Пошуковий запит: (<.>A=Кучерук З$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Кучерук З. І. Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / З. І. Кучерук, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 52-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_11
|
2. |
Луньова О. С. Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 373-378. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_59
|
3. |
Луньова О. С. Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 78-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_15
|
4. |
Лисюк Г. М. До питання класифікації продуктів спеціального призначення [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_4
|
5. |
Кучерук З. І. Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] / З. І. Кучерук, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, З. І. Носко, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 117-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_23
|
6. |
Торяник О. І. ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хліба [Електронний ресурс] / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, З. І. Кучерук, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 388-395. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_67
|
7. |
Цуканова О. С. Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах іn vitro [Електронний ресурс] / О. С. Цуканова, З. І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 64-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_10
|
8. |
Луньова О. С. Наукове обґрунтування технології дієтичних безбілкових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_9
|
9. |
Луньова О. С. Вивчення структурно-механічних властивостей модельних систем безбілкового тіста [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__39
|
10. |
Лисюк Г. М. Нові технології хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів спеціального призначення [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 114-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__34
|
11. |
Луньова О. С. Вплив структуроутворюючої добавки ксантану на реологічні показники та рухливість води в тісті для дієтичного безбілкового хліба [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 166-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__49
|
12. |
Кучерук З. І. Дослідження в’язкості модельних систем для "безбілкового" тіста за показником "число падіння" [Електронний ресурс] / З. І. Кучерук, О. С. Луньова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 240-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__58
|
13. |
Кучерук З. І. Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту [Електронний ресурс] / З. І. Кучерук, О. М. Постнова, А. О. Галич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 275-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_32
|