Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Завадинська О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Пересічний М. 
Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України [Електронний ресурс] / М. Пересічний, О. Завадинська, Н. Зубар // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 775.018 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Завадинська О. Ю. 
Технологія борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська // Траектория науки. - 2016. - Т. 2, № 4. - С. 3.1-3.5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2016_2_4_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 695.905 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Завадинська О. Ю. 
Стратегії інноваційного розвитку підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська, В. А. Русавська // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Економічні науки. - 2018. - Вип. 54. - С. 94-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_ekon_2018_54_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 469.173 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Завадинська О. Ю. 
Пошук нових шляхів комунікації з клієнтами як один із ключових напрямів роботи для ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська // Підприємництво і торгівля. - 2018. - Вип. 22. - С. 115-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2018_22_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 369.228 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Завадинська О. Ю. 
Інноваційні маркетингові методики підвищення лояльності споживачів послуг сфери ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська // Вісник Київського національного університету культури і мистецтв. Серія : Менеджмент соціокультурної діяльності. - 2018. - Вип. 1. - С. 137-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bknucams_2018_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 314.987 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Завадинська О. Ю. 
Інноваційні технології господарювання в ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 93-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 207.665 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Завадинська О. Ю. 
Сучасні тенденції впровадження інноваційних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська, А. А. Кінчур, Є. В. Деревицький // Підприємництво і торгівля. - 2019. - Вип. 25. - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2019_25_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 518.733 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Завадинська О. Ю. 
Ефективність та удосконалення spa-послуг на термальних курортах України [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська, Г. А. Толок, О. С. Ліфіренко. // Ефективна економіка. - 2018. - № 9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2018_9_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 183.273 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Завадинська О. 
Дослідження інноваційних рішень для оновлення існуючих бізнес-моделей і сучасних сервісних технологій у ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / О. Завадинська, Г. Ніколайко, М. Огороднік // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 2. - С. 229-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2022_5_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 415.886 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського