Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Поп Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Кравченко М. Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі [Електронний ресурс] / М. Кравченко, М. Криворучко, Т. Поп // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 106-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_15 Досліджено якість борошна із зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі. Визначено основні показники хімічного складу цього борошна й доведено, що воно має вищу харчову цінність у порівнянні з традиційним аналогом.
| 2. |
Кравченко М. Ф. Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінар-них і кондитерських виробів [Електронний ресурс] / М. Ф. Кравченко, М. Ю. Криворучко, Т. М. Поп // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_8
| 3. |
Кравченко М. Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха [Електронний ресурс] / М. Кравченко, Т. Поп // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 124-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_15 Наведено результати досліджень хімічного, фракційного складу та показників безпечності порошку з листя волоського горіха. Прогнозовано перспективи використання порошку з листя волоського горіха в харчових технологіях.
| 4. |
Кравченко М. Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха [Електронний ресурс] / М. Кравченко, Т. Поп, М. Криворучко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 201–208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_25 Наведено результати досліджень технологічних властивостей і структури тістових напівфабрикатів із використанням порошку з листя волоського горіха. Доведено доцільність його застосування в технологіях борошняних виробів, зокрема кондитерських із пісочного тіста.
| 5. |
Поп Т. М. Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіху та борошном "Здоров’я" [Електронний ресурс] / Т. М. Поп // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_12 Обгрунтовано та розроблено технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста (ПТ) з використанням порошку листя волоського горіха. Встановлено доцільність використання рослинної сировини у виготовленні борошняних кондитерських виробів з ПТ. Визначено оптимальні концентрації порошку листя волоського у технології борошняних кондитерських виробів із ПТ. Досліджено структурно-механічні показники ПТ напівфабрикату. Розроблено технологію пісочного напівфабрикату підвищеної харчової цінності й асортимент пісочних виробів з нього. Проведено комплексне оцінювання якості випеченого пісочного напівфабрикату "Оздоровчий". Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію, нові технології борошняних кондитерських виробів впроваджено у закладах ресторанного господарства.
| 6. |
Кравченко М. Ф. Технологія пісочного тістового напівфабрикату з борошна пророщеного зерна пшениці і листя волоського горіха [Електронний ресурс] / М. Ф. Кравченко, Т. М. Поп, М. Ю. Криворучко // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2011. - Вип. 4. - С. 410-413. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2011_4_74
|
|
|