Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Корнільєв Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Корнільєв Г. В. 
Сортозразки Origanum vulgare (Lamiaceae) як перспективні продуценти біологічно активних речовин [Електронний ресурс] / Г. В. Корнільєв, А. Є. Палій, Н. В. Марко, Б. О. Виноградов, В. М. Єжов // Український ботанічний журнал. - 2014. - Т. 71, № 1. - С. 90-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UBJ_2014_71_1_20
Определены качественный и количественный составы биологически активных веществ водно-этанольных экстрактов Origanum vulgare L. сортообразцов № 3, 17-7, 61 интродукции Никитского ботанического сада - Национального научного центра. Установлено, что характерными компонентами для исследуемых экстрактов являются: п-цимен, <$Egamma>-терпинен, цис-сабиненгидрат, <$Ealpha>-терпинен-4-ол, <$Ebeta>-кариофиллен, кариофилленоксид. Выявлено, что основными летучими компонентами в экстракте сортообразца № 3 являются кариофилленоксид, 4-этоксиметилфенол, транс-оцимен, сабинен; № 17-7 - кариофилленоксид, п-цимен, сабинен; № 61 - карвакрол, <$Egamma>-терпинен, тимол. Среди нелетучих фенольных веществ в экстрактах идентифицированы кофейная и розмариновая кислоты, а также лютеолин и лютеолин-7-гликозид. По разнообразию качественного состава и количественному содержанию биологически активных веществ выделен экстракт сортообразца № 61.
Попередній перегляд:   Завантажити - 306.747 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Корнільєв Г. В. 
Виробництво харчових продуктів з плодів нектарина [Електронний ресурс] / Г. В. Корнільєв, В. М. Єжов // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 7. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_7_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 164.219 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Корнільєв Г. В. 
Плоди та листки нектарину як джерела біологічно активних речовин [Електронний ресурс] / Г. В. Корнільєв // Біологічні системи. - 2011. - Т. 3, Вип. 3. - С. 225-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_biol_2011_3_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 779.205 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Корнільєв Г. В. 
Вплив метеоумов на хімічний склад плодів нектарина (Persica vulgaris subsp. nectarina (Ait.) Shof.) [Електронний ресурс] / Г. В. Корнільєв, О. О. Ріхтер, В. М. Єжов // Інтродукція рослин. - 2011. - № 1. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/IR_2011_1_12
Наведено багаторічні відомості про хімічний склад плодів двох сортів нектарина різних термінів достигання та метеоумови під час вегетації. Розраховано коефіцієнти кореляції між показниками хімічного складу та метеофакторами. Виявлено, що метеофактори найбільше впливають на вміст сухих речовин, дисахаридів, водорозчинного пектину і титрованих кислот.
Попередній перегляд:   Завантажити - 97.427 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського