Пошуковий запит: (<.>A=Токар А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Шульга Л. О. Впровадження кейс-менеджменту в рамках реалізації проекту "Збільшення доступності лікування ВІЛ-інфекції для представників груп ризику” [Електронний ресурс] / Л. О. Шульга, А. В. Токар, Н. Ф. Романова, М. Ю. Варбан // Соціальна робота в Україні: теорія і практика. - 2013. - № 1-2. - С. 108-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/srutip_2013_1-2_15
|
2. |
Токар А. М. Акти місцевого управління: поняття та ознаки [Електронний ресурс] / А. М. Токар // Університетські наукові записки. - 2006. - № 2. - С. 186-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Unzap_2006_2_30
|
3. |
Токар А. М. До питання класифікації форм управління [Електронний ресурс] / А. М. Токар // Вісник Хмельницького інституту регіонального управління та права. - 2003. - № 3-4. - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Unzap_2003_3-4_35
|
4. |
Токар А. Біологічно активні речовини некріплених плодово-ягідних виноматеріалів [Електронний ресурс] / А. Токар, В. Мазур // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 95-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_17
|
5. |
Бурбело О. А. Ефективний фінансовий контроль за державними закупівлями – вагома складова економічної безпеки держави [Електронний ресурс] / О. А. Бурбело, А. В. Токар // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. серія юридична. - 2013. - Вип. 4. - С. 87-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvlduvs_2013_4_13
|
6. |
Токар А. Ю. Симбіотична та мікробіологічна активність посівів сої під впливом півоту, ризогуміну і біолану [Електронний ресурс] / А. Ю. Токар, О. В. Голодрига // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81(1). - С. 227-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2012_81(1)__38
|
7. |
Токар А. Ю. Трансформаційні процеси на ринку продукції плодоовочівництва у Черкаській області [Електронний ресурс] / А. Ю. Токар, Н. С. Руда // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81(2). - С. 368-374. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2012_81(2)__51
|
8. |
Заровна І. С. Особливості взаємодії ізомерних 4-аміно-тетрагідротіофен-3-ол-1,1-діоксидів з деякими С-електрофільними реагентами [Електронний ресурс] / І. С. Заровна, А. В. Токар, В. О. Пальчиков // Вісник Дніпропетровського університету. Серія : Хімія. - 2014. - Т. 22, вип. 2. - С. 39-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vduch_2014_22_2_7
|
9. |
Нагорнюк О. А. Аналіз методів автоматизованого розпізнавання виду модуляції радіосигналів телекомунікаційних систем [Електронний ресурс] / О. А. Нагорнюк, Р. В. Дзюбчук, А. М. Токар // Проблеми створення, випробування, застосування та експлуатації складних інформаційних систем. - 2014. - Вип. 9. - С. 172-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Psvz_2014_9_21
|
10. |
Токар А. М. Методика оцінювання розбірливості мовлення, що відтворюється радіоприймальним пристроєм поста радіомоніторингу [Електронний ресурс] / А. М. Токар // Проблеми створення, випробування, застосування та експлуатації складних інформаційних систем. - 2015. - Вип. 10. - С. 126-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Psvz_2015_10_16
|
11. |
Токар А. Ю. Збереженість аскорбінової кислоти у конфітюрах [Електронний ресурс] / А. Ю. Токар, З. М. Харченко, О. С. Харченко // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2014. - № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2014_2_12
|
12. |
Токар А. Ю. Вплив способів первинної обробки сировини на вихід соку з плодів чорної смородини і йошти при виготовленні виноматеріалів з них [Електронний ресурс] / А. Ю. Токар, В. Д. Каричковський // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 68-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_21
|
13. |
Токар А. Ю. Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанів [Електронний ресурс] / А. Ю. Токар, С. С. Миронюк, Л. М. Худік // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__16
|
14. |
Токар А. Ю. Формування ароматотвірного комплексу некріплених виноматеріалів з плодів чорної смородини [Електронний ресурс] / А. Ю. Токар, В. Д. Каричковський, О. В. Орел // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__10
|
15. |
Токар А. Ю. Хіміко-технологічна оцінка плодів бузини чорної та розробка технології некріплених виноматеріалів з них [Електронний ресурс] / А. Ю. Токар // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__12
|
16. |
Токар А. Ю. Продовольча безпека і значення перероблення плодів та овочів у її забезпеченні [Електронний ресурс] / А. Ю. Токар, Н. С. Руда // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2014. - Вип. 86(2). - С. 111-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2014_86(2)__17
|
17. |
Попова Н. В. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана [Електронний ресурс] / Н. В. Попова, А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 236-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_30 Зазначено, що плоди баклажана позитивно впливають на обмінні процеси в організмі людини і є цінною сировиною для консервної промисловості та кулінарії, проте в результаті дії патогенної мікрофлори мають обмежений термін зберігання, тому успішного вирішення цієї проблеми можна досягти за рахунок післязбирального оброблення речовинами антимікробної дії. Досліджено вплив оброблення плодів баклажана сортів Алмаз і Сюрприз розчинами речовин антимікробної дії для зменшення втрат від мікробіального псування під час зберігання без охолодження та за умов холоду.
|
18. |
Токар А. Ю. Конкурентоспроможність консервованих продуктів з плодів та овочів [Електронний ресурс] / А. Ю. Токар, Н. С. Руда // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2016. - Вип. 88(2). - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2016_88(2)__14
|
19. |
Катюха В. О. Удосконалення алгоритму формування пакетів даних для управління безпілотними літальними апаратами [Електронний ресурс] / В. О. Катюха, А. М. Токар // Проблеми створення, випробування, застосування та експлуатації складних інформаційних систем. - 2015. - Вип. 11. - С. 148-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Psvz_2015_11_19
|
20. |
Терьошкіна Н. Є. Малий інноваційний бізнес Миколаївського регіону: значення та проблеми розвитку [Електронний ресурс] / Н. Є. Терьошкіна, А. І. Токар // Молодий вчений. - 2015. - № 9(2). - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_9(2)__10
|
| |