Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Реферативна база даних (7)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Кучерук З$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Кучерук З. І. 
Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / З. І. Кучерук, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 52-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 728.474 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Луньова О. С. 
Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 373-378. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_59
Попередній перегляд:   Завантажити - 604.098 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Луньова О. С. 
Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 78-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 228.039 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Лисюк Г. М. 
До питання класифікації продуктів спеціального призначення [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.883 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Кучерук З. І. 
Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] / З. І. Кучерук, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, З. І. Носко, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 117-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 177.353 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Торяник О. І. 
ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хліба [Електронний ресурс] / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, З. І. Кучерук, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 388-395. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_67
Попередній перегляд:   Завантажити - 248.11 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Цуканова О. С. 
Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах іn vitro [Електронний ресурс] / О. С. Цуканова, З. І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 64-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.988 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Луньова О. С. 
Наукове обґрунтування технології дієтичних безбілкових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.12 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Луньова О. С. 
Вивчення структурно-механічних властивостей модельних систем безбілкового тіста [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__39
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.451 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Лисюк Г. М. 
Нові технології хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів спеціального призначення [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 114-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__34
Попередній перегляд:   Завантажити - 171.231 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Луньова О. С. 
Вплив структуроутворюючої добавки ксантану на реологічні показники та рухливість води в тісті для дієтичного безбілкового хліба [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 166-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__49
Попередній перегляд:   Завантажити - 190.356 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Кучерук З. І. 
Дослідження в’язкості модельних систем для "безбілкового" тіста за показником "число падіння" [Електронний ресурс] / З. І. Кучерук, О. С. Луньова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 240-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__58
Попередній перегляд:   Завантажити - 304.752 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Кучерук З. І. 
Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту [Електронний ресурс] / З. І. Кучерук, О. М. Постнова, А. О. Галич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 275-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.889 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського