Пошуковий запит: (<.>A=Капрельянц Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Капрельянц Л. В. Модификация пшеничного крах мала различными амілазами [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпырко, Е. Ф. Помазанова // Biotechnology. - 2008. - Vol. 1, № 4. - С. 64-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2008_1_4_9
|
2. |
Негру І. Ф. Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків [Електронний ресурс] / І. Ф. Негру, Л. В. Капрельянц // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 534-540. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_84
|
3. |
Хомич Г. П. Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, С. А. Земелєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 342-348. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_56
|
4. |
Воловик Т. М. Оптимізація параметрів процесу інкапсулювання пробіотичних культур [Електронний ресурс] / Т. М. Воловик, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_6
|
5. |
Капрельянц Л. В. Разработка технологии получения липосомальных форм ферментных препаратов [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Д. Я. Винкерт, Т. А. Величко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 108-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__28
|
6. |
Трегуб Н. С. Кінетичні параметри накопичення біомаси Lactobacillus acidophilus на середовищах із селеном [Електронний ресурс] / Н. С. Трегуб, Л. В. Капрельянц // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 112-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__29
|
7. |
Воловик Т. М. Дослідження активності інкапсульованих пробіотиків у йогурті [Електронний ресурс] / Т. М. Воловик, Л. В. Капрельянц // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__30
|
8. |
Капрельянц Л. В. Biotechnological approaches for the production of functional foods and supplements from cereal raw materials [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, О. Д. Журлова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_6
|
9. |
Капрельянц Л. В. Модифікований колориметричний метод визначення b-глюкана у зернових [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, А. С. Шунько // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_5
|
10. |
Капрельянц Л. В. Структуроутворення у розчинах желатину під дією ферменту трансглутамінази [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпирко, А. А. Зинов’єв, О. В. Шалигін // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_12
|
11. |
Хомич Г. П. Вплив технології переробки та тривалості зберігання на якість соків із дикорослих ягід [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_19
|
12. |
Негру І. Ф. Исследование процесса комплексообразования β-циклодекстрина с ликопином [Електронний ресурс] / І. Ф. Негру, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 28-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_11
|
13. |
Єгоров Б. В. Участие ОНАПТ в научно-исследовательском проекте 7-й рамочной программы Европейского союза "Эффективное использование биологически активных компонентов в традиционных пищевых продуктах Черноморского региона" [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Л. В. Капрельянц, С. Н. Федосов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 5-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_3
|
14. |
Федосова К. С. Food consumption in Ukraine and its dynamics (According to statistical data of Household Budget Surveys) [Електронний ресурс] / К. С. Федосова, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_4
|
15. |
Хомич Г. П. Вплив умов вирощування на якісні показники ягід чорниці та продуктів її переробки [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_12
|
16. |
Капрельянц Л. В. Функциональные продукты: тенденции и перспективы [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Г. А. Хомич // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 5-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_3
|
17. |
Журлова Е. Д. Фитокомпоненты зернового сырья: строение, свойства, применение [Електронний ресурс] / Е. Д. Журлова, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_3
|
18. |
Хомич Г. П. Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, Л. А. Осипова, Л. М. Шафран, О. В. Третьякова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_11
|
19. |
Капрельянц Л. В. Исследование процесса ко-инкапсулирования пробиотических культур [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Т. Н. Воловик // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 14-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_6
|
20. |
Хомич Г. П. Дослідження впливу способу протирання на якісні показники пюре з чорниці [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, Т. С. Лозовська, І. В. Федоренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__5
|
| |