Пошуковий запит: (<.>A=Чеканов М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Постнов Г. М. Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установки [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 238-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_39
|
2. |
Постнов Г. М. Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, А. О. Пак, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 518-523. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_81
|
3. |
Постнов Г. М. Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Дядюк, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 194-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_30
|
4. |
Постнов Г. М. Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної риби [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 153-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_21
|
5. |
Погожих М. І. Дослідження системної води харчової сировини термодинамічними та молекулярно-кінетичними методами [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. А. Чеканов, Є. О. Іштван, І. М. Павлюк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__10 Введено поняття "системна вода" та обгрунтовано доцільність розрахунку мольних концентрацій для складових харчової системи. Описано оригінальні термодинамічні та молекулярно-кінетичні методики дослідження системної води харчової сировини та продуктів. Наведено основні результати про стан та структуру системної води харчової сировини та продуктів, одержані за стандартними та оригінальними методиками.
|
6. |
Куземко А. А. Еколого-ценотичні особливості Pulsatilla pratensis (L.) Mill. у Правобережному Лісостепу України [Електронний ресурс] / А. А. Куземко, М. М. Чеканов // Інтродукція рослин. - 2014. - № 1. - С. 30-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/IR_2014_1_6 Виявлено ценотичні особливості місцезростань Pulsatilla pratensis (L.) Mill. у Правобережному Лісостепу України за методикою Браун - Бланке. Встановлено, що угруповання за участю цього виду належать до 4 асоціацій, 3 союзів, 3 порядків та 2 класів з ценотичним оптимумом в угрупованнях асоціації Astragalo austriaci-Salvietum nutantis Korotchenko & Didukh 1997. Екологічна оцінка угруповань за методикою фітоіндикації надала змогу виявити екологічні амплітуди угруповань, які знаходяться в межах екологічної амплітуди Pulsatilla pratensis. Аналіз угруповань за участю видів, які охороняються на національному та міжнародному рівні, показав їх високу созологічну цінність.
|
7. |
Чеканов М. М. Насіннєве розмноження Pulsatilla pratensis (L.) Mill. ex situ у Правобережному Лісостепу України [Електронний ресурс] / М. М. Чеканов // Автохтонні та інтродуковані рослини. - 2015. - Вип. 11. - С. 193-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/atiru_2015_11_28
|
8. |
Синюгін А. Р. Синтез 3-(хінолін-2-он-3-іл) пропіонових кислот [Електронний ресурс] / А. Р. Синюгін, М. О. Чеканов, С. С. Лукашов, С. М. Ярмолюк // Ukrainica bioorganica acta. - 2010. - Т. 8, № 2. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uba_2010_8_2_11
|
9. |
Погожих М. І. Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, М. А. Чеканов, А. О. Пак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 139-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_16
|
10. |
Погожих М. І. Сумісне використання R-функцій і проекційного методу в задачах теорії сушіння [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, М. С. Синєкоп, А. О. Пак, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 284-293. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_28
|
11. |
Дейниченко Г. В. Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1. - С. 101-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2017_1_17
|
12. |
Дейниченко Г. В. Експериментальна оцінка техніко-експлуатаційних параметрів ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. А. Чеканов // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1. - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2017_1_18
|
13. |
Постнов Г. М. Дослідження процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, О. В. Яковлєв, В. М. Червоний, М. А. Чеканов // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 235-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_35 Мета роботи - виявлення впливу ультразвукової обробки на ефективність процесу соління рибної сировини океанічного промислу. За результатами досліджень виявлено, що ультразвук впливає на інтенсивність масообмінних процесів, що відбуваються під час соління океанічної рибної сировини. Досліджено динаміку дифузії NaCl у рибі за тузлучного соління і виявлено, що на початку процесу соління значення коефіцієнта дифузії знижується, а після досягнення концентрації NaCl до меж 10 - 12 % трохи збільшується. Найбільші значення коефіцієнта дифузії є характерними для процесу соління, який відбувався під впливом ультразвукових хвиль з частотою 30 кГц.
|
14. |
Чеканов М. М. Вікова та віталітетна структури популяцій Pulsatilla pratensis L. в Середньому Побужжі [Електронний ресурс] / М. М. Чеканов, І. П. Діденко // Біологічні системи. - 2013. - Т. 5, Вип. 2. - С. 220-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_biol_2013_5_2_15
|
15. |
Погожих М. І. Фізико-математичне моделювання ефективності енерготехнологічних процесів [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, В. В. Сєдунова, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 356-371. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_32
|
16. |
Чеканов М. А. Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів [Електронний ресурс] / М. А. Чеканов, Г. В. Запаренко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Т. С. Гейко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 387-396. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_42
|