Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (20)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Труш Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Труш Ю. Т. 
Обліково-інформаційне забезпечення удосконаленої поточної оцінки результатів роботи кредитного відділу комерційного банку [Електронний ресурс] / Ю. Т. Труш, Т. В. Кравченко, Н. О. Котенко // Економічний простір. - 2013. - № 69. - С. 200-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2013_69_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 316.986 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Труш Ю. Л. 
Обґрунтування проведення коригувальних та попереджуючих заходів в системі управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Інтелект XXI. - 2014. - № 1. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 385.9 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Труш Ю. Л. 
Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 11. - С. 182-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2013_11_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 237.209 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Труш Ю. Л. 
Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - № 4. - С. 172-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2011_4_38
Попередній перегляд:   Завантажити - 59.097 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Король Г. О. 
Підхід до формулювання місії підприємств на прикладі підприємства газопостачання [Електронний ресурс] / Г. О. Король, Ю. Т. Труш // Економічний вісник Національного гірничого університету. - 2006. - № 3. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evngu_2006_3_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 352.897 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Левченко Ю. Г. 
Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 1. - С. 378-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2015_1_46
Обгрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою вдосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.
Попередній перегляд:   Завантажити - 100.69 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Заїнчковський А. О. 
Управління якістю продукції: поняття та функції [Електронний ресурс] / А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 2. - С. 128-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhdtu_econ_2015_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 169.634 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Труш Ю. Л. 
Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - № 5. - С. 140-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2014_5_35
Попередній перегляд:   Завантажити - 114.146 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Труш Ю. Л. 
Обґрунтування мотиваційного процесу для удосконалення управління якістю продукції [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - № 1. - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2014_1_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 227.298 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Труш Ю. Л. 
Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - № 10. - С. 106-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2014_10_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 71.825 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Труш Ю. Л. 
Формування асортиментної політики на підприємстві [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, А. О. Гриценко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 1. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 101.481 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Труш Ю. Л. 
Мотивація персоналу на підприємствах у сучасних умовах господарювання [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, А. О. Гриценко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 2. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_2_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 217.171 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Труш Ю. Л. 
Система управління безпечністю харчових продуктів [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 3. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_3_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 83.001 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Труш Ю. Л. 
Якість продукції як економічна категорія [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 99-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_36
Досліджено погляди як вітчизняних, так і зарубіжних авторів, щодо сутності та змісту поняття якості продукції та запропоновано авторське визначення даного поняття.
Попередній перегляд:   Завантажити - 373.886 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
15.

Труш Ю. Л. 
Стан та проблеми розвитку підприємницької діяльності в секторі малого бізнесу України [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, А. М. Дерев’янко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 5. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_5_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 128.416 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Труш Ю. Л. 
Напрями підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємства [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, О. В. Лісовська // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 5. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_5_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 104.391 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Труш Ю. Л. 
Напрями удосконалення управління грошовими потоками на підприємстві [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, І. Л. Шихов // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 5. - С. 82-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_5_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 61.656 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Труш Ю. Л. 
Розвиток підприємства в сучасних умовах ринкового середовища [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, Л. С. Паценко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 6. - С. 76-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_6_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 69.122 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Труш Ю. Л. 
Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 12. - С. 274-279. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2016_12_32
Удосконалено мотиваційні та стимулювальні інструменти з метою підвищення ефективності управління якістю продукції на підприємстві. Доведено, що внаслідок запропонованих мотивів задоволення потреб залежно від віку працівників і методів управління персоналом можна вдосконалити систему управління якістю продукції на підприємстві в розрізі класифікаційних ознак. Запропоновані заходи в системі управління якістю нададуть змогу вдосконалити процес управління якістю продукції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 182.723 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
20.

Труш Ю. Л. 
Оцінка ефективності заходів удосконалення системи управління якістю на підприємствах [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 3. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2017_3_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 121.396 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського