Пошуковий запит: (<.>A=Корсікова Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Корсікова Н. М. Інноваційна модель розвитку України: сучасний стан і перспективи [Електронний ресурс] / Н. М. Корсікова // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 1. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2009_1_7
|
2. |
Корсікова Н. М. Організаційно-економічний механізм управління інноваційним розвитком підприємства в сучасних умовах [Електронний ресурс] / Н. М. Корсікова // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 3. - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2009_3_3
|
3. |
Корсікова Н. М. Проблеми формування інтегрованої системи якості [Електронний ресурс] / Н. М. Корсікова, А. В. Толстих // Економіка харчової промисловості. - 2010. - № 2. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2010_2_6
|
4. |
Корсікова Н. М. Використання бенчмаркингу як інструменту підвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі [Електронний ресурс] / Н. М. Корсікова, Л. С. Соколова // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 2. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_2_11
|
5. |
Корсікова Н. М. Дослідження сучасних альтернатив та принципів стратегічного управління як фактору розвитку підприємств у сфері готельних послуг [Електронний ресурс] / Н. М. Корсікова, В. В. Лємєшева // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 4. - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_4_12
|
6. |
Корсікова Н. М. Системний підхід до підвищення особистої ефективності сучасного керівника [Електронний ресурс] / Н. М. Корсікова, В. М. Череватий // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 1. - С. 80-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_1_11
|
7. |
Корсікова Н. М. Підвищення результативності організації управлінської діяльності в органах державної влади [Електронний ресурс] / Н. М. Корсікова, Я. С. Туренко // Наукові записки Інституту законодавства Верховної Ради України. - 2019. - № 6. - С. 73-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzizvru_2019_6_10
|
8. |
Козак К. Б. Типологія конфліктних особистостей та алгоритм взаємодії з ними в робочому процесі [Електронний ресурс] / К. Б. Козак, Н. М. Корсікова, В. В. Древова // Економіка харчової промисловості. - 2020. - Т. 12, Вип. 1. - С. 45-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2020_12_1_7
|
9. |
Корсікова Н. М. Менеджмент у сфері публічного управління: завдання, філософія розвитку [Електронний ресурс] / Н. М. Корсікова // Наукові записки Інституту законодавства Верховної Ради України. - 2020. - № 3. - С. 110-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzizvru_2020_3_15
|
10. |
Савенко І. І. Місце інновацій в системі заходів антикризового управління підприємством [Електронний ресурс] / І. І. Савенко, Н. М. Корсікова // Економіка харчової промисловості. - 2020. - Т. 12, Вип. 4. - С. 56-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2020_12_4_8
|
11. |
Корсікова Н. М. Роль менеджера у розвитку потенціалу сучасного працівника [Електронний ресурс] / Н. М. Корсікова, К. Б. Козак // Економіка, управління та адміністрування. - 2020. - № 2. - С. 22-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhdtu_econ_2020_2_6
|
12. |
Козак К. Б. Управління мотивацією персоналу в умовах постпандемії та воєнного стану [Електронний ресурс] / К. Б. Козак, Н. М. Корсікова, Ю. О. Петренко // Економіка харчової промисловості. - 2022. - Т. 14, Вип. 4. - С. 26-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2022_14_4_4
|