівфабрикатів з додаванням нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська, Н. М. Cлободянюк, В. М. Ісраелян // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 2. - С. 14-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 703.176 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Ісраелян В. М. 
Застосування ферменту папаїну в технології м'ясних виробів [Електронний ресурс] / В. М. Ісраелян, Н. В. Голембовська, Н. М. Слободянюк // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 3. - С. 60-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_3_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 624.488 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського