Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (11)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Малюк Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Малюк Л. 
Оптимізація рецептур овочево-сиркових паст [Електронний ресурс] / Л. Малюк, С. Дубініна // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 475.206 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Малюк Л. П. 
Дослідження реологічних характеристик салепу – загусника плодово-ягідних систем [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 248.67 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Малюк Л. П. 
Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, А. В. Зіолковська, І. М. Гурікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 799.019 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Малюк Л. П. 
Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, А. В. Зіолковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 694.352 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Луценко Г. 
Фундаменталізація змісту освіти як основна вимога розвитку наукового мислення майбутніх фахівців [Електронний ресурс] / Г. Луценко, Л. Малюк // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка]. Серія : Педагогічні науки. - 2013. - Вип. 121(2). - С. 244-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nz_p_2013_121(2)__59
Попередній перегляд:   Завантажити - 581.199 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Малюк Л. П. 
Закономірності впливу ароматичної сировини на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, А. В. Зіолковська, І. М. Гурікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 289.14 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Малюк Л. П. 
Сервісологія в системі наукового знання [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв. // Економіка. Управління. Інновації. Серія : Економічні науки. - 2016. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2016_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 358.431 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Малюк Л. П. 
Теоретичні засади та загальні принципи безпеки послуг у готелях [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2015. - Вип. 1. - С. 216-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2015_1_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 292.67 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Малюк Л. П. 
Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 121-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 272.321 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Малюк Л. 
Теорeтичні oснови забезпечення безпеκи в сфері пoслуг [Електронний ресурс] / Л. Малюк, Л. Варипаєва // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 134-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 271.533 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Малюк Л. П. 
Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 247-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.404 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Малюк Л. П. 
Соціально-історичний розвиток потреб у парадигмі формування сфери послуг [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2019. - Вип. 1. - С. 159-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2019_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 520.139 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського