Пошуковий запит: (<.>A=Колесникова М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Колесникова М. Б. Закономірності впливу кислотного гідролізу на формування крохмальних клейстерів у технології солодких соусів [Електронний ресурс] / М. Б. Колесникова, С. С. Андреєва // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 63-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_9
|
2. |
Андрєєва С. С. Дослідження мікроструктури крохмалів фізичної модифікації для обгрунтування використання в технології соусів [Електронний ресурс] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колесникова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__2 Наведено результати досліджень фракційного складу крохмалів залежно від крохмалоносія, а саме залежність властивостей крохмалю від розміру та форми зерен, наслідком чого є визначення виду та типу модифікації крохмалю. Експериментально одержано наукові дані щодо змін процесу клейстеризації крохмалів фізичної модифікації під впливом технологічних чинників (тривалості теплової обробки, зміни pH середовища).
|
3. |
Коваленко В. О. Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберігання [Електронний ресурс] / В. О. Коваленко, М. Ф. Перцевой, Л. О. Чернова, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_14
|
4. |
Бреславец Т. В. Обоснование режимов технологического процесса получения изолированных белков пелагических рыб [Електронний ресурс] / Т. В. Бреславец, Л. М. Крайнюк, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_29
|
5. |
Колесникова М. Б. ЯМР дослідження вологоутримуючих властивостей крохмалів фізичної модифікації [Електронний ресурс] / М. Б. Колесникова, О. Г. Дьяков, С. С. Андрєєва // Молодий вчений. - 2015. - № 3(1). - С. 178-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_3(1)__40
|
6. |
Колесникова М. Б. Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів [Електронний ресурс] / М. Б. Колесникова, С. С. Андрєєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 252-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_40
|
7. |
Колесникова М. Б. Теоретичне та експериментальне обгрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / М. Б. Колесникова, С. С. Андрєєва // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 17. - С. 138-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_17_24
|
8. |
Колесникова М. Ю. Новые сведения о распространении бранхиобделлид (Clitellata: Branchiobdellida) в водоёмах Харьковской области [Електронний ресурс] / М. Ю. Колесникова // Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія : Біологія. - 2007. - № 788, Вип. 6. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKhb_2007_788_6_20
|