Пошуковий запит: (<.>A=Писарець О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Писарець О. П. Вплив комплексних поліпшувачів на технологічний процес та якість виробів з кукурудзяним борошном [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_10
|
2. |
Писарець О. П. Структурно-механічні властивості тіста з композиційної суміші, що містить в своєму складі кукурудзяне борошно [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, І. В. Голінка, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_7
|
3. |
Рубанка К. В. Дослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаю [Електронний ресурс] / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, О. П. Писарець, Ю. В. Братусь // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 234-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_28
|
4. |
Абрамова А. Г. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для підприємств кондитерської галузі та закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / А. Г. Абрамова, К. В. Рубанка, О. П. Писарець // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 7-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_3
|
5. |
Махинько В. М. Хліб для споживачів з підвищеними білковими потребами [Електронний ресурс] / В. М. Махинько, А. О. Лістратенко, О. П. Писарець // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 200-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_25
|
6. |
Писарець О. П. Доцільність застосування псилліуму у якості структуроутворювача в технології безглютенових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, Н. І. Бєла, І. А. Гетьман, А. Б. Семенова // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 232-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_30
|
7. |
Семенова А. Б. Порівняння вуглеводно-амілазного комплексу пшеничного та спельтового борошна [Електронний ресурс] / А. Б. Семенова, О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 178-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_27
|
8. |
Писарець О. П. Обґрунтування ефективності застосування молочної сироватки в технології пшенично-кукурудзяного хліба [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, А. Б. Семенова, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 81-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_13
|
9. |
Абрамова А. Г. Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення [Електронний ресурс] / А. Г. Абрамова, К. В. Рубанка, О. П. Писарець // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_22
|
10. |
Писарець О. П. Застосування спельтового борошна в технології пшеничного хліба [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, Н .І. Бєла // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_17
|
11. |
Писарець О. П. Дослідження якості спельтового борошна вищого сорту і цільнозернового [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, Н. І. Бєла // Молодий вчений. - 2019. - № 6(1). - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_6(1)__8
|
12. |
Писарець О. П. Дослідження реологічних властивостей тіста із спельтового борошна різного помелу [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, Н. І. Бєла, Т. А. Полонська // Продовольчі ресурси. - 2020. - № 14. - С. 157-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2020_14_18
|