Пошуковий запит: (<.>A=Звєрєв В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Звєрєв В. О. Аналіз ІЧ-спектрів клейковини та тіста з пшеничного хлібопекарського борошна з використанням білкових добавок [Електронний ресурс] / В. О. Звєрєв, О. М. Шаніна. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_13
|
2. |
Шаніна О. М. Агрегуюча здатність клейковини за умови додавання трансглютамінази та білків тваринного походження [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, В. О. Звєрєв // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 128-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_18
|
3. |
Шаніна О. М. Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова, В. О. Звєрєв // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__7 Досліджено вплив трансглютамінази за присутності різних товарних форм білків тваринного походження на агрегуючу здатність клейковини, іонозв'язувальну здатність білків безглютенового борошна. Встановлено підвищення агрегуючої здатності клейковини, іонозв'язувальної здатності білків борошна за присутності досліджуваних домішок. Одержані результати спрямовані на покращання структурно-механічних властивостей борошняного тіста, макаронних і борошняних формованих продуктів, безглютенового хліба.
|
4. |
Шаніна О. М. Oбгрунтування процесу сушіння макаронних виробів з білковими добавками та ферментом трансглютаміназа [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, В. О. Звєрєв, А. Т. Теймурова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 235-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_36
|
5. |
Шаніна О. М. Поліпшення кулінарних достоїнств макаронних виробів із застосуванням ферменту трансглютаміназа [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, В. О. Звєрєв, А. Т. Теймурова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 184-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__46
|
6. |
Шаніна О. М. Вологоутримувальна здатність борошняного тіста з додаванням ферменту трансглютаміназа [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова, В. О. Звєрєв // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 153-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__38
|
7. |
Звєрєв В. П. Модель експлуатаційної надійності програмних засобів [Електронний ресурс] / В. П. Звєрєв, С. Є. Гнатюк // Системи обробки інформації. - 2015. - Вип. 8. - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2015_8_20 Запропоновано модель оцінювання надійності програмних засобів у період нормальної експлуатації програмно-керованих засобів зв'язку. Модель відрізняється від відомих використанням нових аналітичних виразів кількісної оцінки значень показників надійності, доступністю вихідних даних, реальними припущеннями та обмеженнями на використання, повною автоматизацією операцій згідно з новим алгоритмом реалізації, точністю оцінки і прогнозування значень показників надійності програмних засобів.
|
8. |
Кузнецов О. О. Періодичні властивості криптографічно стійких псевдовипадкових послідовностей [Електронний ресурс] / О. О. Кузнецов, А. С. Кіян, Д. І. Прокопович-Ткаченко, В. П. Звєрєв, Е. В. Кузнецова Т. Ю. Котух // Прикладная радиоэлектроника. - 2018. - Т. 17, № 3-4. - С. 96-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Prre_2018_17_3-4_5
|
9. |
Луценко М. С. Порівняльний аналіз біометричних криптосистем [Електронний ресурс] / М. С. Луценко, О. О. Кузнецов, Д. І. Прокопович-Ткаченко, В. П. Звєрєв, А. О. Уварова // Прикладная радиоэлектроника. - 2018. - Т. 17, № 3-4. - С. 182-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Prre_2018_17_3-4_16
|
10. |
Фірсов О. Д. Удосконалення технологічного процесу маршрутного руху [Електронний ресурс] / О. Д. Фірсов, В. П. Звєрєв, О. В. Шаповалов, М. В. Михайлов // Системи та технології. - 2019. - № 2. - С. 139–160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vamsutn_2019_2_11
|
11. |
Латишева О. В. Можливості застосування бізнес-моделей для управління діяльністю автотранспортного підприємства [Електронний ресурс] / О. В. Латишева, Р. Р. Баранов, В. В. Звєрєв, О. О. Проніна // Економічний вісник Донбасу. - 2020. - № 2. - С. 173-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecvd_2020_2_20 Мета статті - визначення можливостей удосконалення управління бізнес-процесами автотранспортного підприємства на підставі їх опису, регламентації та корегування завдяки використанню сучасного інструментарію моделювання бізнес-процесів в нотаціях "Integration Definition for Function Modeling - IDEF0" та "Architecture of Integrated Information Systems - ARIS". Актуальність досліджених у статті питань зумовлена необхідністю визначення існуючих проблем на підприємстві, таких як: дублювання завдань та повноважень, наявність зайвих операцій в діяльності підприємства. Запропоновано здійснити опис та регламентацію існуючих процесів завдяки побудови функціональної моделі (AS - IS) в нотації IDEF0 (Integration Definition for Function Modeling) методології SADTдіаграм. Представлено результат моделювання бізнес-процесів в методології функціонального моделювання, який дозволяє провести аналіз існуючого стану діяльності автотранспортного підприємства і провести процедуру оптимізації бізнес-процесів. Для вдосконалення бізнес-процесів запропоновано регламентувати бізнес-процеси підприємства за допомогою діаграм моделювання процесів, які можна застосовувати без особливих фінансових і трудових витрат і які дають найбільш зрозумілі для сприйняття, точні і якісні результати. Наведено приклад складання карт операцій підприємства та надано рекомендації щодо підвищення їх ефективності.
|