Пошуковий запит: (<.>A=Мирошніченко О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Владов С. І. Дослідження процесу кровообігу очної артерії [Електронний ресурс] / С. І. Владов, В. О. Мосьпан, О. О. Юрко, О. В. Мирошніченко, І. В. Скапа // Вісник Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. - 2013. - Вип. 5. - С. 72-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkdpu_2013_5_14
|
2. |
Верхівкер Я. Г. Асептичне консервування харчових продуктів [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О.М. Мирошніченко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 25-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_10
|
3. |
Верхівкер Я. Г. Сучасний стан, перспективи розвитку ринку соусів та пов’язані з цим вимоги до використання спецій [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, В. В. Єфремов, О. М. Мирошніченко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_18
|
4. |
Верхівкер Я. Г. Розробка параметрів консервування томатних соусів і кетчупів у полімерній тарі [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 32-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_9
|
5. |
Верхівкер Я. Г. Науково-практичне обґрунтування методології розробки сучасної нормативної технологічної документації для виробництва харчової продукції [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2017. - № 2. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2017_2_11
|
6. |
Верхівкер Я. Г. Методологія розробки сучасної нормативно-технологічної документації для виробництва харчової продукції з урахуванням вимог міжнародних стандартів [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко, Е. І. Альтман // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 236-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(1)__29 Розглянуто проблему, пов'язану з існуванням великої кількості чинною нормативної документації з виробництва консервованих харчових продуктів з плодоовочевої сировини, яка значною мірою не корегується між собою. Відсутність у цій документації єдиного підходу до визначення якості та безпечності харчового продукту не надає змоги забезпечити розвиток консервної галузі харчової промисловості як структурованого комплексу взаємозалежних системотворчих елементів. У зв'язку з цим запропоновано компіляційний підхід, що передбачає створення нормативної документації на основі існуючих вітчизняних та європейських документів на аналогічні види готової продукції, а за їх відсутності - на основі базових документів зі стандартизації.
|
7. |
Верхівкер Я. Г. Методологія розробки нормативної документації, адаптованої до європейського законодавства [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_3
|
8. |
Бурлака Н. І. Механізми ефективного розвитку сільськогосподарського виробництва [Електронний ресурс] / Н. І. Бурлака, О. В. Мирошніченко // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2018. - № 6(1). - С. 202-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2018_6(1)__39
|
9. |
Бурлака Н. І. Альтернативні засади формування та реалізації еколого-економічної політики в АПК України [Електронний ресурс] / Н. І. Бурлака, О. В. Мирошніченко // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2019. - № 2. - С. 126-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2019_2_26
|
10. |
Мирошніченко О. В. Методичні засади оцінки екологічних проблем та екологічної політики в АПК України [Електронний ресурс] / О. В. Мирошніченко // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2020. - № 2. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2020_2_18
|
11. |
Верхівкер Я. Г. Сучасні види полімерної тари для консервованих харчових продуктів [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Товарознавчий вісник. - 2021. - Вип. 14. - С. 6-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2021_14_3
|
12. |
Безусов А. Т. Технологія виробництва біопестицидів на основі Bacillus thuringiensis [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, В. І. Крутякова, О. М. Мирошніченко, Н. В. Доценко, Т. І. Нікітчіна // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 16. - С. 28-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_16_5
|