Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Шаран А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Запотоцька О. В. Використання харчових волокон при виробніцтві рисового корпусу для коекструзійних продуктів [Електронний ресурс] / О. В. Запотоцька, А. І. Бур’ян, А. В. Шаран, В. М. Ковбаса // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_8
| 2. |
Харченко Є. Аеродинамічний опір нетканих фільтрувальних матеріалів [Електронний ресурс] / Є. Харченко, Є. Дмитрук, А. Шаран // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 412-420. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_15
| 3. |
Шаповаленко О. І. Вплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукції [Електронний ресурс] / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, А. В. Шаран // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 104-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__31
| 4. |
Шаповаленко О. І. Дослідження процесу зберігання зерна в герметичних умовах [Електронний ресурс] / О. І. Шаповаленко, Є. А. Дмитрук, А. В. Шаран, Н. М. Грегірчак, Я. А. Штика, О. І. Чернишевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__31
| 5. |
Євтушенко О. О. Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза [Електронний ресурс] / О. О. Євтушенко, А. В. Шаран, М. І. Кожевнікова // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 75-79 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_13 Наведено результати пошукових досліджень фізико-технологічних властивостей комбікорму з використанням гарбуза (вологість, кут обрушення, кут ковзання по металу, кут природного ухилу, дійсна густина, когезивність та об'ємна маса). Застосування показника когезивності надало можливість з'ясувати, що дані суміші можуть вільно переміщатися при вивантаженні. Отримані результати дають змогу проводити екструдування, а також визначати хімічний склад як компонентів, так і сумішей в експериментальних дослідженнях.
| 6. |
Подвальна О. О. Екструдування нетрадиційної крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / О. О. Подвальна, А. В. Шаран // Молодий вчений. - 2017. - № 1. - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_1_17
| 7. |
Махинько В. М. Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тіста [Електронний ресурс] / В. М. Махинько, А. В. Шаран, Л. О. Шаран, Л. М. Черниш // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_5 Вивчено вплив високобілкових рослинних добавок (ізолятів і сухої пшеничної клейковини) на клейковинний комплекс тіста з пшеничного борошна першого сорту. Використовували білкові ізоляти сої, гороху та рису. Встановлено, що ізоляти рослинних білків, які мають високу водопоглинальну здатність, погіршують процес утворення клейковини. Порівнювали розрахункові та експериментальні дані щодо кількості сирої та сухої клейковини. Виявили, що в обох випадках дослідні значення менші за розрахункові. Також в усіх зразках знижується гідратаційна здатність клейковини та підвищується її пружність. для пояснення цих змін було вивчено фракційний склад білкових речовин досліджуваної сировини. Встановлено подібність білкових фракцій добавок із зернової та бобової сировини, однак ізолят рисового білка не містить проламінів, які наявні в пшеничному борошні.
| 8. |
Малащенко В. О. Будова, принцип роботи та розрахунки муфти фланцево-пальцевої пружної [Електронний ресурс] / В. О. Малащенко, В. М. Стрілець, В. І. Андрушков, О. Р. Стрілець, А. С. Шаран // Підйомно-транспортна техніка. - 2019. - № 2. - С. 35-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pidtt_2019_2_5
| 9. |
Бархоленко І. О. Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готелях [Електронний ресурс] / І. О. Бархоленко, Д. О. Бондар, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, А. В. Шаран, В. О. Губеня // Молодий вчений. - 2019. - № 1(1). - С. 176-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_1(1)__41
| 10. |
Пушка О. С. Етнічна українська кухня як елемент гасторономічного туризму в Україні [Електронний ресурс] / О. С. Пушка, Л. О. Шаран, О. В. Арпуль, А. В. Шаран // Географія та туризм. - 2020. - Вип. 59. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2020_59_6
| 11. |
Тарнапольська Н. А. Проблеми конкурентоспроможності тов "аграна фрут Україна" при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності [Електронний ресурс] / Н. А. Тарнапольська, А. О. Шаран, Ю. Л. Кулик. // Ефективна економіка. - 2014. - № 12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2014_12_105
|
|
|