Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Ленська Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Рудінська О. В. Сучасна структура та ефективність методів менеджменту [Електронний ресурс] / О. В. Рудінська, Н. І. Ленська // Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління. - 2016. - Т. 15, вип. 2. - С. 105-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rectpu_2016_15_2_9
| 2. |
Сафонов Ю. М. Класифікація ризиків у державному регулюванні пасажирського автомобільного транспортного комплексу [Електронний ресурс] / Ю. М. Сафонов, Н. І. Ленська // Причорноморські економічні студії. - 2017. - Вип. 14. - С. 47-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2017_14_12
| 3. |
Масленніков Є. І. Теоретичні засади міжнародної інтеграції суб’єктів господарювання для ефективної зовнішньоекономічної діяльності [Електронний ресурс] / Є. І. Масленніков, Н. І. Ленська // Економіка. Фінанси. Право. - 2016. - № 5(1). - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfipr_2016_5(1)__9
| 4. |
Ленська Н. Аналіз конкурентоспроможності підприємств АПК України на зовнішньому ринку [Електронний ресурс] / Н. Ленська, О. Радченко // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2016. - № 4. - С. 144-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2016_4_14 Виявлено, що явище конкуренції становить одну з основних тенденцій розвитку ринкового середовища. Визначено, що проблематика конкурентоспроможності займає одне з центральних місць в економічному аналізі різних видів господарської діяльності різних суб'єктів. Доведено, що за умов ринкової економіки стійке положення будь-якого підприємства на зовнішньому ринку визначається рівнем його конкурентоспроможності, тобто здатності виробляти та збувати продукцію, яка за ціновими і неціновими характеристиками є більш привабливою для споживачів, ніж продукція їх конкурентів. Проаналізовано сучасні проблеми підвищення економічної ефективності та конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств на зовнішньому ринку. Розглянуто наукові підходи до сутності понять "конкурентоспроможність" і "конкурентоспроможність аграрних підприємств"; досліджено основні чинники, що стримують розвиток конкурентоспроможності останніх.
|
|
|