Пошуковий запит: (<.>A=Труш Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Труш Ю. Т. Обліково-інформаційне забезпечення удосконаленої поточної оцінки результатів роботи кредитного відділу комерційного банку [Електронний ресурс] / Ю. Т. Труш, Т. В. Кравченко, Н. О. Котенко // Економічний простір. - 2013. - № 69. - С. 200-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2013_69_23
|
2. |
Труш Ю. Л. Обґрунтування проведення коригувальних та попереджуючих заходів в системі управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Інтелект XXI. - 2014. - № 1. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_1_10
|
3. |
Труш Ю. Л. Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 11. - С. 182-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2013_11_40
|
4. |
Труш Ю. Л. Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - № 4. - С. 172-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2011_4_38
|
5. |
Король Г. О. Підхід до формулювання місії підприємств на прикладі підприємства газопостачання [Електронний ресурс] / Г. О. Король, Ю. Т. Труш // Економічний вісник Національного гірничого університету. - 2006. - № 3. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evngu_2006_3_17
|
6. |
Левченко Ю. Г. Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 1. - С. 378-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2015_1_46 Обгрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою вдосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.
|
7. |
Заїнчковський А. О. Управління якістю продукції: поняття та функції [Електронний ресурс] / А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 2. - С. 128-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhdtu_econ_2015_2_20
|
8. |
Труш Ю. Л. Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - № 5. - С. 140-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2014_5_35
|
9. |
Труш Ю. Л. Обґрунтування мотиваційного процесу для удосконалення управління якістю продукції [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - № 1. - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2014_1_37
|
10. |
Труш Ю. Л. Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - № 10. - С. 106-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2014_10_24
|
11. |
Труш Ю. Л. Формування асортиментної політики на підприємстві [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, А. О. Гриценко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 1. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_1_16
|
12. |
Труш Ю. Л. Мотивація персоналу на підприємствах у сучасних умовах господарювання [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, А. О. Гриценко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 2. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_2_25
|
13. |
Труш Ю. Л. Система управління безпечністю харчових продуктів [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 3. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_3_18
|
14. |
Труш Ю. Л. Якість продукції як економічна категорія [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 99-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_36 Досліджено погляди як вітчизняних, так і зарубіжних авторів, щодо сутності та змісту поняття якості продукції та запропоновано авторське визначення даного поняття.
|
15. |
Труш Ю. Л. Стан та проблеми розвитку підприємницької діяльності в секторі малого бізнесу України [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, А. М. Дерев’янко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 5. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_5_8
|
16. |
Труш Ю. Л. Напрями підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємства [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, О. В. Лісовська // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 5. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_5_21
|
17. |
Труш Ю. Л. Напрями удосконалення управління грошовими потоками на підприємстві [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, І. Л. Шихов // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 5. - С. 82-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_5_25
|
18. |
Труш Ю. Л. Розвиток підприємства в сучасних умовах ринкового середовища [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, Л. С. Паценко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 6. - С. 76-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_6_20
|
19. |
Труш Ю. Л. Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 12. - С. 274-279. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2016_12_32 Удосконалено мотиваційні та стимулювальні інструменти з метою підвищення ефективності управління якістю продукції на підприємстві. Доведено, що внаслідок запропонованих мотивів задоволення потреб залежно від віку працівників і методів управління персоналом можна вдосконалити систему управління якістю продукції на підприємстві в розрізі класифікаційних ознак. Запропоновані заходи в системі управління якістю нададуть змогу вдосконалити процес управління якістю продукції.
|
20. |
Труш Ю. Л. Оцінка ефективності заходів удосконалення системи управління якістю на підприємствах [Електронний ресурс] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 3. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2017_3_10
|
| |