Пошуковий запит: (<.>A=Дончевська Р$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Дончевська Р. Інноваційні заморожені заливні рибні продукти [Електронний ресурс] / Р. Дончевська, А. Туніцька // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 79-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_12 Експериментально підтверджено доцільність і перспективність розробки функціональних заливних продуктів шляхом раціонального комбінування прісноводної риби та рослинної сировини із використанням гідроколоїдів і заморожуванням продукції з метою подовження терміну її зберігання.
|
2. |
Гуць В. Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні [Електронний ресурс] / В. Гуць, О. Сидоренко, Р. Дончевська // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 104-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_19
|
3. |
Сидоренко О. В. Раціоналізація мінерального складу заморожених заливних продуктів [Електронний ресурс] / О. В. Сидоренко, Р. С. Дончевська // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 58-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_21
|
4. |
Дончевська Р. С. Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції [Електронний ресурс] / Р. С. Дончевська, О. В. Сидоренко, О. В. Романенко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_37
|
5. |
Дончевська Р. Розвиток рибного господарства України [Електронний ресурс] / Р. Дончевська // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 28–40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_4 Проаналізовано динаміку вилову, обсяги імпорту та експорту риби й морепродуктів, структуру виробництва та рівень споживання рибної продукції населенням України. Підтверджено критичний стан рибного господарства України, зазначено причини негативних явищ і запропоновано можливі шляхи подолання кризи в цій галузі.
|
6. |
Дончевська Р. С. Сенсорний аналіз кексів провідних вітчизняних виробників [Електронний ресурс] / Р. С. Дончевська, А. В. Пустовгар // International scientific journal. - 2015. - № 9. - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2015_9_14
|
7. |
Дончевська Р. С. Конкурентоспроможність зерна кукурудзи різних сортів, що використовується для виробництва харчових продуктів [Електронний ресурс] / Р. С. Дончевська, Ю. О. Двірна // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 13. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_13_15
|
8. |
Дончевська Р. С. Сенсорний аналіз майонезів столових вітчизняного та закордонного виробництва [Електронний ресурс] / Р. С. Дончевська, К. С. Люта // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 15(1). - С. 38-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_15(1)__10
|
9. |
Сидоренко О. Споживні властивості акули катран (Squalus acanthias) [Електронний ресурс] / О. Сидоренко, Н. Боліла, Р. Дончевська // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 57–65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_8 Представлено дані імпорту на ринок України акул, жирів та їх фракцій з риб'ячої печінки за останні роки. Встановлено основні ідентифікаційні ознаки акули катран (Squalus acanthias). Наведено результати дослідження показників, що характеризують споживні властивості акули катран з метою забезпечення вітчизняного ринку біологічно цінною рибною сировиною.
|
10. |
Божко Т. Ринок соусної продукції: детермінанти розвитку в Україні [Електронний ресурс] / Т. Божко, Р. Дончевська, Н. Шаповалова // Товари і ринки. - 2019. - № 4. - С. 26–39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_4_5
|
11. |
Божко Т. В. Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші житнього і пшеничного борошна на ринку України [Електронний ресурс] / Т. В. Божко, Р. С. Дончевська, О. В. Бабій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2019. - Т. 21, № 92. - С. 28-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2019_21_92_8
|
12. |
Сидоренко О. Біологічна цінність порошку з креветки Palaemon adspersus [Електронний ресурс] / О. Сидоренко, О. Петрова, Р. Дончевська // Товари і ринки. - 2021. - № 1. - С. 115-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2021_1_12 Наведено результати дослідження біологічної цінності білків порошку "Креветковий" із креветки Palaemon adspersus Азово-Чорноморської акваторії. Проаналізовано показники біологічної цінності білків сировини та харчового концентрату, підкреслено перспективність останнього щодо використання в технологіях виготовлення продуктів здорового харчування.
|
13. |
Дончевська Р. Споживна цінність заливних продуктів із прісноводної риби [Електронний ресурс] / Р. Дончевська, О. Сидоренко // Товари і ринки. - 2020. - № 4. - С. 121-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2020_4_14
|
14. |
Дончевська Р. С. Асортимент та конкурентоспроможність хліба із суміші житнього та пшеничного борошна на ринку України [Електронний ресурс] / Р. С. Дончевська, Т. С. Полюхович // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 19(1). - С. 20-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_19(1)__6
|
15. |
Дончевська Р. С. Якість майонезу "Провансаль" на ринку України [Електронний ресурс] / Р. С. Дончевська, Т. В. Божко, В. В. Рубаха // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2019. - № 14(1). - С. 58-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2019_14(1)__13
|