Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Саламатіна С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Саламатіна С. Є. 
Стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму на півдні Одещини [Електронний ресурс] / С. Є. Саламатіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 325-329. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__82
Попередній перегляд:   Завантажити - 814.105 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Палвашова Г. І. 
Вдосконалення процесу підготовки яблучної начинки для напівфабрикатів громадського харчування [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, С. Є. Саламатіна, А. М. Костинюк // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 277.951 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Саламатіна С. Є. 
Низькокалорійні соуси для закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / С. Є. Саламатіна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.242 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Кравчук Т. В. 
Натуральні вітамінізовані желейні сиркові десерти для закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Т. В. Кравчук, С. Є. Саламатіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 279-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__70
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.423 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Іванов А. М. 
Перспективи розвиткумоського круїзного туризму в Україні [Електронний ресурс] / А. М. Іванов, С. Є. Саламатіна // Бізнес-навігатор. - 2015. - № 1. - С. 145-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2015_1_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 229.971 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Іванов А. М. 
Теоретичні основи державної політики розвитку туризму на основі маркетингового підходу в управлінні [Електронний ресурс] / А. М. Іванов, С. Є. Саламатіна // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 1. - С. 33–39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 240.744 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Саламатіна С. Є. 
Державна політика розвитку туризму: стратегічні напрямки розвитку [Електронний ресурс] / С. Є. Саламатіна // Бізнес-навігатор. - 2014. - № 3. - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2014_3_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 192.973 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Іванов А. М. 
Перспективи розвиткумоського круїзного туризму в Україні [Електронний ресурс] / А. М. Іванов, С. Є. Саламатіна // Бізнес-навігатор. - 2015. - № 2. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2015_2_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 230.292 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського