Пошуковий запит: (<.>A=П'ятницька Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
П'ятницька Г. Т. Переваги і недоліки розвитку великих торговельних мереж на ринку роздрібної торгівлі продовольчими товарами [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька // Актуальні проблеми економіки. - 2013. - № 4. - С. 103-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2013_4_12 Проаналізовано сучасні тенденції розвитку роздрібної торгівлі продовольчими товарами в Україні. Виявлено переваги та недоліки від появи й розвитку великих торговельних мереж на ринку роздрібної торгівлі продовольчими товарами з позицій різних суб'єктів ринкових відносин. Визначено найбільш імовірні наслідки роздрібної глобалізації.
|
2. |
П'ятницька Г. Т. Регіональне управління виставковою діяльністю: методологічні підходи та практичні результати [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, О. В. Сініціна // Інвестиції: практика та досвід. - 2011. - № 21. - С. 52-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2011_21_16
|
3. |
П'ятницька Г. Т. Оцінка виставково-ярмаркової діяльності у регіонах України [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, О. В. Сініціна // Інвестиції: практика та досвід. - 2010. - № 24. - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2010_24_12
|
4. |
П'ятницька Г. Т. Оцінка конкурентоспроможності підприємств-організаторів виставково-ярмаркових заходів [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, О. В. Сініціна // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2010. - Вип. 3. - С. 153-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2010_3_26
|
5. |
П'ятницька Г. Т. Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, В. С. Найдюк // Економіка та держава. - 2017. - № 9. - С. 66-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2017_9_16
|
6. |
П'ятницька Г. Т. Фінансова стійкість як базис для визначення стратегічного вектору інноваційного розвитку підприємства [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, В. С. Найдюк // Інвестиції: практика та досвід. - 2018. - № 4. - С. 7-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2018_4_3
|
7. |
П'ятницька Г. Т. Методичні та практичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу малих підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, О. М. Григоренко, В. С. Найдюк // Агросвіт. - 2018. - № 4. - С. 53-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2018_4_10
|
8. |
П'ятницька Г. Т. Інновації у розвитку підприємств ресторанного господарства: міжнародні тренди та українські реалії в умовах домінування ринкових загроз [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, О. М. Григоренко, В. С. Найдюк // Підприємництво і торгівля. - 2017. - Вип. 21. - С. 119-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2017_21_23
|
9. |
Федулова І. В. Сигніфікація ризик-менеджменту, антикризового управління та комплаєнсу в управлінні фінансовою безпекою підприємства [Електронний ресурс] / І. В. Федулова, Г. Т. П'ятницька // Економіка та держава. - 2020. - № 8. - С. 26-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2020_8_7
|
10. |
П'ятницька Г. Т. Життєвий цикл: варіативність наукових підходів до визначення та специфіка в управлінні розвитком підприємств торгівлі [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, Є. І. Чудакова, К. С. Кандагура // Бізнес Інформ. - 2021. - № 11. - С. 451-460. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2021_11_62
|