Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Костянець Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Шаркова Н. О. Оптимізація умов отримання водорозчинного екстракту із колагенвмісної сировини [Електронний ресурс] / Н. О. Шаркова, Е. К. Жукотский, Л. Ю. Авдеева, Н. Н. Козак, Л. О. Костянець // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 172-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__44
| 2. |
Шаркова Н. О. Дослідження кінетики сушіння крапель білково-мінерального екстракту [Електронний ресурс] / Н. О. Шаркова, Е. К. Жукотський, Л. Ю. Авдєєва, Т. Я. Турчина, М. М. Козак, Л. О. Костянець, О. В. Ткаченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 358-361. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__91
| 3. |
Шаркова Н. О. Модернізація експериментального стенду для дослідження процесу сушіння одиничних крапель рідинних систем [Електронний ресурс] / Н. О. Шаркова, Т. Я. Турчина, Е. К. Жукотський, Л. О. Костянець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 120-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_17 Представлено результати модернізації експериментального стенду для дослідження процесу сушіння крапель рідинних систем, в основі якого закладено модель системи "крапля - парогазове середовище". Застосування цифрового реєстратора температури забезпечило одночасний запис температури краплі у цифровій і, відповідно, графічній формі в окремих програмах. Цифровий мікроскоп забезпечує трансляцію зображення краплі на монітор комп'ютера і відеозапис процесу її сушіння. За рахунок програмного забезпечення скорочується час на обробку термограм, одержання та аналіз кінетичних характеристик процесу сушіння. Застосування цифрової техніки та програмне забезпечення стенду забезпечило підвищення рівня дослідницького процесу, якість наукового продукту й розширення перспектив подальших досліджень.
| 4. |
Шаркова Н. О. Дослідження динамічної в’язкості водної супензії плодового тіла гриба шиїтаке [Електронний ресурс] / Н. О. Шаркова, Е. К. Жукотський, Г. В. Декуша, Л. О. Костянець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_28
| 5. |
Турчина Т. Я. Моделювання впливу б-циклодекстрину як структуруючої добавки на кінетику сушіння водної суспензії їстівного гриба шиїтаке [Електронний ресурс] / Т. Я. Турчина, Е. К. Жукотський, Л. О. Костянець, А. А. Макаренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2019. - Т. 83, Вип. 1. - С. 152-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2019_83_1_28
|
|
|