Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (3)Авторитетний файл імен осіб (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Толстих В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Толстих В. 
Рішення міжнародних судів [Електронний ресурс] / В. Толстих // Міжнародне право. - 2012. - № 2. - С. 41-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mipr_2012_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 158.981 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Толстих В. К. 
Єдина база даних громадян регіону [Електронний ресурс] / В. К. Толстих, Л. Н. Кисельова // Наукові праці [Чорноморського державного університету імені Петра Могили]. Сер. : Комп’ютерні технології. - 2013. - Т. 213, Вип. 201. - С. 92-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npchduct_2013_213_201_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 879.518 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Іоргачова К. Г. 
Функционально-технологические свойства яйцепродуктов в технологии бисквитных полуфабрикатов [Електронний ресурс] / К. Г. Іоргачова, В. Ю. Толстих, С. М. Капетула, І. А. Селіванськая // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 323.065 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Жидецька І. В. 
Залежність параметрів процесу випікання пісочного напівфабрикату від рецептурного складу емульсії [Електронний ресурс] / І. В. Жидецька, В. Ю. Толстих // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 80-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 382.712 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Чевардін В. Є. 
Стійкий метод генерації псевдовипадкових послідовностей до квантового крипто аналізу [Електронний ресурс] / В. Є. Чевардін, І. В. Самойлов, В. А. Толстих, О. А. Пономарьов // Збірник наукових праць [Військового інституту телекомунікацій та інформатизації]. - 2017. - Вип. 2. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpviti_2017_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 416.674 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Шевченко А. С. 
Метод оцінювання ризику інформаційної безпеки внаслідок обмеження пропускної спроможності міжмережними екранами наступного покоління при використанні додаткових активних систем захисту інформації [Електронний ресурс] / А. С. Шевченко, І. В. Самойлов, В. А. Толстих, С. Г. Артюх // Збірник наукових праць [Військового інституту телекомунікацій та інформатизації]. - 2017. - Вип. 3. - С. 165-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpviti_2017_3_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 546.991 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Гордієнко Л. В. 
Зміна показників якості лукуму збивного на основі кизилового пюре при зберіганні [Електронний ресурс] / Л. В. Гордієнко, В. Ю. Толстих, Л. Г. Пожиткова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 170-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_20
Сучасні уявлення про здорове харчування вимагають пошуку нових рішень під час розроблення технологій і розширенні асортименту кондитерських виробів покращеної якості з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Пастильні вироби мають особливу драглеподібну структуру, яка виникає завдяки здатності пектинових речовин, що входять до складу плодово-ягідної сировини, за певних умов утворювати драглі необхідної міцності. Використання плодово-ягідних напівфабрикатів надає змогу також надавати збивним кондитерським виробам смак натуральних плодів та ягід, збагачувати їх вітамінами й мінеральними речовинами. До сировинних інгредієнтів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин відноситься пюре з плодів кизилу. Визначено вплив кизилового пюре та різних видів пакувальних матеріалів на зміну органолептичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників лукуму збивного у процесі його зберігання. Під час зберігання лукуму характерним є процес висихання, коли відбувається втрата первинної консистенції, зміна структури і форми виробів. Комплекс проведених досліджень показав, що використання кизилового пюре призводить до уповільнення процесу висихання і, як наслідок, менш інтенсивного зниження густини та підвищення міцності просторової структури виробів. У лукуму на основі кизилового пюре, що зберігався у металізованих поліпропіленових пакетах, зміна структурно-механічних властивостей відбувалась значно повільніше, ніж в інших виробів, при цьому він зберігав ніжну, пружно-еластичну консистенцію. Якість лукуму збивного наприкінці його зберігання оцінювали за мікробіологічними й органолептичними показниками. Використання як пакувальних матеріалів пакетів з металізованого поліпропілену надає змогу зберегти показники якості в межах, передбачених стандартом, протягом двох місяців.
Попередній перегляд:   Завантажити - 375.996 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Коркач Г. В. 
Дослідження процесу піноутворення зефірної маси з синбіотиком [Електронний ресурс] / Г. В. Коркач, О. М. Котузакі, В. Ю. Толстих, Г. С. Шунько // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 593.117 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Царенко А. В. 
Особливості організації і надання паліативної та хоспісної допомоги в умовах пандемії СОУЮ-19 [Електронний ресурс] / А. В. Царенко, В. В. Чайковська, Н. Є. Кожан, О. І. Толстих, О. О. Вольф, В. А. Толстих, 3. В. Максимова, О. П. Брацюнь // Здоров'я суспільства. - 2020. - Т. 9, № 1. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zdc_2020_9_1-2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 447.619 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Вялих Т. І. 
Підходи до створення моделі державної системи довготривалої медико–соціальної допомоги людям похилого віку в Україні [Електронний ресурс] / Т. І. Вялих, В. В. Чайковська, В. А. Толстих, Н. М. Величко, С. В. Москалюк // Журнал неврології ім. Б. М. Маньковського. - 2021. - Т. 9, № 3. - С. 75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jorn_2021_9_3_108
Попередній перегляд:   Завантажити - 495.178 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Мовчун Н. О. 
Моніторинг публікаційної активності Державної установи "Інститут геронтології ім. Д.Ф. Чеботарьова НАМН України" за 2018-2020 роки [Електронний ресурс] / Н. О. Мовчун, С. Г. Бурчинський, В. А. Толстих // Журнал неврології ім. Б. М. Маньковського. - 2021. - Т. 9, № 3. - С. 77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jorn_2021_9_3_111
Попередній перегляд:   Завантажити - 496.144 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Толстих В. А. 
Освітні іновації та ініціативи як фактор покращення якості комплексу медико-соціальної допомоги громадянам похилого віку в закладах соціального захисту [Електронний ресурс] / В. А. Толстих, В. В. Чайковська, О. І. Толстих, Н. О. Мовчун, Т. І. Вялих, С. В. Москалюк, З. Є. Ухова // Журнал неврології ім. Б. М. Маньковського. - 2021. - Т. 9, № 3. - С. 81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jorn_2021_9_3_118
Попередній перегляд:   Завантажити - 495.342 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Чайковська В. В. 
Місце геріатрії в реформуванні медичної галузі [Електронний ресурс] / В. В. Чайковська, Т. І. Вялих, В. А. Толстих, Н. М. Величко, Б. Жантурієв, О. М. Євтушенко, С. В. Москалюк // Журнал неврології ім. Б. М. Маньковського. - 2021. - Т. 9, № 3. - С. 84-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jorn_2021_9_3_123
Попередній перегляд:   Завантажити - 526.895 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Чайковська В. В. 
Геріатрична допомога населенню України: сучасний стан і напрями розвитку [Електронний ресурс] / В. В. Чайковська, Т. І. Вялих, Н. М. Величко, В. А. Толстих, С. В. Москалюк // Реабілітація та паліативна медицина. - 2023. - № 1. - С. 75-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rpm_2023_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 171.636 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Вялих Т. І. 
Геріатрична складова надання паліативної допомоги та стан медико-соціальної допомоги людям літнього віку, тимчасово переміщеним з окупованих територій [Електронний ресурс] / Т. І. Вялих, В. В. Чайковська, Н. М. Величко, В. А. Толстих, С. В. Москалюк // Реабілітація та паліативна медицина. - 2023. - № 1. - С. 80-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rpm_2023_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 117.05 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Толстих О. І. 
Складові якості життя паліативного пацієнта. Якість життя осіб похилого та старечого віку [Електронний ресурс] / О. І. Толстих, В. А. Толстих // Реабілітація та паліативна медицина. - 2023. - № 1. - С. 94-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rpm_2023_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 88.499 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського