Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Кальчук Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Кальчук Л. А. Продуктивні та відтворні якості корів-первісток різного походження [Електронний ресурс] / Л. А. Кальчук, Т. С. Попадюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__13
| 2. |
Славов В. П. Закономірності вивільнення 137Сs в рубці жуйних [Електронний ресурс] / В. П. Славов, М. І. Дідух, Л. А. Кальчук // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 5(2). - С. 157-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_5(2)__34
| 3. |
Біденко В. М. Ефективність застосування різних сполук мікроелементів при вирощуванні люпину кормового в умовах зони радіоактивного забруднення [Електронний ресурс] / В. М. Біденко, В. П. Славов, М. І. Дідух, Л. А. Кальчук, В. З. Трохименко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_30
| 4. |
Трохименко В. З. Використання харчових добавок у ковбасному виробництві та їх вплив на організм людини [Електронний ресурс] / В. З. Трохименко, Л. А. Кальчук, М. І. Дідух, Т. І. Ковальчук, В. В. Захарін // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 233-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_54
| 5. |
Дідух М. Аналіз стану і перспектив виробництва м’яса і м’ясопродуктів у Житомирській області [Електронний ресурс] / М. Дідух, Т. Ковальчук, Л. Кальчук, А. Хомич, Т. Лемак // Біологія тварин. - 2019. - Т. 21, № 3. - С. 112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2019_21_3_34
|
|
|