Пошуковий запит: (<.>A=Федулова І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Федулова І. В. Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання [Електронний ресурс] / І. В. Федулова // Економіка харчової промисловості. - 2010. - № 3. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2010_3_5
|
2. |
Федулова І. В. Підтримка сільськогосподарських виробників [Електронний ресурс] / І. В. Федулова // Інтелект XXI. - 2014. - № 2. - С. 86-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_2_11
|
3. |
Федулова І. В. Дослідження продовольчої безпеки: принципи і підходи щодо оцінки [Електронний ресурс] / І. В. Федулова // Стратегія економічного розвитку України. - 2014. - № 34. - С. 40-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/seru_2014_34_9
|
4. |
Федулова І. В. Дослідження експортної орієнтації та імпортозалежності основних продуктів харчування в контексті забезпечення продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / І. В. Федулова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 194-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_25
|
5. |
Федулова І. В. Аналіз методологічних підходів до оцінки нематеріальних активів підприємства [Електронний ресурс] / І. В. Федулова, Л. В. Кукурудзяк // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2015. - Вип. 162. - С. 48-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2015_162_8 Розглянуто основи методології оцінки нематеріальних активів, проведено аналіз підходів відповідно до вітчизняного та міжнародного законодавства. Досліджено еволюцію методів до оцінки нематеріальних активів з позиції зростання вартості підприємства та забезпечення конкурентних переваг. Як свідчать результати проведеного дослідження, найбільшого поширення набули експертні методи оцінки, а найбільш уніфікованими є підходи К. Є. Свейбі і частково можуть бути використані в Україні.
|
6. |
Федулова І. В. Методичні засади розвитку продовольчого ринку з використанням функцій попиту [Електронний ресурс] / І. В. Федулова, І. М. Болотіна // Інтелект XXI. - 2014. - № 6. - С. 46-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_6_8
|
7. |
Федулова І. В. Інтелектуальний капітал як трансформований ресурс інноваційного потенціалу [Електронний ресурс] / І. В. Федулова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 425-430. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__93
|
8. |
Федулова І. В. Дослідження стану розвитку продовольчого ринку [Електронний ресурс] / І. В. Федулова // Інтелект XXI. - 2015. - № 5. - С. 70-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2015_5_12
|
9. |
Федулова І. В. Дослідження попиту на м’ясну продукцію в контексті забезпечення продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / І. В. Федулова // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - № 12. - С. 70-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2014_12_18
|
10. |
Федулова І. В. Дослідження структурних змін ефективності використання капіталу [Електронний ресурс] / І. В. Федулова // Інтелект XXI. - 2016. - № 3. - С. 57-65 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2016_3_8
|
11. |
Мостенська Т. Л. Продовольча безпека України та напрями її забезпечення [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, І. В. Федулова, Т. Г. Мостенська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 103-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_19 Розглянуто теоретичні підходи до визначення продовольчої безпеки. Це надало можливість визначити та охарактеризувати групи показників та індикаторів, що визначають стан продовольчої безпеки країни. Наведено розрахунки значень показників продовольчої безпеки України. Індикатори продовольчої безпеки наведено в динаміці за період з 2000 по 2010 рр. Визначено основні чинники впливу на продовольчу безпеку та охарактеризовано їх дію. Розраховано показники по трьом групах критеріїв, що надало можливість з'ясувати проблеми у забезпеченні продовольчої безпеки України. Визначено шляхи підвищення продовольчої безпеки країни.
|
12. |
Федулова І. В. Ідентифікація ризиків як складова ризик-менеджменту [Електронний ресурс] / І. В. Федулова // Інтелект XXI. - 2016. - № 4. - С. 29-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2016_4_6
|
13. |
Білоконь Д. С. Процес управління ризиками інформаційної безпеки [Електронний ресурс] / Д. С. Білоконь, І. В. Федулова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 84-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_12 Досліджено основні процедури, принципи, функції та методичне забезпечення процесу аналізу й управління ризиками інформаційної безпеки підприємства. Розглянуто сутність методології OCTAVE, особливості впровадження механізму інформаційної безпеки, проаналізовано методику управління ризиками інформаційної безпеки OCTAVE. Обгрунтовано необхідність постійного системного дослідження ризиків і підтримки інформаційної безпеки підприємства з використанням методики OCTAVE.
|
14. |
Федулова І. В. Використання функцій попиту для збалансування розвитку продовольчих ринків [Електронний ресурс] / І. В. Федулова, Т. Л. Мостенська // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. - 2015. - № 819. - С. 189-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPM_2015_819_28 Досліджено попит на основні продукти харчування за допомогою функцій попиту від доходу та ціни. За допомогою виявлених функцій, обчислених на їх основі коефіцієнтів еластичності й основних індикаторів продовольчої безпеки можна аналізувати перспективи розвитку окремих галузей харчової промисловості, пріоритетність їх розвитку для забезпечення населення повноцінним збалансованим харчуванням.
|
15. |
Корж Н. В. Управління корпоративним капіталом із позиції концепції життєвого циклу [Електронний ресурс] / Н. В. Корж, І. В. Федулова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2015. - Вип. 1. - С. 343-358. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2015_1_35
|
16. |
Федулова І. В. Методичний підхід до формування системи ефективного управління корпоративним капіталом та його складовими [Електронний ресурс] / І. В. Федулова, Н. В. Корж. // Ефективна економіка. - 2015. - № 5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2015_5_11
|
17. |
Федулова І. М. Відмежування складу злочину, передбаченого статтею 206-2 Кримінального кодексу України, від суміжних складів злочину [Електронний ресурс] / І. М. Федулова // Університетські наукові записки. - 2017. - № 2. - С. 123-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Unzap_2017_2_14
|
18. |
Федулова І. Підходи до оцінки рівня готовності підприємства щодо інноваційного розвитку [Електронний ресурс] / І. Федулова // Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Економіка. - 2011. - Вип. 124-125. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKNU_Ekon_2011_124-125_13
|
19. |
Федулова І. Ідентифікація господарських ризиків [Електронний ресурс] / І. Федулова // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. - 2017. - № 4. - С. 89–103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknteu_2017_4_8
|
20. |
Федулова І. М. Соціальна обумовленість встановлення кримінальної відповідальності за протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації [Електронний ресурс] / І. М. Федулова // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Юридичні науки. - 2016. - Вип. 3(2). - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_jur_2016_3(2)__22
|
| |