Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (21)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Майкова С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Небесний Р. В. 
Дослідження процесу одержання акрилової кислоти за допомогою альдольної конденсації оцтової кислоти з формальдегідом в газовій фазі [Електронний ресурс] / Р. В. Небесний, В. В. Івасів, Ю. В. Дмитрук, С. В. Шибанов, С. В. Майкова // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2013. - № 761. - С. 199-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2013_761_43
Досліджено процес альдольної конденсації оцтової кислоти з формальдегідом за присутності твердих оксидних каталізаторів у газовій фазі. Встановлено оптимальний вміст активних компонентів у каталізаторі та оптимальний вміст промотора у каталізаторі процесу одержання акрилової кислоти.
Попередній перегляд:   Завантажити - 189.646 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Лапичак Н. І. 
Розробка нових каталітичних систем на основі оксидів B2O3 та P2O5 для одержання метилметакрилату та метакрилової кислоти [Електронний ресурс] / Н. І. Лапичак, В. В. Івасів, Р. В. Небесний, С. В. Майкова // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4(4)__2
Попередній перегляд:   Завантажити - 359.033 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Майкова С. В. 
Перспективи виготовлення страв з профілактичними властивостями із введенням нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / С. В. Майкова, О. М. Вівчарук, М. Я. Бомба // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. - 2021. - № 1-2. - С. 66-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/itsph_2021_1-2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 224.791 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Бомба М. Я. 
Особливості заcтocування біологічно цінної рocлиннoї cирoвини Скoлiвщини у вигoтoвленнi cтрав галицькoї кухні [Електронний ресурс] / М. Я. Бомба, С. В. Майкова, І. С. Ромашко, Н. П. Шемедюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2021. - Т. 23, № 96. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2021_23_96_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 924.491 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Бомба М. Я. 
Хрін як спеція з унікальними лікувальними властивостями та перспективи його застосування в оздоровчому харчуванні (огляд літератури) [Електронний ресурс] / М. Я. Бомба, С. В. Майкова, У. Б. Лотоцька-Дудик // Гігієна населених місць. - 2022. - Вип. 72. - С. 117-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gnm_2022_72_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 257.901 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського