Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Солоницька І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Солоницька І. В. 
Структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Т. В. Битка // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 44-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.166 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Солоницька І. В. 
Вплив рецептурних компонентів на якість виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, І. В. Студентова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 384.374 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Солоницька І. В. 
Обґрунтування апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 23-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 436.938 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Солоницька І. В. 
Виробництво хлібобулочних виробів за інноваційними технологіями відкладеного випікання [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Є. В. Савкова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 476.842 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Солоницька І. В. 
Використання відкладеного випікання в технології хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, О. Є. Писанецька // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 418.89 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Солоницька І. В. 
Якість хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за технологією відкладеного випікання [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 4. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_4_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 469.494 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Солоницька І. В. 
Дослідження змін якості хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, В. О. Іваненко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__30
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.399 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Солоницька І. В. 
Використання технології відкладеного випікання у виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, О. Є. Пісанецька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 118-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__30
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.581 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Солоницька І. В. 
Вивчення процесів заморожування і їх вплив на технологічний процес приготування тіста [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 209-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__60
Попередній перегляд:   Завантажити - 222.642 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Солоницька І. В. 
Удосконалення рецептури хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, І. В. Студентова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 221-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__54
Попередній перегляд:   Завантажити - 178.932 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Солоницька І. В. 
Вибір оптимального способу "відкладеного випікання" хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Р. Ю. Мальков // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.132 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Кананихіна О. М. 
Шануємо традиції. Історія Інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова [Електронний ресурс] / О. М. Кананихіна, І. В. Солоницька, А. О. Соловей // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 3-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 495.154 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського