Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Трубнікова А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Пастернак Я. П. 
Економічна сутність та класифікація витрат діяльності [Електронний ресурс] / Я. П. Пастернак, А. А. Трубнікова // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2013. - Вип. 33(1). - С. 89-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2013_33(1)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 162.611 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Крот Ю. М. 
Особливості аналізу ефективності придбання та використання основних засобів на підприємстві [Електронний ресурс] / Ю. М. Крот, А. А. Трубнікова // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2012. - Вип. 31(1). - С. 180-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2012_31(1)__41
Попередній перегляд:   Завантажити - 247.66 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Бондар С. М. 
Дослідження мембранного процесу видалення лактози з концентрату маслянки [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 62-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 684.684 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Линник О. В. 
Доцільність використання поліграфа як засобу доказування у кримінальному процесі України [Електронний ресурс] / О. В. Линник, А. В. Трубнікова // Міжнародний юридичний вісник: актуальні проблеми сучасності (теорія та практика). - 2018. - Вип. 3-4. - С. 227-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/muvnudp_2018_3-4_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 248.672 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Бондар С. М. 
Інтенсифікація біотехнологічного процесу аеробної обробки рідких субстратів [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Трубнікова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 18. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_18_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 865.49 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Бондар С. М. 
Дієтичні властивості напоїв на основі сироватки [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Трубнікова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 32. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_32_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.164 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Трубнікова А. А. 
Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, Т. Є. Шарахматова, К. О. Мамінтова, О. С. Цупра // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 9. - С. 243-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_9_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 535.63 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Трубнікова А. А. 
Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, Т. Є. Шарахматова, С. М. Бондар, Є. М. Савчак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 45. - С. 214-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_45_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 622.296 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Трубнікова А. А. 
Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 1. - С. 86-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 524.624 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Трубнікова А. А. 
Математичне моделювання оптимізованої рецептури низьколактозного синбіотичного йогуртового морозива [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова, Т. В. Недобійчук // Animal science and food technology. - 2020. - Т. 11, № 2. - С. 73-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2020_11_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 990.47 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського