Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Пушак А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Пушак А. Люмінесценція мікрокристалів SrCl2-Eu, вкраплених в матриці NaCl [Електронний ресурс] / А. Пушак, Я. Пушак, В. Вістовський, С. Мягкота, Т. Демків, О. Антоняк, Ю. Дацюк, А. Волошиновський // Комп’ютерні технології друкарства. - 2013. - № 30. - С. 201-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ktd_2013_30_29
| 2. |
Мягкота С. В. Спектрально-люмінесцентні властивості кристалів CsI-Sr [Електронний ресурс] / С. В. Мягкота, А. С. Пушак, Г. Б. Стриганюк // Журнал фізичних досліджень. - 2009. - Т. 13, Число 2. - С. 2704-1 - 2704-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jphd_2009_13_2_12
| 3. |
Пушак А. С. Люмінесценція кристалічної системи CsI-BaCl2-Eu [Електронний ресурс] / А. С. Пушак, Я. С. Пушак, В. В. Вістовський, С. В. Мягкота, Т. М. Демків, А. С. Волошиновський // Поліграфія і видавнича справа. - 2014. - № 4. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pivs_2014_4_7
| 4. |
Демкiв Т. Особливостi утворення нано– та мiкрокристалiв у дiелектричних матрицях CsI та KCl [Електронний ресурс] / Т. Демкiв, О. Галяткiн, С. Мягкота, А. Пушак, Ю. Дацюк, Л. Демкiв, А. Волошиновський // Вісник Львівського університету. Серія фізична. - 2013. - Вип. 48. - С. 173-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Phiz_2013_48_17
| 5. |
Демкiв Т. Особливостi утворення нано- та мiкрокристалiв у дiелектричних матрицях NaCl, KCl та CsI [Електронний ресурс] / Т. Демкiв, О. Галяткiн, С. Мягкота, А. Пушак, Ю. Дацюк, Л. Демкiв, А. Волошиновський // Вісник Львівського університету. Серія фізична. - 2014. - Вип. 49. - С. 62-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Phiz_2014_49_10
| 6. |
Пушак А. С. Люмінесценція мікрокристалів LaBr3-Ce, вкраплених в матриці NaBr [Електронний ресурс] / А. С. Пушак, Я. С. Пушак, В. В. Вістовський, С. В. Мягкота, Т. М. Демків, А. С. Волошиновський // Комп’ютерні технології друкарства. - 2016. - № 1. - С. 137-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ktd_2016_1_17
| 7. |
Пушак А. С. Люмінесцентні властивості крсталічної системи NаІ-LаІ3-Се [Електронний ресурс] / А. С. Пушак, Я. С. Пушак, В. В. Вістовський, С. В. Мягкота, Т. М. Демків, А. С. Волошиновський // Комп’ютерні технології друкарства. - 2017. - № 2. - С. 157-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ktd_2017_2_20
| 8. |
Казьмірович О. Р. Розрахунок площ накладання фарб растрових крапок круглої форми методом друку "точка в точку" [Електронний ресурс] / О. Р. Казьмірович, А. С. Пушак, Р. В. Казьмірович // Комп’ютерні технології друкарства. - 2019. - № 1. - С. 57–64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ktd_2019_1_7
| 9. |
Казьмірович О. Р. Розрахунок площ накладання фарб растрових елементів квадратної форми при друці "точка в точку" [Електронний ресурс] / О. Р. Казьмірович, А. С. Пушак, Р. В. Казьмірович // Комп’ютерні технології друкарства. - 2019. - № 2. - С. 81–88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ktd_2019_2_11
| 10. |
Пушак А. С. Частотомір електричних імпульсів на базі програмованого мікроконтролера [Електронний ресурс] / А. С. Пушак, В. В. Вістовський, А. В. Жишкович // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2020. - Вип. 23. - С. 211-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2020_23_31
| 11. |
Демків Т. М. Вплив температури на рекомбінаційну люмінесценцію наночастинок CaF$_(2)$ [Електронний ресурс] / Т. М. Демків, М. О. Чилій, М. П. Дендебера, А. С. Пушак, А. П. Васьків, В. В. Вістовський, А. С. Волошиновський // Вісник Львівського університету. Серія фізична. - 2017. - Вип. 53. - С. 51-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Phiz_2017_53_8
| 12. |
Дендебера М. П. Люмінесценція наночастинок CsPbBr$_3$, вкраплених у KBr [Електронний ресурс] / М. П. Дендебера, Т. С. Малий, А. С. Пушак, Я. М. Чорнодольський, О. Т. Антоняк, В. В. Вістовський, А. С. Волошиновський // Вісник Львівського університету. Серія фізична. - 2021. - Вип. 58. - С. 98-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Phiz_2021_58_11
| 13. |
Бужанська М. В. Реологічні властивості та ретроградація взірців нативного та модифікованого крохмалю [Електронний ресурс] / М. В. Бужанська, А. С. Пушак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2023. - Т. 29, № 2. - С. 101-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2023_29_2_10 Актуалізовано питання використання взірців нативних та окиснених крохмалів у технології виготовлення харчових продуктів із метою подовження терміну зберігання, покращання смако-ароматичних властивостей продукту, підвищення якості. Актуальність обраної теми обумовлена необхідністю обгрунтування умов забезпечення колоїдної стійкості харчових систем. Розглянуто властивості та можливість використання нативних крохмалів картоплі та кукурудзи, а також крохмалів модифікованих окиснених картопляного та кукурудзяного у харчових технологіях. Наведені результати надають змогу вирішити проблеми забезпечення агрегативної стійкості в'язкоплинних систем шляхом уведення стабілізаторів-загусників. Проведено порівняльний аналіз здатності до ретроградації кукурудзяного та картопляного крохмалю та їхніх модифікованих зразків. На основі аналізу літературних джерел і результатів власних досліджень показано переваги використання в складі продукту модифікованих крохмалів. Наведені результати віскозиметричних досліджень популярних комерційних харчових крохмалів прогнозують можливість використання, особливості та визначають практичне значення окиснених крохмалів при розробці рецептур харчових виробів і розширюють спектр їхнього застосування. Експериментальні дані обгрунтовано показують, що введення в рецептуру модифікованих крохмалів призводить до сповільнення процесів ретроградації харчової системи, а значення сприятливо впливають на колоїдну стабільність харчових систем. Для аналізу дисперсій гідроколоїдів використано віскозиметричний метод. Для оцінки часових характеристик, зокрема знаходження постійної часу процесів ретроградації крохмалю, було проведено математичне опрацювання експериментальних даних, використовуючи програму Origin 7.5. Отриманні дані щодо застосування досліджуваних гідроколоїдів у харчових продуктах як загущувачів надають змогу прогнозувати їх перспективність для подовження зберігання продукції харчових виробництв.
|
|
|