Пошуковий запит: (<.>A=Малюк Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Малюк Л. Оптимізація рецептур овочево-сиркових паст [Електронний ресурс] / Л. Малюк, С. Дубініна // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_13
|
2. |
Малюк Л. П. Дослідження реологічних характеристик салепу – загусника плодово-ягідних систем [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_19
|
3. |
Малюк Л. П. Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, А. В. Зіолковська, І. М. Гурікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_7
|
4. |
Малюк Л. П. Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, А. В. Зіолковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_5
|
5. |
Луценко Г. Фундаменталізація змісту освіти як основна вимога розвитку наукового мислення майбутніх фахівців [Електронний ресурс] / Г. Луценко, Л. Малюк // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка]. Серія : Педагогічні науки. - 2013. - Вип. 121(2). - С. 244-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nz_p_2013_121(2)__59
|
6. |
Малюк Л. П. Закономірності впливу ароматичної сировини на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, А. В. Зіолковська, І. М. Гурікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__14
|
7. |
Малюк Л. П. Сервісологія в системі наукового знання [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв. // Економіка. Управління. Інновації. Серія : Економічні науки. - 2016. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2016_2_15
|
8. |
Малюк Л. П. Теоретичні засади та загальні принципи безпеки послуг у готелях [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2015. - Вип. 1. - С. 216-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2015_1_23
|
9. |
Малюк Л. П. Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 121-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_20
|
10. |
Малюк Л. Теорeтичні oснови забезпечення безпеκи в сфері пoслуг [Електронний ресурс] / Л. Малюк, Л. Варипаєва // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 134-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_12
|
11. |
Малюк Л. П. Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 247-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_27
|
12. |
Малюк Л. П. Соціально-історичний розвиток потреб у парадигмі формування сфери послуг [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2019. - Вип. 1. - С. 159-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2019_1_16
|