Пошуковий запит: (<.>A=Олійнічук С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Коновалова В. В. Іммобілізація α-амілази на целюлозних мембранах, модифікованих хітозаном та Сibacron Blue F3G-A [Електронний ресурс] / В. В. Коновалова, К. Є. Гузикевич, Г. А. Побігай, А. Ф. Бурбан, С. Т. Олійнічук // Biotechnology. - 2009. - Vol. 2, № 1. - С. 117-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2009_2_1_13
|
2. |
Олійнічук С. Т. Прогресивні технології біопалива з рослинної сировини [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, В. В. Сосницький // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 8-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_4
|
3. |
Батог Ю. О. Лігніно-целюлозна біомаса як сировина для виробництва біоетанолу другого покоління [Електронний ресурс] / Ю. О. Батог, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_7
|
4. |
Лисак Т. І. Амінокислотний обмін в умовах отримання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_8
|
5. |
Ткаченко С. В. Препарати з твердою фазою в нанорозмірному стані на основі металів для застосування у біологічних середовищах харчових виробництв [Електронний ресурс] / С. В. Ткаченко, Ю. О. Дашковський, С. Т. Олійнічук, Л. М. Хомічак, К. Г. Лопатько, А. І. Маринін // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 11-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_5
|
6. |
Сичевський М. П. Біосинтез етилового спирту різними расами дріжджів в умовах підвищеної концентрації сусла [Електронний ресурс] / М. П. Сичевський, С. Т. Олійнічук, К. О. Данілова. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_5_10
|
7. |
Лисак Т. І. Біокаталіз некрохмальних полісахаридів після спиртової барди при виробництві біоетанолу із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Цукор України. - 2015. - № 6-7. - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_6-7_10
|
8. |
Коваль О. О. Зброджування цукровмісних продуктів цукрового виробництва в біоетанол [Електронний ресурс] / О. О. Коваль, С. Т. Олійнічук, Л. М. Хомічак, Ю. О. Батог, Т. І. Лисак // Цукор України. - 2014. - № 2. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_2_5
|
9. |
Сичевський М. П. Шляхи диверсифікації цукробурякового виробництва [Електронний ресурс] / М. П. Сичевський, Л. М. Хомічак, С. Т. Олійнічук, М. М. Ярчук, М. Ф. Калініченко // Цукор України. - 2013. - № 4. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2013_4_3
|
10. |
Батог Ю. О. Особливості делігніфікації післязбиральних відходів кукурудзи [Електронний ресурс] / Ю. О. Батог, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 230-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_27
|
11. |
Коваль О. О. Вплив додаткового живлення на ефективність зброджування дифузійного соку [Електронний ресурс] / О. О. Коваль, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, Ю. О. Батог // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 240-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_29
|
12. |
Лисак Т. І. Особливості термоферментативної обробки замісів із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 253-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_32
|
13. |
Мелетьєв А. Є. Дослідження біохімічних процесів, що відбуваються пiд час зберігання готового пива і шляхи підвищення його стійкості [Електронний ресурс] / А. Є. Мелетьєв, К. О. Данілова, С. Т. Олійнічук // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_30
|
14. |
Олійнічук С. Т. Вплив технологічних факторів на в’язкість житнього сусла [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, Н. В. Процан, Л. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 244-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_33
|
15. |
Олійнічук С. Т. Переробка промислових відходів кукурудзи з використанням різних рас дріжджів в умовах ДП "Зарубинський біоетанольний завод" [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, О. О. Коваль, Т. І. Лисак // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 220-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_28
|
16. |
Олійнічук С. Т. Зброджування сусла підвищеної концентрації з крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_21
|
17. |
Олійнічук С. Т. Застосування органічних кислот для підкислення мелясного сусла при виробництві біоетанолу [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, О. О. Коваль, Ю. О. Батог, Є. Е. Ільченко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_5
|
18. |
Коваль О. О. Вплив нецукрів меляси на ефективність зброджування сусла з цукровмісної сировини [Електронний ресурс] / О. О. Коваль, С. Т. Олійнічук // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 3. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2019_3_12
|
19. |
Данілова К. О. Раціональні способи одержання скрапленого діоксиду вуглецю на підприємствах спиртової галузі [Електронний ресурс] / К. О. Данілова, С. Т. Олійнічук // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 74-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_10
|
20. |
Лисак Т. І. Характеристика рас спиртових дріжджів у виробничих умовах при переробці сусла підвищеної концентрації [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_15
|
| |