Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (16)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Капрельянц Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Капрельянц Л. В. 
Модификация пшеничного крах мала различными амілазами [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпырко, Е. Ф. Помазанова // Biotechnology. - 2008. - Vol. 1, № 4. - С. 64-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2008_1_4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 283.518 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Негру І. Ф. 
Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків [Електронний ресурс] / І. Ф. Негру, Л. В. Капрельянц // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 534-540. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_84
Попередній перегляд:   Завантажити - 698.843 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Хомич Г. П. 
Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, С. А. Земелєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 342-348. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_56
Попередній перегляд:   Завантажити - 221.637 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Воловик Т. М. 
Оптимізація параметрів процесу інкапсулювання пробіотичних культур [Електронний ресурс] / Т. М. Воловик, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 325.992 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Капрельянц Л. В. 
Разработка технологии получения липосомальных форм ферментных препаратов [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Д. Я. Винкерт, Т. А. Величко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 108-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__28
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.519 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Трегуб Н. С. 
Кінетичні параметри накопичення біомаси Lactobacillus acidophilus на середовищах із селеном [Електронний ресурс] / Н. С. Трегуб, Л. В. Капрельянц // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 112-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__29
Попередній перегляд:   Завантажити - 611.525 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Воловик Т. М. 
Дослідження активності інкапсульованих пробіотиків у йогурті [Електронний ресурс] / Т. М. Воловик, Л. В. Капрельянц // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__30
Попередній перегляд:   Завантажити - 749.439 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Капрельянц Л. В. 
Biotechnological approaches for the production of functional foods and supplements from cereal raw materials [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, О. Д. Журлова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 313.699 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Капрельянц Л. В. 
Модифікований колориметричний метод визначення b-глюкана у зернових [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, А. С. Шунько // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 392.037 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Капрельянц Л. В. 
Структуроутворення у розчинах желатину під дією ферменту трансглутамінази [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпирко, А. А. Зинов’єв, О. В. Шалигін // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.402 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Хомич Г. П. 
Вплив технології переробки та тривалості зберігання на якість соків із дикорослих ягід [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 332.664 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Негру І. Ф. 
Исследование процесса комплексообразования β-циклодекстрина с ликопином [Електронний ресурс] / І. Ф. Негру, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 28-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 456.26 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Єгоров Б. В. 
Участие ОНАПТ в научно-исследовательском проекте 7-й рамочной программы Европейского союза "Эффективное использование биологически активных компонентов в традиционных пищевых продуктах Черноморского региона" [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Л. В. Капрельянц, С. Н. Федосов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 5-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 239.53 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Федосова К. С. 
Food consumption in Ukraine and its dynamics (According to statistical data of Household Budget Surveys) [Електронний ресурс] / К. С. Федосова, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 239.88 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Хомич Г. П. 
Вплив умов вирощування на якісні показники ягід чорниці та продуктів її переробки [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 394.95 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Капрельянц Л. В. 
Функциональные продукты: тенденции и перспективы [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Г. А. Хомич // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 5-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 392.54 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Журлова Е. Д. 
Фитокомпоненты зернового сырья: строение, свойства, применение [Електронний ресурс] / Е. Д. Журлова, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.061 Mb    Зміст випуску     Цитування
18.

Хомич Г. П. 
Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, Л. А. Осипова, Л. М. Шафран, О. В. Третьякова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 554.919 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Капрельянц Л. В. 
Исследование процесса ко-инкапсулирования пробиотических культур [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Т. Н. Воловик // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 14-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 416.595 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Хомич Г. П. 
Дослідження впливу способу протирання на якісні показники пюре з чорниці [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, Т. С. Лозовська, І. В. Федоренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 314.207 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського