Пошуковий запит: (<.>A=Дмитрук Є$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Дмитрук Є. В. Можливості використання моделі впливу репутації підприємства на рівень його економічної безпеки [Електронний ресурс] / Є. В. Дмитрук // Управління проектами та розвиток виробництва. - 2009. - № 4. - С. 152-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uprv_2009_4_26
|
2. |
Дмитрук Є. А. Вплив зволожування зерна тритикале та тривалості відволожування на вихід ядра [Електронний ресурс] / Є. А. Дмитрук, В. В. Новіков, І. О. Полянецька, В. В. Любич // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2014. - № 1. - С. 83-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2014_1_20
|
3. |
Дмитрук Є. Підвищення ефективності розмельних систем в сортових хлібопекарських помелах пшениці [Електронний ресурс] / Є. Дмитрук, О. Верещинський, Є. Харченко // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 2. - С. 163-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_2_4 Зазначено, що дослідження ефективності застосування машин дисмембраторного типу в процесі помелу пшениці в борошно є актуальним у зв'язку з тим, що інтенсивність дії робочих органів машин є значно вищою в порівнянні з типовими ентолейторами Р3-БЕР, які використовуються в технологічному процесі сортових хлібопекарських помелах. Показано ефективність типових ентолейторів Р3-БЕР під час подрібнення проміжних продуктів у борошно в розвинених сортових помелах пшениці. Наведено методику дослідження оцінки ефективності подрібнення проміжних продуктів у вальцьовому верстаті та дисмембраторі. Дослідження проведено за виробничих умов млинзаводу АП "Протос". Наведено якісні показники суміші продуктів першої та другої якості, яка подрібнювалась. На підставі досліджень встановлено кількісні та якісні показники подрібненого продукту (добуток, зольність і білість борошна) після вальцьового верстата залежно від режиму роботи верстата, а також після дисмембратора залежно від частоти обертання робочого органа дисмембратора. Встановлено вплив режимів роботи подрібнюючих машин на вихід борошна в системі вальцьовий верстат - дисмембратор. На базі експериментальних даних одержано рівняння регресії, які описують вихід борошна під час подрібнення продуктів першої та другої якості, що пов'язують вихід борошна з режимом роботи вальцьового верстата і частотою обертання робочого органа дисмембратора. Експериментальні дослідження показали доцільність використання дисмембраторів під час подрібнення проміжних продуктів у борошномельному виробництві, а також високу ефективність в порівнянні з типовими ентолейторами Р3-БЕР.
|
4. |
Харченко Є. Аеродинамічний опір нетканих фільтрувальних матеріалів [Електронний ресурс] / Є. Харченко, Є. Дмитрук, А. Шаран // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 412-420. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_15
|
5. |
Дмитрук Є. А. Вплив вологості зерна тритикале озимого та тривалості відволожування на вихід ядра [Електронний ресурс] / Є. А. Дмитрук, В. В. Любич, В. В. Новіков, І. О. Полянецька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__7
|
6. |
Шаповаленко О. І. Дослідження процесу зберігання зерна в герметичних умовах [Електронний ресурс] / О. І. Шаповаленко, Є. А. Дмитрук, А. В. Шаран, Н. М. Грегірчак, Я. А. Штика, О. І. Чернишевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__31
|
7. |
Дмитрук Є. А. Удосконалення лущіння зерна тритикале під час виготовлення крупи [Електронний ресурс] / Є. А. Дмитрук, В. В. Новіков // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2014. - № 2. - С. 16-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vddau_2014_2_5
|
8. |
Дмитрук Є. А. Фракційний склад і деякі фізичні характеристики нерухомого шару зерна тритикале [Електронний ресурс] / Є. А. Дмитрук, В. В. Любич, В. В. Новіков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 232-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_30
|
9. |
Дмитрук Є. А. Вихід крупи плющеної із зерна тритикале залежно від ступеня його лущіння та режиму водно-теплової обробки [Електронний ресурс] / Є. А. Дмитрук, В. В. Любич, В. В. Новіков // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - Т. 59, № 3. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_59_3_6
|