Пошуковий запит: (<.>A=Орлова Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 206
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Орлова Н. С. Інформаційні системи у сучасному корпоративному управлінні [Електронний ресурс] / Н. С. Орлова, А. С. Удовік // Актуальні проблеми державного управління. - 2012. - № 1. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apdy_2012_1_6
|
2. |
Орлова Н. Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 147-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_20 Досліджено зміни фракційного складу білка у швидкозаморожених напівфабрикатах із культивованих печериць залежно від попередньої обробки сировини, виду та концентрації природних згущувачів. Наведено результати дослідження білкового та небілкового азоту в грибах. Встановлено, що попереднє бланшування грибів перед заморожуванням із додаванням полісахаридів природного походження сприяє максимальному збереженню легкозасвоюваних фракцій білка (альбумінів і глобулінів) і позитивно впливає на поживну цінність швидкозаморожених напівфабрикатів.
|
3. |
Воронков Л. Г. Поліморфні варіанти Т(–786)С і G894T гена ендотеліальної NO-синтази та стан вазодилатаційної функції ендотелію у хворих із хронічною серцевою недостатністю [Електронний ресурс] / Л. Г. Воронков, Н. Г. Горовенко, І. Д. Мазур, І. А. Шкурат, Л. С. Мхітарян, Н. М. Орлова // Серце і судини. - 2012. - № 4. - С. 43-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sis_2012_4_8
|
4. |
Орлова Н. С. Аналіз шляхів підвищення інвестиційної активності в Україні [Електронний ресурс] / Н. С. Орлова, А. І. Іващенко // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2013. - № 2. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2013_2_14
|
5. |
Орлова Н. В. Погляд українських журналістикознавців на поняття "терміносистема журналістикознавства" [Електронний ресурс] / Н. В. Орлова // Українське журналістикознавство. - 2012. - Вип. 13. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uzhz_2012_13_8
|
6. |
Орлова Н. Харчова цінність консервів із кабачків та аличі [Електронний ресурс] / Н. Орлова, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 93-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_11 Обгрунтовано формування споживних властивостей натуральних консервів із кабачків та аличі. Наведено результати дослідження органолептичних властивостей, харчової цінності сировини й готових консервів після тривалого зберігання. Встановлено, що продукти мають якісно нові харчосмакові властивості й відрізняються достатньо високою харчовою цінністю.
|
7. |
Орлова Н. Безпечність овочево-фруктових консервів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Казаченко, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 162-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_19 Наведено результати дослідження показників безпечності нових консервів із кабачків і аличі та консервів із гарбузів і айви після тривалого зберігання. Розкрито вплив удосконаленого способу одержання овочево-фруктових консервів на їх безпечність.
|
8. |
Орлова Н. С. Удосконалення системи іпотечного кредитування в Україні [Електронний ресурс] / Н. С. Орлова, Ю. Л. Мохова // Теорія та практика державного управління. - 2013. - Вип. 1. - С. 186-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpdu_2013_1_27
|
9. |
Орлова Н. С. Нефинансовая отчетность как важный элемент корпоративной социальной ответственности [Електронний ресурс] / Н. С. Орлова // Економiчний часопис-XXI. - 2013. - № 5-6(1). - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecchado_2013_5-6(1)__12
|
10. |
Ершова Н. А. Влияние фенилгидразина и алкилсульфатов на осмотическую чувствительность эритроцитов млекопитающих [Електронний ресурс] / Н. А. Ершова, Н. М. Шпакова, Н. В. Орлова // Доповiдi Національної академії наук України. - 2012. - № 6. - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dnanu_2012_6_23 Показано, что чувствительность эритроцитов млекопитающих к гипертоническому стрессу (ГС) при температуре 37 градусов по Цельсию после обработки фенилгидразином зависит от видовой принадлежности клеток. Установлено, что модификация фенилгидразином эритроцитов млекопитающих приводит к снижению антигемолитической активности алкилсульфатов в условиях ГС.
|
11. |
Біда О. Реалізація ідей утвердження загальнолюдських цінностей в Сахнівській школі [Електронний ресурс] / О. Біда, Л. Прокопенко, Н. Орлова // Психолого-педагогічні проблеми сільської школи. - 2007. - № 21. - С. 229-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ppps_2007_21_36
|
12. |
Белінська С. Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, В. Краснощок // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 84-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_15
|
13. |
Белінська С. Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, О. Китаєв // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 74-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_13
|
14. |
Орлова Н. Безпечність заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_27
|
15. |
Орлова Н. Показники-індикатори змін якості швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Белінська // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_18
|
16. |
Орлова Н. Експертиза маркування фіточаїв із шипшиною [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Д. Кундіус // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_17
|
17. |
Белінська С. Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 176-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_26
|
18. |
Орлова Н. Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_21
|
19. |
Орлова Н. Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_9 Розроблено математичні моделі якості швидкозамороженого напівфабрикату із культивованих печериць. Визначено й обгрунтовано оптимальні концентрації та види природних згущувачів, що уможливлює розв'язання проблеми стабілізації споживних властивостей напівфабрикату й одержання готового продукту високої якості.
|
20. |
Маляр Р. В. Акредитація у стоматологічній службі як важливий механізм управління [Електронний ресурс] / Р. В. Маляр, Н. М. Орлова // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. : Медицина. - 2012. - Вип. 3. - С. 164-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2012_3_40
|
| |