Пошуковий запит: (<.>A=Пєтухова О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пєтухова О. М. Науковий парк як джерело інноваційного розвитку [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2014. - № 1. - С. 107-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhdtu_econ_2014_1_16
|
2. |
Пєтухова О. М. Формування інтелектуально-інформаційної моделі інноваційного процесу [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова // Інтелект XXI. - 2014. - № 3. - С. 78-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_3_12
|
3. |
Пєтухова О. М. Економічна діагностика як засіб удосконалення корпоративних відносин [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, Г. Г. Чорноштан, В. О. Волосова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 65-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_9
|
4. |
Пєтухова О. М. Ефективність інтегрованих структур в аграрно-промисловому виробництві [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 179-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_23
|
5. |
Волосова В. О. Вплив конкурентоспроможності на формування потенціалу підприємства [Електронний ресурс] / В. О. Волосова, О. М. Пєтухова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 86-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_12
|
6. |
Пєтухова О. М. Розвиток міжнародного співробітництва у сфері агропромислового виробництва [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, Я. В. Росінська // Інтелект XXI. - 2014. - № 5. - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_5_5
|
7. |
Пєтухова О. М. Розвиток теоретичних підходів до визначення економічної діагностики підприємства [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, Г. Г. Чорноштан // Інноваційна економіка. - 2014. - № 5. - С. 56-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2014_5_13
|
8. |
Пєтухова О. М. Інформаційне забезпечення інноваційної діяльності [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова // Інтелект XXI. - 2014. - № 6. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_6_10
|
9. |
Пєтухова О. М. Еволюція теорії стратегічного управління [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, О. В. Ставицький // Агросвіт. - 2015. - № 2. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2015_2_3
|
10. |
Пєтухова О. М. Аналіз і удосконалення процедури "Аналіз постачальника" системи менеджменту якості заводу [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, Н .О. Хмара // Економічний простір. - 2015. - № 102. - С. 178-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2015_102_20
|
11. |
Пєтухова О. М. Діагностика системи корпоративного управління підприємств кондитерської галузі [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, Г. Г. Чорноштан // Інвестиції: практика та досвід. - 2016. - № 18. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2016_18_10
|
12. |
Пєтухова О. М. Принципи та етапи розробки стратегії інноваційної діяльності підприємств [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, Г. В. Сілакова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 204-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_39 Визначено особливості сучасного стану інноваційної діяльності вітчизняних підприємств. Обгрунтовано важливість формування стратегії інноваційної діяльності підприємства. Розглянуто основні принципи та цілі стратегії управління інноваціями підприємств з врахуванням орієнтації на довгострокову перспективу, впливу зовнішнього середовища, елементів прогнозування інноваційної діяльності, а також підвищеного ризику. Залежно від особливостей зовнішнього та внутрішнього середовища розглянуто інноваційні стратегії розвитку підприємств та наведено основні вимоги щодо умов їх реалізації.
|
13. |
Пєтухова О. М. Огляд сучасних методик економічної діагностики в системі корпоративного управління [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, Г. Г. Чорноштан // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2015. - Т. 20, Вип. 3. - С. 127-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2015_20_3_31
|
14. |
Пєтухова О. В. Суфіксація як один із способів творення термінів металознавства [Електронний ресурс] / О. В. Пєтухова // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 10 : Проблеми граматики і лексикології української мови. - 2011. - Вип. 7. - С. 67-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_10_2011_7_16
|
15. |
Пєтухова О. М. Тенденції розвитку світового та українського пивного ринку [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, Д. Е. Аманов. // Ефективна економіка. - 2015. - № 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2015_1_11
|
16. |
Пєтухова О. М. Управління інноваційною діяльністю підприємств: стан, тенденції, теоретико–методологічне забезпечення [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова // Формування ринкових відносин в Україні. - 2015. - № 2. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2015_2_12
|
17. |
Пєтухова О. М. Удосконалення вхідного контролю в системі якості машинобудівного підприємства [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, Н. О. Хмара // Інвестиції: практика та досвід. - 2015. - № 24. - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2015_24_10
|
18. |
Пєтухова О. М. Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств агропродовольчої сфери [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, А. В. Коняга // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 1. - С. 57-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_1_8 Розглянуто значення критерію конкурентоспроможності продукції та підприємств у їх боротьбі на внутрішніх і світових ринках. Зазначено, що вітчизняні підприємства можуть ефективно функціонувати лише за втілення принципово нових підходів до управління конкуренто-спроможністю продукції і формування конкурентної стратегії. Доведено, що проблема підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств України є досить актуальною, набуває нового змісту і вимагає нового її осмислення та розв'язання. Розглянуто теоретичні аспекти конкурентоспроможності й основні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції. Досліджено ринок плодоовочеконсервної продукції, визначено причини зменшення випуску продукції, зростання витрат на її виготовлення, зниження якості виробів, звуження асортименту, підвищення цін, втрати традиційних ринків збуту, а також погіршення становища в галузі. Проаналізовано основні засади діяльності та конкурентоспроможність продукції українського виробника ПрАТ "Могилів-Подільський консервний завод" на національному та зовнішньому ринку. Визначено основних конкурентів підприємства на внутрішньому та зовнішньому ринку, проведено порівняння з конкурентами на внутрішньому ринку, побудовано матрицю конкурентного профілю, а також виявлено сильні та слабкі сторони, можливості та загрози заводу. Обгрунтовано, що ПрАТ "Могилів-Подільський консервний завод" має достатній потенціал для збільшення обсягів виробництва, та запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності його продукції як на внутрішньому, так і на зарубіжному ринках. Зроблено висновок щодо посилення конкуренції між підприємствами за умов поглиблення світових інтеграційних процесів. Саме тому для підприємств надзвичайно важливим є не лише виробництво якісної продукції, а й застосування інших способів підвищення конкурентоспроможності своєї продукції на ринку.
|
19. |
Демченко Д. М. Управління стратегічним розвитком підприємства [Електронний ресурс] / Д. М. Демченко, О. М. Пєтухова. // Ефективна економіка. - 2017. - № 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2017_1_23
|
20. |
Пєтухова О. М. Підвищення ефективності управління логістичними процесами на складах підприємства [Електронний ресурс] / О. М. Пєтухова, Є. Д. Чорна // Молодий вчений. - 2018. - № 1(2). - С. 957-961. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2018_1(2)__93
|
| |