Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Петриняк У$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пирожак Є. К. 
Алгоритм державного управління та удосконалення інтеграційних процесів виробників молока та молокопереробних підприємств [Електронний ресурс] / Є. К. Пирожак, У. Я. Петриняк // Ефективність державного управління. - 2012. - Вип. 32. - С. 224-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efdu_2012_32_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.159 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Жидяк О. Р. 
Фінансово-правові аспекти впровадження державного земельного кадастру [Електронний ресурс] / О. Р. Жидяк, У. Я. Петриняк // Ефективність державного управління. - 2013. - Вип. 36. - С. 324-329. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efdu_2013_36_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 181.408 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Дацюк-Томчук М. Б. 
Якість як основа підвищення конкурентоспроможності молочних продуктів [Електронний ресурс] / М. Б. Дацюк-Томчук, У. Я. Петриняк // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки). - 2013. - № 2(2). - С. 72-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znptdau_2013_2(2)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 273.335 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Жидяк О. Р. 
Економічний потенціал підприємств аграрної справи: особливості його структуризації [Електронний ресурс] / О. Р. Жидяк, У. Я. Петриняк // Ефективність державного управління. - 2014. - Вип. 38. - С. 424-430. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efdu_2014_38_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 283.37 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Петриняк У. Я. 
Удосконалення сучасного управління збутової діяльності в системі маркетингу молокопереробних підприємств [Електронний ресурс] / У. Я. Петриняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(5). - С. 143-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(5)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 719.59 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Васильчак С. В. 
Удосконалення системи управління на молокопереробних підприємствах Львівщини [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, Н. В. Войтович, У. Я. Петриняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 2. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 525.98 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Васильчак С. В. 
Фактори впливу на ефективність виробництва молочної продукції [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, У. Я. Петриняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 1(1). - С. 97-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_1(1)__20
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.337 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Пирожак Є. К. 
Оцінка трудового потенціалу управлінських кадрів підприємства [Електронний ресурс] / Є. К. Пирожак, У. Я. Петриняк // Ефективність державного управління. - 2014. - Вип. 41. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efdu_2014_41_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 163.998 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Васильчак С. В. 
Формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, М. П. Дубина, О. М. Вівчарук, У. Я. Петриняк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 5. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2018_5_11
Предмет дослідження - теоретико-методологічні засади формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості. Мета роботи - обгрунтування можливих шляхів забезпечення економічної безпеки підприємств харчової промисловості. У дослідженні використано сукупність наукових методів і підходів, у тому числі логічного узагальнення, системний, метод порівнянь, графічний, що дозволило забезпечити концептуальну єдність дослідження. Обгрунтовано необхідність формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості на основі організаційно-економічного механізму, дія якого буде забезпечуватись за допомогою використання новітніх маркетингових інструментів фінансового захисту бізнесу в харчовій промисловості, що сприятиме формуванню економічної безпеки суб'єктів господарювання. Висновки: основні підсумки дослідження та його теоретико-методологічні результати можна звести до наступного формулювання: на основі оцінки фінансово-економічного становища значної кількості суб'єктів господарювання в харчовій промисловості, яке погіршується через відсутність налагоджених систем логістики і інфраструктури підприємницького бізнесу, постійно невдалими реформами і відсутністю прийнятної державної політики щодо їх розвитку, актуалізує реальну необхідність утворення функціональних для бізнесового середовища організаційно-економічних механізмів, котрі б функціонували на основі новітніх маркетингових інструментів фінансового захисту підприємств в харчовій промисловості та сприяли формуванню їх економічної безпеки. Із метою задіяння запропонованого механізму в контексті убезпечення економічної безпеки підприємств харчової промисловості використано маркетингові інструменти, зокрема соціал медіа маркетинг, бренд-підхід та брендинг харчової продукції, еvent-маркетинг та системно-рефлексивний маркетинг.
Попередній перегляд:   Завантажити - 599.691 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
10.

Васильчак С. В. 
Маркетингові канали реалізації молочної продукції [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, У. Я. Петриняк // Бізнес-навігатор. - 2011. - № 3. - С. 56-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2011_3_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 612.115 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Субота М. В. 
Формування концепції зміцнення соціально-економічної безпеки санаторно-курортних підприємств [Електронний ресурс] / М. В. Субота, М. П. Дубина, У. Я. Петриняк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2020. - № 12. - С. 92-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2020_12_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 614.442 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Васильчак С. В. 
Маркетингові інструменти економічного розвитку малого підприємництва Івано-Франківської області в умовах пандемії [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, Л. М. Лояк, О. М. Вівчарук, У. Я. Петриняк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2021. - № 5. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2021_5_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 107.183 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Васильчак С. В. 
Маркетингові інструменти забезпечення конкурентоспроможності бізнес структур в умовах інтеграції до ЄС [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, У. Я. Петриняк, М. П. Дубина, С. Б. Соловій // Формування ринкових відносин в Україні. - 2022. - № 12. - С. 5-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2022_12_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 346.63 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Васильчак С. В. 
Теоретичні основи дослідження конкурентоспроможності бізнес структур в умовах інтеграції до ЄС [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, У. Я. Петриняк, С. Б. Соловій, О. М. Вівчарук // Формування ринкових відносин в Україні. - 2023. - № 1. - С. 11-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2023_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 260.15 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Васильчак С. В. 
Управління конкурентоспроможністю закладів тимчасового розміщення та харчування в контексті розвитку до умов ЄС [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, У. Я. Петриняк, O. Бєлан, І. З. Саврас // Формування ринкових відносин в Україні. - 2023. - № 3. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2023_3_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 230.729 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Петриняк У. Я. 
Механізми розвитку креативності в бізнесі [Електронний ресурс] / У. Я. Петриняк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2023. - № 4. - С. 68-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2023_4_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 360.241 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Петриняк У. Я. 
Міжнародний досвід формування системи і управління конкурентоспроможності бізнес структур [Електронний ресурс] / У. Я. Петриняк, І. Я. Ковч // Формування ринкових відносин в Україні. - 2023. - № 12. - С. 92-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2023_12_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 89.871 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Петриняк У. Я. 
Креативність як основа управлінської системи сучасного бізнесу [Електронний ресурс] / У. Я. Петриняк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2024. - № 1. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2024_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 139.902 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Петриняк У. Я. 
Релокація як основа креативності ключових компетенцій бізнес-структур в умовах воєнного стану [Електронний ресурс] / У. Я. Петриняк, М. М. Дудла // Формування ринкових відносин в Україні. - 2024. - № 2. - С. 90-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2024_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 135.348 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Петриняк У. 
Підтримка структурних змін економіки у регіонах – як фактор конкурентоспроможності України [Електронний ресурс] / У. Петриняк, Б. Пасічник // Національні інтереси України. - 2024. - № 2. - С. 298-304. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/niukr_2024_2_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 897.651 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського