Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Колесникова М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Колесникова М. Б. 
Закономірності впливу кислотного гідролізу на формування крохмальних клейстерів у технології солодких соусів [Електронний ресурс] / М. Б. Колесникова, С. С. Андреєва // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 63-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 589.326 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Андрєєва С. С. 
Дослідження мікроструктури крохмалів фізичної модифікації для обгрунтування використання в технології соусів [Електронний ресурс] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колесникова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__2
Наведено результати досліджень фракційного складу крохмалів залежно від крохмалоносія, а саме залежність властивостей крохмалю від розміру та форми зерен, наслідком чого є визначення виду та типу модифікації крохмалю. Експериментально одержано наукові дані щодо змін процесу клейстеризації крохмалів фізичної модифікації під впливом технологічних чинників (тривалості теплової обробки, зміни pH середовища).
Попередній перегляд:   Завантажити - 524.304 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Коваленко В. О. 
Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберігання [Електронний ресурс] / В. О. Коваленко, М. Ф. Перцевой, Л. О. Чернова, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 235.273 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Бреславец Т. В. 
Обоснование режимов технологического процесса получения изолированных белков пелагических рыб [Електронний ресурс] / Т. В. Бреславец, Л. М. Крайнюк, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.972 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Колесникова М. Б. 
ЯМР дослідження вологоутримуючих властивостей крохмалів фізичної модифікації [Електронний ресурс] / М. Б. Колесникова, О. Г. Дьяков, С. С. Андрєєва // Молодий вчений. - 2015. - № 3(1). - С. 178-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_3(1)__40
Попередній перегляд:   Завантажити - 260.887 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Колесникова М. Б. 
Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів [Електронний ресурс] / М. Б. Колесникова, С. С. Андрєєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 252-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 363.743 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Колесникова М. Б. 
Теоретичне та експериментальне обгрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / М. Б. Колесникова, С. С. Андрєєва // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 17. - С. 138-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_17_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 396.88 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Колесникова М. Ю. 
Новые сведения о распространении бранхиобделлид (Clitellata: Branchiobdellida) в водоёмах Харьковской области [Електронний ресурс] / М. Ю. Колесникова // Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія : Біологія. - 2007. - № 788, Вип. 6. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKhb_2007_788_6_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 457.031 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського