Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Костянець Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Шаркова Н. О. 
Оптимізація умов отримання водорозчинного екстракту із колагенвмісної сировини [Електронний ресурс] / Н. О. Шаркова, Е. К. Жукотский, Л. Ю. Авдеева, Н. Н. Козак, Л. О. Костянець // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 172-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__44
Попередній перегляд:   Завантажити - 441.477 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Шаркова Н. О. 
Дослідження кінетики сушіння крапель білково-мінерального екстракту [Електронний ресурс] / Н. О. Шаркова, Е. К. Жукотський, Л. Ю. Авдєєва, Т. Я. Турчина, М. М. Козак, Л. О. Костянець, О. В. Ткаченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 358-361. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__91
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.807 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Шаркова Н. О. 
Модернізація експериментального стенду для дослідження процесу сушіння одиничних крапель рідинних систем [Електронний ресурс] / Н. О. Шаркова, Т. Я. Турчина, Е. К. Жукотський, Л. О. Костянець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 120-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_17
Представлено результати модернізації експериментального стенду для дослідження процесу сушіння крапель рідинних систем, в основі якого закладено модель системи "крапля - парогазове середовище". Застосування цифрового реєстратора температури забезпечило одночасний запис температури краплі у цифровій і, відповідно, графічній формі в окремих програмах. Цифровий мікроскоп забезпечує трансляцію зображення краплі на монітор комп'ютера і відеозапис процесу її сушіння. За рахунок програмного забезпечення скорочується час на обробку термограм, одержання та аналіз кінетичних характеристик процесу сушіння. Застосування цифрової техніки та програмне забезпечення стенду забезпечило підвищення рівня дослідницького процесу, якість наукового продукту й розширення перспектив подальших досліджень.
Попередній перегляд:   Завантажити - 661.59 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Шаркова Н. О. 
Дослідження динамічної в’язкості водної супензії плодового тіла гриба шиїтаке [Електронний ресурс] / Н. О. Шаркова, Е. К. Жукотський, Г. В. Декуша, Л. О. Костянець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 399.563 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Турчина Т. Я. 
Моделювання впливу б-циклодекстрину як структуруючої добавки на кінетику сушіння водної суспензії їстівного гриба шиїтаке [Електронний ресурс] / Т. Я. Турчина, Е. К. Жукотський, Л. О. Костянець, А. А. Макаренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2019. - Т. 83, Вип. 1. - С. 152-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2019_83_1_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 514.974 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського