Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (13)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Чеканов М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Постнов Г. М. 
Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установки [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 238-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 445.03 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Постнов Г. М. 
Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, А. О. Пак, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 518-523. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_81
Попередній перегляд:   Завантажити - 823.917 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Постнов Г. М. 
Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Дядюк, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 194-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 180.449 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Постнов Г. М. 
Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної риби [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 153-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 267.117 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Погожих М. І. 
Дослідження системної води харчової сировини термодинамічними та молекулярно-кінетичними методами [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. А. Чеканов, Є. О. Іштван, І. М. Павлюк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__10
Введено поняття "системна вода" та обгрунтовано доцільність розрахунку мольних концентрацій для складових харчової системи. Описано оригінальні термодинамічні та молекулярно-кінетичні методики дослідження системної води харчової сировини та продуктів. Наведено основні результати про стан та структуру системної води харчової сировини та продуктів, одержані за стандартними та оригінальними методиками.
Попередній перегляд:   Завантажити - 169.164 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Куземко А. А. 
Еколого-ценотичні особливості Pulsatilla pratensis (L.) Mill. у Правобережному Лісостепу України [Електронний ресурс] / А. А. Куземко, М. М. Чеканов // Інтродукція рослин. - 2014. - № 1. - С. 30-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/IR_2014_1_6
Виявлено ценотичні особливості місцезростань Pulsatilla pratensis (L.) Mill. у Правобережному Лісостепу України за методикою Браун - Бланке. Встановлено, що угруповання за участю цього виду належать до 4 асоціацій, 3 союзів, 3 порядків та 2 класів з ценотичним оптимумом в угрупованнях асоціації Astragalo austriaci-Salvietum nutantis Korotchenko & Didukh 1997. Екологічна оцінка угруповань за методикою фітоіндикації надала змогу виявити екологічні амплітуди угруповань, які знаходяться в межах екологічної амплітуди Pulsatilla pratensis. Аналіз угруповань за участю видів, які охороняються на національному та міжнародному рівні, показав їх високу созологічну цінність.
Попередній перегляд:   Завантажити - 224.504 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Чеканов М. М. 
Насіннєве розмноження Pulsatilla pratensis (L.) Mill. ex situ у Правобережному Лісостепу України [Електронний ресурс] / М. М. Чеканов // Автохтонні та інтродуковані рослини. - 2015. - Вип. 11. - С. 193-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/atiru_2015_11_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 136.28 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Синюгін А. Р. 
Синтез 3-(хінолін-2-он-3-іл) пропіонових кислот [Електронний ресурс] / А. Р. Синюгін, М. О. Чеканов, С. С. Лукашов, С. М. Ярмолюк // Ukrainica bioorganica acta. - 2010. - Т. 8, № 2. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uba_2010_8_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 117.116 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Погожих М. І. 
Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, М. А. Чеканов, А. О. Пак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 139-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 318.835 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Погожих М. І. 
Сумісне використання R-функцій і проекційного методу в задачах теорії сушіння [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, М. С. Синєкоп, А. О. Пак, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 284-293. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 167.54 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Дейниченко Г. В. 
Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1. - С. 101-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2017_1_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 712.866 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Дейниченко Г. В. 
Експериментальна оцінка техніко-експлуатаційних параметрів ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. А. Чеканов // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1. - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2017_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 4.531 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Постнов Г. М. 
Дослідження процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, О. В. Яковлєв, В. М. Червоний, М. А. Чеканов // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 235-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_35
Мета роботи - виявлення впливу ультразвукової обробки на ефективність процесу соління рибної сировини океанічного промислу. За результатами досліджень виявлено, що ультразвук впливає на інтенсивність масообмінних процесів, що відбуваються під час соління океанічної рибної сировини. Досліджено динаміку дифузії NaCl у рибі за тузлучного соління і виявлено, що на початку процесу соління значення коефіцієнта дифузії знижується, а після досягнення концентрації NaCl до меж 10 - 12 % трохи збільшується. Найбільші значення коефіцієнта дифузії є характерними для процесу соління, який відбувався під впливом ультразвукових хвиль з частотою 30 кГц.
Попередній перегляд:   Завантажити - 657.661 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
14.

Чеканов М. М. 
Вікова та віталітетна структури популяцій Pulsatilla pratensis L. в Середньому Побужжі [Електронний ресурс] / М. М. Чеканов, І. П. Діденко // Біологічні системи. - 2013. - Т. 5, Вип. 2. - С. 220-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_biol_2013_5_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 742.433 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Погожих М. І. 
Фізико-математичне моделювання ефективності енерготехнологічних процесів [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, В. В. Сєдунова, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 356-371. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 614.116 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Чеканов М. А. 
Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів [Електронний ресурс] / М. А. Чеканов, Г. В. Запаренко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Т. С. Гейко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 387-396. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 306.332 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського