Пошуковий запит: (<.>A=Солоницька І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Солоницька І. В. Структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Т. В. Битка // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 44-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_11
|
2. |
Солоницька І. В. Вплив рецептурних компонентів на якість виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, І. В. Студентова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_7
|
3. |
Солоницька І. В. Обґрунтування апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 23-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_8
|
4. |
Солоницька І. В. Виробництво хлібобулочних виробів за інноваційними технологіями відкладеного випікання [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Є. В. Савкова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_8
|
5. |
Солоницька І. В. Використання відкладеного випікання в технології хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, О. Є. Писанецька // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_5
|
6. |
Солоницька І. В. Якість хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за технологією відкладеного випікання [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 4. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_4_8
|
7. |
Солоницька І. В. Дослідження змін якості хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, В. О. Іваненко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__30
|
8. |
Солоницька І. В. Використання технології відкладеного випікання у виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, О. Є. Пісанецька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 118-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__30
|
9. |
Солоницька І. В. Вивчення процесів заморожування і їх вплив на технологічний процес приготування тіста [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 209-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__60
|
10. |
Солоницька І. В. Удосконалення рецептури хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, І. В. Студентова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 221-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__54
|
11. |
Солоницька І. В. Вибір оптимального способу "відкладеного випікання" хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Р. Ю. Мальков // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_15
|
12. |
Кананихіна О. М. Шануємо традиції. Історія Інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова [Електронний ресурс] / О. М. Кананихіна, І. В. Солоницька, А. О. Соловей // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 3-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_3
|