Пошуковий запит: (<.>A=Пішеніна Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. |
Пішеніна Т. І. Інституційне забезпечення екологічної безпеки в системі економічних відносин [Електронний ресурс] / Т. І. Пішеніна // Економiчний часопис-XXI. - 2013. - № 1-2(1). - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecchado_2013_1-2(1)__8
|
2. |
Пішеніна Т. І. Економічні аспекти удосконалення системи розвитку освіти [Електронний ресурс] / Т. І. Пішеніна // Вісник Одеського національного університету. Економіка. - 2013. - Т. 18, Вип. 3(3). - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2013_18_3(3)__8
|
3. |
Пішеніна Т. І. Концептуальні основи формування ефективного механізму конкурентоспроможності підприємств [Електронний ресурс] / Т. І. Пішеніна, В. К. Костюк // Економічні інновації. - 2014. - Вип. 57. - С. 305-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2014_57_32
|
4. |
Костюк В. К. Проблеми та фактори підвищення сукупної продуктивності підприємства [Електронний ресурс] / В. К. Костюк, О. П. Сологуб, Т. І. Пішеніна, Л. Г. Цимбалюк // Проблеми економіки. - 2014. - № 2. - С. 315-319. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pekon_2014_2_46 Досліджено питання оцінки сукупної продуктивності. Визначено теоретичні засади комплексного підходу ефективного підвищення продуктивності промислового виробництва. Досліджено сутність та особливості діяльності підприємств галузі щодо підвищення їхньої продуктивності. Наведено класифікацію чинників впливу на продуктивність роботи підприємств і промислового виробництва взагалі. Основними з них є розвиток науково-технічного прогресу, вдосконалення та високий ступінь технології й організації виробництва. Узагальнено поняття сукупної продуктивності. На основі факторного аналізу існуючих теоретико-методологічних підходів оцінки сукупної продуктивності зроблено висновок, що є дві групи чинників підвищення продуктивності: чинники, які залежать і чинники, які не залежать від бізнесового суб'єкта. Розглянуто методичні підходи оцінки сукупної продуктивності та практику їх застосування щодо управління продуктивністю, обгрунтовано основні напрямки її ефективного підвищення в галузях харчової промисловості, зокрема хлібопекарській. Виходячи з напрямків програм державного рівня, визначено основні напрямки програм з підвищення ефективності праці на регіональному, галузевому рівнях і на рівні підприємства.
|
5. |
Пішеніна Т. І. Проблеми державного регулювання економічної безпеки України [Електронний ресурс] / Т. І. Пішеніна // Економічні інновації. - 2015. - Вип. 60(3). - С. 176-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2015_60(3)__21
|
6. |
Пішеніна Т. І. Основні аспекти інноваційного розвитку підприємства [Електронний ресурс] / Т. І. Пішеніна // Економічний аналіз. - 2015. - Т. 20. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecan_2015_20_11
|
7. |
Пішеніна Т. І. Концептуальні передумови підвищення якості системи управління підприємством [Електронний ресурс] / Т. І. Пішеніна // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2014. - Т. 19, Вип. 2(4). - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2014_19_2(4)__5
|
8. |
Пішеніна Т. І. Організаційні механізми сучасного менеджменту корпоративної інформаційної мережі підприємств [Електронний ресурс] / Т. І. Пішеніна // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 8(2). - С. 114-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_8(2)__27
|
9. |
Пішеніна Т. І. Економічна сутність, роль і значення радіоекологічного комплексу в суспільному розвитку та в системі національної безпеки [Електронний ресурс] / Т. І. Пішеніна // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2011. - Вип. 1. - С. 108-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2011_1_20
|
10. |
Пішеніна Т. І. Концептуальні основи формування ефективного механізму конкурентоспроможності харчових і переробних підприємств АПК [Електронний ресурс] / Т. І. Пішеніна, В. К. Костюк // Економіка. Менеджмент. Бізнес. - 2014. - № 1. - С. 99-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecmebi_2014_1_17
|
11. |
Пішеніна Т. І. Підвищення ефективності інформаційного забезпечення інноваційного розвитку економіки [Електронний ресурс] / Т. І. Пішеніна // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2014. - Т. 19, Вип. 3(3). - С. 112-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2014_19_3(3)__25
|
12. |
Тонюк М. О. Тенденції розвитку інвестиційної діяльності в аграрному секторі України [Електронний ресурс] / М. О. Тонюк, Т. С. Карпова, Т. І. Пішеніна, О. В. Яковлева // Вісник Київського інституту бізнесу та технологій. - 2020. - № 1. - С. 34-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkibt_2020_1_7
|
13. |
Макаренко А. В. Організаційно-економічні механізми підвищення якості харчової промисловості [Електронний ресурс] / А. В. Макаренко, Т. І. Пішеніна // Вісник [Київського інституту бізнесу та технологій]. - 2017. - № 2. - С. 47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkib_2017_2_27
|
14. |
Чайка М .В. Управління знаннями в сучасних виробничих системах [Електронний ресурс] / М .В. Чайка, Т. І. Пішеніна // Вісник [Київського інституту бізнесу та технологій]. - 2017. - № 2. - С. 64-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkib_2017_2_36
|
15. |
Шемет Д. А. Основні аспекти розвитку малого бізнесу в поліграфічній сфері [Електронний ресурс] / Д. А. Шемет, Т. І. Пішеніна // Вісник [Київського інституту бізнесу та технологій]. - 2017. - № 2. - С. 65-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkib_2017_2_37
|
16. |
Леснік О. М. Щодо дослідження соціально-економічного потенціалу зелених насаджень м. Києва [Електронний ресурс] / О. М. Леснік, Т. І. Пішеніна // Вісник [Київського інституту бізнесу та технологій]. - 2017. - № 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkib_2017_1_11
|
17. |
Пішеніна Т. І. Освітні виклики в контексті додаткової професійної освіти [Електронний ресурс] / Т. І. Пішеніна // Вісник Київського інституту бізнесу та технологій. - 2021. - № 1. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkibt_2021_1_5
|