Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Луговська О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Луговська О. В. 
Вплив особистості на становлення громадянського суспільства в Україні [Електронний ресурс] / О. В. Луговська // Вісник Національного авіаційного університету. Філософія. Культурологія. - 2009. - № 2. - С. 177-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnau_f_2009_2_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 221.852 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Луговська О. А. 
Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масло-вода у харчових продуктах [Електронний ресурс] / О. А. Луговська, В. М. Сидор, Т. І. Нікітчіна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 54-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3(10)__12
Визначено вплив фізико-хімічних властивостей гуміарабіку в процесі його використання у харчових продуктах. Досліджено зразки харчових емульсій з використанням різної кількості гуміарабіку, як стабілізатора (за сталої масляної фази) та зразки емульсій зі змінною масляною фазою та постійною кількістю стабілізатора. Оптимальний варіант співвідношення водного стабілізатора та масляної фази емульсії характеризується одержанням максимальної кількості часток емульсії розміром до 1 мікрона.
Попередній перегляд:   Завантажити - 179.365 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Луговська О. А. 
Дослідження впливу розмірів часток та технології виготовлення емульсій на якість напоїв [Електронний ресурс] / О. А. Луговська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 74-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.093 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Цимбалюк О. К. 
Мистецький простір Осінніх салонів "Високий Замок" у Львові [Електронний ресурс] / О. К. Цимбалюк, О. І. Луговська // Вісник Закарпатської академії мистецтв . - 2017. - Вип. 9. - С. 133-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/newtracaar_2017_9_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 421.09 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Луговська О. А. 
Вплив гідроколоїдів на якість емульсій для напоїв [Електронний ресурс] / О. А. Луговська // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 291.026 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Луговський О. 
Легка промисловість та надії на її відродження [Електронний ресурс] / О. Луговський, О. Луговська // Легка промисловість. - 2007. - № 2. - С. 37-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/legpro_2007_2_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.119 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського