Пошуковий запит: (<.>A=Трубнікова А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Пастернак Я. П. Економічна сутність та класифікація витрат діяльності [Електронний ресурс] / Я. П. Пастернак, А. А. Трубнікова // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2013. - Вип. 33(1). - С. 89-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2013_33(1)__16
|
2. |
Крот Ю. М. Особливості аналізу ефективності придбання та використання основних засобів на підприємстві [Електронний ресурс] / Ю. М. Крот, А. А. Трубнікова // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2012. - Вип. 31(1). - С. 180-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2012_31(1)__41
|
3. |
Бондар С. М. Дослідження мембранного процесу видалення лактози з концентрату маслянки [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 62-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_14
|
4. |
Линник О. В. Доцільність використання поліграфа як засобу доказування у кримінальному процесі України [Електронний ресурс] / О. В. Линник, А. В. Трубнікова // Міжнародний юридичний вісник: актуальні проблеми сучасності (теорія та практика). - 2018. - Вип. 3-4. - С. 227-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/muvnudp_2018_3-4_34
|
5. |
Бондар С. М. Інтенсифікація біотехнологічного процесу аеробної обробки рідких субстратів [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Трубнікова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 18. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_18_25
|
6. |
Бондар С. М. Дієтичні властивості напоїв на основі сироватки [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Трубнікова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 32. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_32_16
|
7. |
Трубнікова А. А. Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, Т. Є. Шарахматова, К. О. Мамінтова, О. С. Цупра // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 9. - С. 243-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_9_37
|
8. |
Трубнікова А. А. Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, Т. Є. Шарахматова, С. М. Бондар, Є. М. Савчак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 45. - С. 214-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_45_32
|
9. |
Трубнікова А. А. Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 1. - С. 86-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_1_12
|
10. |
Трубнікова А. А. Математичне моделювання оптимізованої рецептури низьколактозного синбіотичного йогуртового морозива [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова, Т. В. Недобійчук // Animal science and food technology. - 2020. - Т. 11, № 2. - С. 73-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2020_11_2_10
|