Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (30)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (7)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Олійнічук С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Коновалова В. В. 
Іммобілізація α-амілази на целюлозних мембранах, модифікованих хітозаном та Сibacron Blue F3G-A [Електронний ресурс] / В. В. Коновалова, К. Є. Гузикевич, Г. А. Побігай, А. Ф. Бурбан, С. Т. Олійнічук // Biotechnology. - 2009. - Vol. 2, № 1. - С. 117-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2009_2_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 176.314 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Олійнічук С. Т. 
Прогресивні технології біопалива з рослинної сировини [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, В. В. Сосницький // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 8-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 979.369 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Батог Ю. О. 
Лігніно-целюлозна біомаса як сировина для виробництва біоетанолу другого покоління [Електронний ресурс] / Ю. О. Батог, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 769.645 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Лисак Т. І. 
Амінокислотний обмін в умовах отримання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.452 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Ткаченко С. В. 
Препарати з твердою фазою в нанорозмірному стані на основі металів для застосування у біологічних середовищах харчових виробництв [Електронний ресурс] / С. В. Ткаченко, Ю. О. Дашковський, С. Т. Олійнічук, Л. М. Хомічак, К. Г. Лопатько, А. І. Маринін // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 11-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 489.837 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Сичевський М. П. 
Біосинтез етилового спирту різними расами дріжджів в умовах підвищеної концентрації сусла [Електронний ресурс] / М. П. Сичевський, С. Т. Олійнічук, К. О. Данілова. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_5_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 510.374 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Лисак Т. І. 
Біокаталіз некрохмальних полісахаридів після спиртової барди при виробництві біоетанолу із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Цукор України. - 2015. - № 6-7. - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_6-7_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.39 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Коваль О. О. 
Зброджування цукровмісних продуктів цукрового виробництва в біоетанол [Електронний ресурс] / О. О. Коваль, С. Т. Олійнічук, Л. М. Хомічак, Ю. О. Батог, Т. І. Лисак // Цукор України. - 2014. - № 2. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.22 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Сичевський М. П. 
Шляхи диверсифікації цукробурякового виробництва [Електронний ресурс] / М. П. Сичевський, Л. М. Хомічак, С. Т. Олійнічук, М. М. Ярчук, М. Ф. Калініченко // Цукор України. - 2013. - № 4. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2013_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.009 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Батог Ю. О. 
Особливості делігніфікації післязбиральних відходів кукурудзи [Електронний ресурс] / Ю. О. Батог, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 230-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 847.193 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Коваль О. О. 
Вплив додаткового живлення на ефективність зброджування дифузійного соку [Електронний ресурс] / О. О. Коваль, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, Ю. О. Батог // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 240-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 785.702 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Лисак Т. І. 
Особливості термоферментативної обробки замісів із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 253-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.183 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Мелетьєв А. Є. 
Дослідження біохімічних процесів, що відбуваються пiд час зберігання готового пива і шляхи підвищення його стійкості [Електронний ресурс] / А. Є. Мелетьєв, К. О. Данілова, С. Т. Олійнічук // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 304.003 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Олійнічук С. Т. 
Вплив технологічних факторів на в’язкість житнього сусла [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, Н. В. Процан, Л. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 244-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 269.751 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Олійнічук С. Т. 
Переробка промислових відходів кукурудзи з використанням різних рас дріжджів в умовах ДП "Зарубинський біоетанольний завод" [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, О. О. Коваль, Т. І. Лисак // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 220-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 990.582 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Олійнічук С. Т. 
Зброджування сусла підвищеної концентрації з крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 180.25 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Олійнічук С. Т. 
Застосування органічних кислот для підкислення мелясного сусла при виробництві біоетанолу [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, О. О. Коваль, Ю. О. Батог, Є. Е. Ільченко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 326.464 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Коваль О. О. 
Вплив нецукрів меляси на ефективність зброджування сусла з цукровмісної сировини [Електронний ресурс] / О. О. Коваль, С. Т. Олійнічук // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 3. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2019_3_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 483.204 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Данілова К. О. 
Раціональні способи одержання скрапленого діоксиду вуглецю на підприємствах спиртової галузі [Електронний ресурс] / К. О. Данілова, С. Т. Олійнічук // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 74-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 204.294 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Лисак Т. І. 
Характеристика рас спиртових дріжджів у виробничих умовах при переробці сусла підвищеної концентрації [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 197.636 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського