Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Онопрійчук О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. |
Грек О. В. Визначення показників якості альбумінної пасти з клітковиною [Електронний ресурс] / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, А. В. Тимчук, К. В. Овсієнко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 149-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_19 Обгрунтовано можливість прогнозування протягом зберігання показників якості альбумінної пасти з концентратом харчових волокон - картопляною клітковиною (КК) "Potex" як регулятора масової частки вологи. Наведено склад суміші та особливості підготовки картопляної клітковини "Potex" для ефективного внесення в альбумінну масу. З використанням загальноприйнятих методів досліджень визначено показники якості зразків пасти протягом трьох діб зберігання в лабораторних умовах. Для математичного опису змін вологоутримувальної здатності, активної кислотності (pH) та масової частки вологи альбумінної пасти з КК застосовували метод експериментально-статистичного моделювання з використанням програми STATISTIKA. Одержані математичні моделі доцільно використовувати для прогнозування зміни показників альбумінної пасти з картопляною клітковиною "Potex" протягом визначеного терміну зберігання за температури 4 +- 2<$E symbol Р>C залежно від вихідних значень - кількості та масової частки в логи білкової основи, співвідношення концентрату харчових волокон і сироватки, що надає змогу одержати якісний продукт із заданими показниками.
| 2. |
Пшенична Т. Якість полікомпонентних згустків, одержаних термокислотним осадженням білків молока [Електронний ресурс] / Т. Пшенична, О. Грек, О. Онопрійчук, В. Пасічний, Л. Чубенко // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2018_1_7
|
|
|