Пошуковий запит: (<.>A=Топольник В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Топольник В. Г. Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м’яса курятини для збільшення вологозв’язуючої здатності фаршів [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_26
|
2. |
Топольник В. Г. Моделювання процесів готельного господарства на прикладі готелю "Централь" м. Донецька [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, К. В. Ракова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 144-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_18
|
3. |
Топольник В. Г. Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 398-405. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_65
|
4. |
Топольник В. Г. Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібнення [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 499-504. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__123
|
5. |
Топольник В. Г. Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов процесу шприцювання ковбасного фаршу [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 274-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__57
|
6. |
Кузьмін О. В. Трансформація гідроксильних протонів в процесі створення водно-спиртових сумішей [Електронний ресурс] / О. В. Кузьмін, В. Г. Мирончук, В. Г. Топольник // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 87-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_20
|
7. |
Кузьмін О. В. Стабілізація водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації питної води [Електронний ресурс] / О. В. Кузьмін, В. Г. Топольник, В. Г. Мирончук, С. Ю. Суйков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 374-386. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_43
|
8. |
Топольник В. Психологічна характеристика особливостей проведення слідчих дій під час розслідування крадіжки [Електронний ресурс] / В. Топольник // Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 6. - С. 289-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pgip_2018_6_53
|
9. |
Топольник В. Соціально-психологічна характеристика особистості крадія [Електронний ресурс] / В. Топольник // Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 6. - С. 303-307. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pgip_2018_6_56
|