Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Майкова С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Небесний Р. В. Дослідження процесу одержання акрилової кислоти за допомогою альдольної конденсації оцтової кислоти з формальдегідом в газовій фазі [Електронний ресурс] / Р. В. Небесний, В. В. Івасів, Ю. В. Дмитрук, С. В. Шибанов, С. В. Майкова // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2013. - № 761. - С. 199-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2013_761_43 Досліджено процес альдольної конденсації оцтової кислоти з формальдегідом за присутності твердих оксидних каталізаторів у газовій фазі. Встановлено оптимальний вміст активних компонентів у каталізаторі та оптимальний вміст промотора у каталізаторі процесу одержання акрилової кислоти.
| 2. |
Лапичак Н. І. Розробка нових каталітичних систем на основі оксидів B2O3 та P2O5 для одержання метилметакрилату та метакрилової кислоти [Електронний ресурс] / Н. І. Лапичак, В. В. Івасів, Р. В. Небесний, С. В. Майкова // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4(4)__2
| 3. |
Майкова С. В. Перспективи виготовлення страв з профілактичними властивостями із введенням нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / С. В. Майкова, О. М. Вівчарук, М. Я. Бомба // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. - 2021. - № 1-2. - С. 66-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/itsph_2021_1-2_10
| 4. |
Бомба М. Я. Особливості заcтocування біологічно цінної рocлиннoї cирoвини Скoлiвщини у вигoтoвленнi cтрав галицькoї кухні [Електронний ресурс] / М. Я. Бомба, С. В. Майкова, І. С. Ромашко, Н. П. Шемедюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2021. - Т. 23, № 96. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2021_23_96_16
| 5. |
Бомба М. Я. Хрін як спеція з унікальними лікувальними властивостями та перспективи його застосування в оздоровчому харчуванні (огляд літератури) [Електронний ресурс] / М. Я. Бомба, С. В. Майкова, У. Б. Лотоцька-Дудик // Гігієна населених місць. - 2022. - Вип. 72. - С. 117-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gnm_2022_72_17
|
|
|