Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Трощий Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Горальчук А. Б. 
Аналітичне обґрунтування розробки молочних десертів [Електронний ресурс] / А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий, Г. О. Сабадош // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 124-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 133.765 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Горальчук А. Б. 
Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу [Електронний ресурс] / А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 10-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.009 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Сабадош Г. О. 
Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою [Електронний ресурс] / Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 158-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 195.524 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського