Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Мозговська Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Івченко Т. В. 
Приготування фільтратів культуральної рідини гриба fusarium solani sacc. для використання в клітинній селекції баклажана на стійкість проти фузаріозного в’янення [Електронний ресурс] / Т. В. Івченко, Г. В. Мозговська // Селекція і насінництво. - 2013. - Вип. 103. - С. 135-142 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/selinas_2013_103_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 966.224 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Мозговська Г. В. 
Створення перспективного селекційного матеріалу баклажана із використанням біотехнологічних методів [Електронний ресурс] / Г. В. Мозговська, Т. В. Івченко, О. М. Шабетя // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2014. - Вип. 21. - С. 161-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2014_21_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 379.522 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Івченко Т. В. 
Клітинна селекція овочевих культур на стійкість до біотичних і абіотичних чинників навколишнього середовища [Електронний ресурс] / Т. В. Івченко, Н. О. Баштан, Т. І. Віценя, Т. М. Мірошніченко, Г. В. Мозговська, О. Ю. Гарт // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 12. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2014_12_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 146.247 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Мозговська Г. В. 
Визначення ефективної дози гамма-опромінення для індукції генетичної мінливості рослин баклажана [Електронний ресурс] / Г. В. Мозговська, Т. В. Івченко, Л. А. Терьохіна // Овочівництво і баштанництво. - 2013. - Вип. 59. - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2013_59_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 351.781 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Мозговська Г. В. 
Вплив фітогормонального складу поживного середовища мс та генотипів на морфогенез solanum melongena L. в культурі in vitro [Електронний ресурс] / Г. В. Мозговська // Овочівництво і баштанництво. - 2011. - Вип. 57. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2011_57_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 309.908 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Івченко Т. В. 
Оптимізація способів адаптації отриманих в умовах in vitro рослин-регенерантів баклажана [Електронний ресурс] / Т. В. Івченко, Г. В. Мозговська // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 181-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2012_58_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 526.308 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Івченко Т. В. 
Ефективність використання світлодіодів для клонального мікророзмноження батату та м’яти перцевої в культурі in vitro [Електронний ресурс] / Т. В. Івченко, О. В. Хареба, Н. О. Баштан, Г. В. Мозговська, Т. І. Віценя // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 2. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2019_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 234.524 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Мозговська Г. В. 
Інтродукція нової нішевої культури батату (Ipomoea batatas L.) в умовах східного лісостепу України [Електронний ресурс] / Г. В. Мозговська, Т. В. Івченко, Н. О. Баштан, Т. М. Мірошниченко // Генетичні ресурси рослин. - 2019. - № 25. - С. 61-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grr_2019_25_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 641.643 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Івченко Т. В. 
Характеристика генотипів-інтродуцентів батату (Іpomoea batatas L.) за умов вирощування в зоні Лісостепу України [Електронний ресурс] / Т. В. Івченко, Г. В. Мозговська, Н. О. Баштан, Т. М. Мірошниченко, Р. В. Крутько // Овочівництво і баштанництво. - 2020. - Вип. 67. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2020_67_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 627.103 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Шевченко Н. О. 
Збереженість меристем батату за різних режимів кріоконсервування [Електронний ресурс] / Н. О. Шевченко, Т. В. Івченко, Г. В. Мозговська, Т. М. Мірошниченко, Н. О. Баштан // Проблеми кріобіології і кріомедицини. - 2018. - Т. 28, № 2. - С. 156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2018_28_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 299.933 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Мозговська Г. В. 
Збереженість меристем батату Ipomoea batatas L. після кріоконсервування методом вітрифікації [Електронний ресурс] / Г. В. Мозговська, Н. О. Шевченко, Т. М. Мірошниченко, Т. В. Івченко, Н. О. Баштан, Т. І. Віценя // Проблеми кріобіології і кріомедицини. - 2019. - Т. 29, № 2. - С. 157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2019_29_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.336 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Шевченко Н. О. 
Ефективність різних способів кріоконсервування меристем томату (Lycopersicon esculentum Mill.) [Електронний ресурс] / Н. О. Шевченко, Г. В. Мозговська, Т. М. Мірошниченко, Т. В. Івченко, Н. О. Баштан // Проблеми кріобіології і кріомедицини. - 2019. - Т. 29, № 2. - С. 160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2019_29_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.779 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Івченко Т. В. 
Оцінка особливостей росту і розвитку гібридів спаржі лікарської в умовах Лісостепової зони України [Електронний ресурс] / Т. В. Івченко, О. С. Лялюк, Г. В. Мозговська // Овочівництво і баштанництво. - 2021. - Вип. 70. - С. 16-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2021_70_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 771.67 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Івченко Т. В. 
Добір in vitro міжвидових гібридів F1 помідора, придатних для використання в якості підщеп [Електронний ресурс] / Т. В. Івченко, Т. М. Мірошніченко, Н. О Баштан, Г. В. Мозговська, Р. В. Крутько, О. М. Шабетя // Овочівництво і баштанництво. - 2022. - Вип. 72. - С. 6-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2022_72_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 859.811 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського