Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Реферативна база даних (7)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Пушак А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Пушак А. 
Люмінесценція мікрокристалів SrCl2-Eu, вкраплених в матриці NaCl [Електронний ресурс] / А. Пушак, Я. Пушак, В. Вістовський, С. Мягкота, Т. Демків, О. Антоняк, Ю. Дацюк, А. Волошиновський // Комп’ютерні технології друкарства. - 2013. - № 30. - С. 201-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ktd_2013_30_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 298.062 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Мягкота С. В. 
Спектрально-люмінесцентні властивості кристалів CsI-Sr [Електронний ресурс] / С. В. Мягкота, А. С. Пушак, Г. Б. Стриганюк // Журнал фізичних досліджень. - 2009. - Т. 13, Число 2. - С. 2704-1 - 2704-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jphd_2009_13_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 307.622 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Пушак А. С. 
Люмінесценція кристалічної системи CsI-BaCl2-Eu [Електронний ресурс] / А. С. Пушак, Я. С. Пушак, В. В. Вістовський, С. В. Мягкота, Т. М. Демків, А. С. Волошиновський // Поліграфія і видавнича справа. - 2014. - № 4. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pivs_2014_4_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 572.286 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Демкiв Т. 
Особливостi утворення нано– та мiкрокристалiв у дiелектричних матрицях CsI та KCl [Електронний ресурс] / Т. Демкiв, О. Галяткiн, С. Мягкота, А. Пушак, Ю. Дацюк, Л. Демкiв, А. Волошиновський // Вісник Львівського університету. Серія фізична. - 2013. - Вип. 48. - С. 173-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Phiz_2013_48_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 596.95 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Демкiв Т. 
Особливостi утворення нано- та мiкрокристалiв у дiелектричних матрицях NaCl, KCl та CsI [Електронний ресурс] / Т. Демкiв, О. Галяткiн, С. Мягкота, А. Пушак, Ю. Дацюк, Л. Демкiв, А. Волошиновський // Вісник Львівського університету. Серія фізична. - 2014. - Вип. 49. - С. 62-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Phiz_2014_49_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 712.206 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Пушак А. С. 
Люмінесценція мікрокристалів LaBr3-Ce, вкраплених в матриці NaBr [Електронний ресурс] / А. С. Пушак, Я. С. Пушак, В. В. Вістовський, С. В. Мягкота, Т. М. Демків, А. С. Волошиновський // Комп’ютерні технології друкарства. - 2016. - № 1. - С. 137-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ktd_2016_1_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 441.831 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Пушак А. С. 
Люмінесцентні властивості крсталічної системи NаІ-LаІ3-Се [Електронний ресурс] / А. С. Пушак, Я. С. Пушак, В. В. Вістовський, С. В. Мягкота, Т. М. Демків, А. С. Волошиновський // Комп’ютерні технології друкарства. - 2017. - № 2. - С. 157-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ktd_2017_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 408.233 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Казьмірович О. Р. 
Розрахунок площ накладання фарб растрових крапок круглої форми методом друку "точка в точку" [Електронний ресурс] / О. Р. Казьмірович, А. С. Пушак, Р. В. Казьмірович // Комп’ютерні технології друкарства. - 2019. - № 1. - С. 57–64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ktd_2019_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 411.965 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Казьмірович О. Р. 
Розрахунок площ накладання фарб растрових елементів квадратної форми при друці "точка в точку" [Електронний ресурс] / О. Р. Казьмірович, А. С. Пушак, Р. В. Казьмірович // Комп’ютерні технології друкарства. - 2019. - № 2. - С. 81–88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ktd_2019_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 345.048 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Пушак А. С. 
Частотомір електричних імпульсів на базі програмованого мікроконтролера [Електронний ресурс] / А. С. Пушак, В. В. Вістовський, А. В. Жишкович // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2020. - Вип. 23. - С. 211-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2020_23_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.204 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Демків Т. М. 
Вплив температури на рекомбінаційну люмінесценцію наночастинок CaF$_(2)$ [Електронний ресурс] / Т. М. Демків, М. О. Чилій, М. П. Дендебера, А. С. Пушак, А. П. Васьків, В. В. Вістовський, А. С. Волошиновський // Вісник Львівського університету. Серія фізична. - 2017. - Вип. 53. - С. 51-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Phiz_2017_53_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 291.557 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Дендебера М. П. 
Люмінесценція наночастинок CsPbBr$_3$, вкраплених у KBr [Електронний ресурс] / М. П. Дендебера, Т. С. Малий, А. С. Пушак, Я. М. Чорнодольський, О. Т. Антоняк, В. В. Вістовський, А. С. Волошиновський // Вісник Львівського університету. Серія фізична. - 2021. - Вип. 58. - С. 98-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Phiz_2021_58_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 504.226 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Бужанська М. В. 
Реологічні властивості та ретроградація взірців нативного та модифікованого крохмалю [Електронний ресурс] / М. В. Бужанська, А. С. Пушак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2023. - Т. 29, № 2. - С. 101-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2023_29_2_10
Актуалізовано питання використання взірців нативних та окиснених крохмалів у технології виготовлення харчових продуктів із метою подовження терміну зберігання, покращання смако-ароматичних властивостей продукту, підвищення якості. Актуальність обраної теми обумовлена необхідністю обгрунтування умов забезпечення колоїдної стійкості харчових систем. Розглянуто властивості та можливість використання нативних крохмалів картоплі та кукурудзи, а також крохмалів модифікованих окиснених картопляного та кукурудзяного у харчових технологіях. Наведені результати надають змогу вирішити проблеми забезпечення агрегативної стійкості в'язкоплинних систем шляхом уведення стабілізаторів-загусників. Проведено порівняльний аналіз здатності до ретроградації кукурудзяного та картопляного крохмалю та їхніх модифікованих зразків. На основі аналізу літературних джерел і результатів власних досліджень показано переваги використання в складі продукту модифікованих крохмалів. Наведені результати віскозиметричних досліджень популярних комерційних харчових крохмалів прогнозують можливість використання, особливості та визначають практичне значення окиснених крохмалів при розробці рецептур харчових виробів і розширюють спектр їхнього застосування. Експериментальні дані обгрунтовано показують, що введення в рецептуру модифікованих крохмалів призводить до сповільнення процесів ретроградації харчової системи, а значення сприятливо впливають на колоїдну стабільність харчових систем. Для аналізу дисперсій гідроколоїдів використано віскозиметричний метод. Для оцінки часових характеристик, зокрема знаходження постійної часу процесів ретроградації крохмалю, було проведено математичне опрацювання експериментальних даних, використовуючи програму Origin 7.5. Отриманні дані щодо застосування досліджуваних гідроколоїдів у харчових продуктах як загущувачів надають змогу прогнозувати їх перспективність для подовження зберігання продукції харчових виробництв.
Попередній перегляд:   Завантажити - 877.127 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського