Пошуковий запит: (<.>A=Петриняк У$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пирожак Є. К. Алгоритм державного управління та удосконалення інтеграційних процесів виробників молока та молокопереробних підприємств [Електронний ресурс] / Є. К. Пирожак, У. Я. Петриняк // Ефективність державного управління. - 2012. - Вип. 32. - С. 224-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efdu_2012_32_29
|
2. |
Жидяк О. Р. Фінансово-правові аспекти впровадження державного земельного кадастру [Електронний ресурс] / О. Р. Жидяк, У. Я. Петриняк // Ефективність державного управління. - 2013. - Вип. 36. - С. 324-329. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efdu_2013_36_42
|
3. |
Дацюк-Томчук М. Б. Якість як основа підвищення конкурентоспроможності молочних продуктів [Електронний ресурс] / М. Б. Дацюк-Томчук, У. Я. Петриняк // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки). - 2013. - № 2(2). - С. 72-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znptdau_2013_2(2)__11
|
4. |
Жидяк О. Р. Економічний потенціал підприємств аграрної справи: особливості його структуризації [Електронний ресурс] / О. Р. Жидяк, У. Я. Петриняк // Ефективність державного управління. - 2014. - Вип. 38. - С. 424-430. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efdu_2014_38_53
|
5. |
Петриняк У. Я. Удосконалення сучасного управління збутової діяльності в системі маркетингу молокопереробних підприємств [Електронний ресурс] / У. Я. Петриняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(5). - С. 143-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(5)__25
|
6. |
Васильчак С. В. Удосконалення системи управління на молокопереробних підприємствах Львівщини [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, Н. В. Войтович, У. Я. Петриняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 2. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_2_9
|
7. |
Васильчак С. В. Фактори впливу на ефективність виробництва молочної продукції [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, У. Я. Петриняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 1(1). - С. 97-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_1(1)__20
|
8. |
Пирожак Є. К. Оцінка трудового потенціалу управлінських кадрів підприємства [Електронний ресурс] / Є. К. Пирожак, У. Я. Петриняк // Ефективність державного управління. - 2014. - Вип. 41. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efdu_2014_41_17
|
9. |
Васильчак С. В. Формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, М. П. Дубина, О. М. Вівчарук, У. Я. Петриняк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 5. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2018_5_11 Предмет дослідження - теоретико-методологічні засади формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості. Мета роботи - обгрунтування можливих шляхів забезпечення економічної безпеки підприємств харчової промисловості. У дослідженні використано сукупність наукових методів і підходів, у тому числі логічного узагальнення, системний, метод порівнянь, графічний, що дозволило забезпечити концептуальну єдність дослідження. Обгрунтовано необхідність формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості на основі організаційно-економічного механізму, дія якого буде забезпечуватись за допомогою використання новітніх маркетингових інструментів фінансового захисту бізнесу в харчовій промисловості, що сприятиме формуванню економічної безпеки суб'єктів господарювання. Висновки: основні підсумки дослідження та його теоретико-методологічні результати можна звести до наступного формулювання: на основі оцінки фінансово-економічного становища значної кількості суб'єктів господарювання в харчовій промисловості, яке погіршується через відсутність налагоджених систем логістики і інфраструктури підприємницького бізнесу, постійно невдалими реформами і відсутністю прийнятної державної політики щодо їх розвитку, актуалізує реальну необхідність утворення функціональних для бізнесового середовища організаційно-економічних механізмів, котрі б функціонували на основі новітніх маркетингових інструментів фінансового захисту підприємств в харчовій промисловості та сприяли формуванню їх економічної безпеки. Із метою задіяння запропонованого механізму в контексті убезпечення економічної безпеки підприємств харчової промисловості використано маркетингові інструменти, зокрема соціал медіа маркетинг, бренд-підхід та брендинг харчової продукції, еvent-маркетинг та системно-рефлексивний маркетинг.
|
10. |
Васильчак С. В. Маркетингові канали реалізації молочної продукції [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, У. Я. Петриняк // Бізнес-навігатор. - 2011. - № 3. - С. 56-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2011_3_12
|
11. |
Субота М. В. Формування концепції зміцнення соціально-економічної безпеки санаторно-курортних підприємств [Електронний ресурс] / М. В. Субота, М. П. Дубина, У. Я. Петриняк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2020. - № 12. - С. 92-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2020_12_13
|
12. |
Васильчак С. В. Маркетингові інструменти економічного розвитку малого підприємництва Івано-Франківської області в умовах пандемії [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, Л. М. Лояк, О. М. Вівчарук, У. Я. Петриняк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2021. - № 5. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2021_5_11
|
13. |
Васильчак С. В. Маркетингові інструменти забезпечення конкурентоспроможності бізнес структур в умовах інтеграції до ЄС [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, У. Я. Петриняк, М. П. Дубина, С. Б. Соловій // Формування ринкових відносин в Україні. - 2022. - № 12. - С. 5-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2022_12_3
|
14. |
Васильчак С. В. Теоретичні основи дослідження конкурентоспроможності бізнес структур в умовах інтеграції до ЄС [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, У. Я. Петриняк, С. Б. Соловій, О. М. Вівчарук // Формування ринкових відносин в Україні. - 2023. - № 1. - С. 11-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2023_1_4
|
15. |
Васильчак С. В. Управління конкурентоспроможністю закладів тимчасового розміщення та харчування в контексті розвитку до умов ЄС [Електронний ресурс] / С. В. Васильчак, У. Я. Петриняк, O. Бєлан, І. З. Саврас // Формування ринкових відносин в Україні. - 2023. - № 3. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2023_3_12
|
16. |
Петриняк У. Я. Механізми розвитку креативності в бізнесі [Електронний ресурс] / У. Я. Петриняк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2023. - № 4. - С. 68-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2023_4_12
|
17. |
Петриняк У. Я. Міжнародний досвід формування системи і управління конкурентоспроможності бізнес структур [Електронний ресурс] / У. Я. Петриняк, І. Я. Ковч // Формування ринкових відносин в Україні. - 2023. - № 12. - С. 92-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2023_12_13
|
18. |
Петриняк У. Я. Креативність як основа управлінської системи сучасного бізнесу [Електронний ресурс] / У. Я. Петриняк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2024. - № 1. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2024_1_15
|
19. |
Петриняк У. Я. Релокація як основа креативності ключових компетенцій бізнес-структур в умовах воєнного стану [Електронний ресурс] / У. Я. Петриняк, М. М. Дудла // Формування ринкових відносин в Україні. - 2024. - № 2. - С. 90-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2024_2_14
|
20. |
Петриняк У. Підтримка структурних змін економіки у регіонах – як фактор конкурентоспроможності України [Електронний ресурс] / У. Петриняк, Б. Пасічник // Національні інтереси України. - 2024. - № 2. - С. 298-304. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/niukr_2024_2_27
|
| |