Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (42)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Каплун О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Бондаренко О. Г. 
Методика та алгоритм синтезу організаційної структури органу управління тиловим забезпеченням оперативно-тактичного об’єднання внутрішніх військ МВС України при виконанні службово-бойових завдань [Електронний ресурс] / О. Г. Бондаренко, С. П. Павлов, О. С. Каплун, В. Г. Дундуков // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних сил. - 2010. - Вип. 4. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2010_4_26
Обгрунтовано застосування теорії моделювання організаційних структур та запропоновано алгоритм синтезу оргструктури органу управління тиловим забезпеченням оперативно-тактичного об'єднання ВВ МВС України з використанням методів рішення задачі синтезу організації.
Попередній перегляд:   Завантажити - 211.967 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Павлюк Р. Ю. 
Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, О. А. Каплун, С. М. Лосєва // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__9
Вивчено вміст біологічно активних речовин (БАР) - хлорофілів a і b, каротиноїдів, L-аскорбінової кислоти та поліфенольних речовин в хлорофілвмісних овочах (капусті броколі та брюссельській). Розроблено кріогенну технологію заморожування хлорофілвмісних овочів. Встановлено, що застосування кріогенного "шокового" заморожування надає можливість не тільки зберегти всі корисні БАР, але й більш повно їх вилучити у вільний стан.
Попередній перегляд:   Завантажити - 369.032 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Каплун О. В. 
Математичні моделі електромагнітних полів всередині циліндричних та сферичних біологічних структур [Електронний ресурс] / О. В. Каплун, Є. Л. Піротті // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2015. - Вип. 164. - С. 166-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2015_164_62
Висвітлено питання моделювання розподілу електромагнітних полів всередині різних структур біологічних об'єктів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 875.506 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Каплун О.О. 
Клієнт-серверна система дистанційного навчання "Smart-edu" [Електронний ресурс] / О.О. Каплун, І. В. Майзелев // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 2 : Комп'ютерно-орієнтовані системи навчання. - 2015. - № 16. - С. 31-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_2_2015_16_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.041 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Рисцов І. К. 
Економіко-математичне моделювання вартості екологічного збитку пасажирського автотранспорту з урахуванням якості обслуговування [Електронний ресурс] / І. К. Рисцов, О. О. Каплун // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 4(2). - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_4(2)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 314.56 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Рисцов І. К. 
Економіко-математичне моделювання діяльності транспортної галузі [Електронний ресурс] / І. К. Рисцов, О. О. Каплун // Молодий вчений. - 2018. - № 3(1). - С. 374-377. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2018_3(1)__86
Попередній перегляд:   Завантажити - 329.194 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Крайнюков О. М. 
Оцінка впливу металургійного підприємства на стан компонентів природного середовища [Електронний ресурс] / О. М. Крайнюков, О. В. Каплун // Молодий вчений. - 2019. - № 8(2). - С. 141-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_8(2)__3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.402 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Павлюк Р. Ю. 
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Р. Д. Таубер, Т. С. Маціпура, О. А. Каплун // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 38-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 447.805 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського