Пошуковий запит: (<.>A=Пабат В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пабат В. О. Основні фактори, що зумовлюють якість продукції тваринництва [Електронний ресурс] / В. О. Пабат, Д. Т. Віннічук // Економіка АПК. - 2013. - № 12. - С. 108-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/E_apk_2013_12_19
|
2. |
Ібатуллін І. І. Стан і шляхи підвищення експортного потенціалу галузі вівчарства України [Електронний ресурс] / І. І. Ібатуллін, В. О. Пабат, В. М. Туринський // Економіка АПК. - 2014. - № 3. - С. 13-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/E_apk_2014_3_4
|
3. |
Пабат В. О. Інноваційний розвиток виробництва конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції харчування в Україні. [Електронний ресурс] / В. О. Пабат, М. Ф. Бабієнко, М. М. Кулаєць // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2013. - Вип. 181(4). - С. 267-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2013_181(4)__44
|
4. |
Пабат В. О. Інноваційна діяльність в агропромисловому виробництві України [Електронний ресурс] / В. О. Пабат, М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, В. А. Скрипниченко // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 8. - С. 62-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2013_8_16
|
5. |
Кулаєць М .М. Тенденції розвитку картоплярства у формуванні продовольчих ресурсів України [Електронний ресурс] / М .М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, В. А. Скрипниченко, В. О. Пабат // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 5. - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2013_5_18
|
6. |
Пабат В. О. Резерви збільшення виробництва молока і м’яса в Україні [Електронний ресурс] / В. О. Пабат, Д. Т. Вінничук // Економіка АПК. - 2014. - № 12. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/E_apk_2014_12_7
|
7. |
Бабієнко М. М. Інноваційне сприяння забезпеченню продовольчої безпеки в Україні [Електронний ресурс] / М. М. Бабієнко, М. М. Кулаєць, В. О. Пабат // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2014. - Вип. 200(1). - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2014_200(1)__4
|
8. |
Кулаєць М. М. Найважливіша складова продовольчої безпеки – кооперація на селі [Електронний ресурс] / М. М. Кулаєць, В. О. Пабат, М. Ф. Бабієнко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2014. - Вип. 200(2). - С. 161-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2014_200(2)__30
|
9. |
Виговська С. В. Теоретико-методологічні підходи у трактуванні поняття "активізація навчально-пізнавальної діяльності студентів": історико-педагогічний аспект [Електронний ресурс] / С. В. Виговська, В. В. Пабат // Наукові записки [Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка]. Серія : Педагогіка. - 2014. - № 3. - С. 160-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NZTNPU_ped_2014_3_28 Розкрито сутність поняття "активізація навчально-пізнавальної діяльності студентів", обгрунтовано методологічні підходи в його трактуванні. Встановлено, що дидактико-методологічний підхід полягає у розробці організаційно-практичних форм залучення суб’єктів учіння в активну пізнавальну діяльність, увага дослідників зосереджена на діяльності викладача щодо залучення студентів у пізнавальний процес. Зазначено, що у когнітивному підході предметом дослідження є творча діяльність суб’єктів учіння та її активний характер, зокрема увагу дослідників привертає процес пізнання через активізацію діяльності особистості. Визначено, що інтегративний підхід передбачає одночасно розгляд поняття "активізація навчально-пізнавальної діяльності" з позиції діяльності викладача, а поняття "активна пізнавальна діяльність" – як діяльність студента в дидактичному процесі.Раскрыта сущность понятия “активизация учебно-познавательной деятельности студентов”, обоснованы методологические подходы к его трактовке. Установлено, что дидактико-методологический подход заключается в разработке организационно-практических форм привлечения субъектов учения в активную познавательную деятельность, внимание исследователей сосредоточено на деятельности преподавателя по привлечению студентов в познавательный процесс. Указано, что в когнитивном подходе предметом исследования является творческая деятельность студентов, и ее активный характер, в частности внимание исследователей привлекает процесс познания через активизацию деятельности личности. Определено, что интегративный подход предполагает одновременно рассмотрение понятия "активизация учебно-познавательной деятельности" с позиции деятельности преподавателя, а понятие "активная познавательная деятельность" – как деятельность студента в дидактическом процессе.The article deals with the essence of the concept of "intensification of students’ study and cognitive activity", methodological approaches to its treatment. It has been clarified, that a didactic and methodological approach lies in the development of organizational and practical forms of involvement of subjects of study into active cognitive activity. Authors’ main attention is focused on teacher’s activity on engaging students in cognitive process. In the cognitive approach the subject of study is the creative activity of the subjects of study and its active nature. The attention of researchers is also paid to the process of cognition through activization of a personality’s activity.
|
10. |
Бабієнко М. Ф. Інноваційне сприяння тенденції розвитку озимих культур у формуванні продовольчих ресурсів України [Електронний ресурс] / М. Ф. Бабієнко, Я. П. Березівський, В. О. Пабат // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 1(2). - С. 293-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_1(2)__44
|
11. |
Гончаренко І. В. Технологічні, організаційні та економічні аспекти виробництва молока в Ізраїлі [Електронний ресурс] / І. В. Гончаренко, В. О. Пабат, А. Марковіч // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 10. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_10_8
|
12. |
Пабат В. О. Основні напрями інноваційного розвитку виробництва та переробки високоякісної продукції тваринництва [Електронний ресурс] / В. О. Пабат, М. Ф. Бабієнко, В. К. Збарський // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 2. - С. 240-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_2_37
|
13. |
Корінько М. Д. Суб’єкти системи управління підприємницькою діяльністю [Електронний ресурс] / М. Д. Корінько, В. В. Пабат // Статистика України. - 2014. - № 2. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/su_2014_2_7
|
14. |
Макаренко В. Пiдвищення експлуатацiйної безпеки металоконструкцiй аграрнопромислового призначення [Електронний ресурс] / В. Макаренко, В. Пабат, В. Лукач, В. Василюк, Н. Козаченко // Техніка і технології АПК. - 2016. - № 2. - С. 26-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titapk_2016_2_12
|
15. |
Макаренко В. Експлуатаційна надійність екологічно небезпечних резервуарів в агропереробній галузі [Електронний ресурс] / В. Макаренко, В. Пабат, І. Чеботар, В. Лукач // Техніка і технології АПК. - 2016. - № 3. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titapk_2016_3_9
|
16. |
Демешкант Н. А. Стратегічні напрями розвитку екологічної освіти у міжнародному просторі [Електронний ресурс] / Н. А. Демешкант, В. В. Пабат // Освітологічний дискурс. - 2016. - № 1. - С. 54-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/osdys_2016_1_8
|
17. |
Ібатуллін І. І. Стан та шляхи підвищення експортного потенціалу галузі вівчарства України [Електронний ресурс] / І. І. Ібатуллін, В. О. Пабат, В. М. Туринський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 236. - С. 30-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2016_236_6
|
18. |
Корінько М. Д. Принципи підбору кадрів управлінського контролю підприємницької діяльності [Електронний ресурс] / М. Д. Корінько, В. В. Пабат // Бухгалтерський облік, аналіз та аудит: проблеми теорії, методології, організації. - 2014. - № 1. - С. 130-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/boaa_2014_1_16
|
19. |
Жовнірчик Я. Ф. Економічні цілі та особливості державного управління місцевим економічним розвитком у сучасній Україні [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жовнірчик, В. О. Пабат // Інвестиції: практика та досвід. - 2017. - № 5. - С. 75-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2017_5_16
|
20. |
Пабат В. О. Управлінські компетентності державних службовців [Електронний ресурс] / В. О. Пабат, Я. Ф. Жовнірчик // Ефективність державного управління. - 2017. - Вип. 1. - С. 121-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efdu_2017_1_16
|
| |