Пошуковий запит: (<.>A=Оносова І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Кудінова О. В. Ідентификація барвників у складі жувального мармеладу, призначеного для дитячого споживання [Електронний ресурс] / О. В. Кудінова, І. А. Оносова // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 177-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_28
|
2. |
Оносова І. А. Особливості визначення показників клейковини зерна пшениці різними методами [Електронний ресурс] / І. А. Оносова // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 258-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_42
|
3. |
Оносова І. А. Маркерний метод в ідентифікації віку коньяку [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, Д. В. Агішев // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 263-268. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_43
|
4. |
Малигіна В. Д. Маркетингове середовище підприємств продуктів дитячого харчування в Україні [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, І. А. Оносова, О. В. Булгакова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 4. - С. 91-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuete_2013_4_12
|
5. |
Оносова І. А. Використання маркерів аутентифікації органічних харчових продуктів: зарубіжний досвід [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, Т. О. Шевчук // Товарознавчий вісник. - 2014. - Вип. 7. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2014_7_26
|
6. |
Оносова І. А. Інспектування та реєстрація домішок у зерні пшениці в контексті вимог СОТ [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, О. В. Кудінова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. - № 1. - С. 236-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2013_1_39
|
7. |
Оносова І. А. Гармонізація системи технічного регулювання як необхідна складова виробництва та обігу органічних продуктів в Україні [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, Т. О. Шевчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 310-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__77
|
8. |
Оносова І. А. Низькі температури як частина стратегії зменшення небезпечних компонентів у м’ясопродуктах [Електронний ресурс] / І. А. Оносова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__53
|
9. |
Молоканова Л. В. Використання бобових культур для розробки рецептури м’ясних січених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Л. В. Молоканова, І. А. Оносова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 133-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_31
|
10. |
Оносова І. А. Порівняльна характеристика системи стандартів якості пшениці в Україні та країнах ЄС [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, О. Г. Бровко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 190-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_31
|
11. |
Оносова І. А. Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, З. П. Рачинська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 361-367. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_57
|
12. |
Оносова І. А. Моніторинг і оцінка стану гармонізації національних стандартів на харчову продукцію в контексті державної політики України [Електронний ресурс] / І. А. Оносова // Товарознавство та інновації. - 2013. - Вип. 5. - С. 179-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2013_5_21
|