Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Шаран А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Запотоцька О. В. 
Використання харчових волокон при виробніцтві рисового корпусу для коекструзійних продуктів [Електронний ресурс] / О. В. Запотоцька, А. І. Бур’ян, А. В. Шаран, В. М. Ковбаса // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 265.511 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Харченко Є. 
Аеродинамічний опір нетканих фільтрувальних матеріалів [Електронний ресурс] / Є. Харченко, Є. Дмитрук, А. Шаран // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 412-420. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 431.14 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Шаповаленко О. І. 
Вплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукції [Електронний ресурс] / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, А. В. Шаран // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 104-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__31
Попередній перегляд:   Завантажити - 168.785 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Шаповаленко О. І. 
Дослідження процесу зберігання зерна в герметичних умовах [Електронний ресурс] / О. І. Шаповаленко, Є. А. Дмитрук, А. В. Шаран, Н. М. Грегірчак, Я. А. Штика, О. І. Чернишевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__31
Попередній перегляд:   Завантажити - 510.864 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Євтушенко О. О. 
Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза [Електронний ресурс] / О. О. Євтушенко, А. В. Шаран, М. І. Кожевнікова // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 75-79 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_13
Наведено результати пошукових досліджень фізико-технологічних властивостей комбікорму з використанням гарбуза (вологість, кут обрушення, кут ковзання по металу, кут природного ухилу, дійсна густина, когезивність та об'ємна маса). Застосування показника когезивності надало можливість з'ясувати, що дані суміші можуть вільно переміщатися при вивантаженні. Отримані результати дають змогу проводити екструдування, а також визначати хімічний склад як компонентів, так і сумішей в експериментальних дослідженнях.
Попередній перегляд:   Завантажити - 335.151 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Подвальна О. О. 
Екструдування нетрадиційної крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / О. О. Подвальна, А. В. Шаран // Молодий вчений. - 2017. - № 1. - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_1_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.317 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Махинько В. М. 
Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тіста [Електронний ресурс] / В. М. Махинько, А. В. Шаран, Л. О. Шаран, Л. М. Черниш // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_5
Вивчено вплив високобілкових рослинних добавок (ізолятів і сухої пшеничної клейковини) на клейковинний комплекс тіста з пшеничного борошна першого сорту. Використовували білкові ізоляти сої, гороху та рису. Встановлено, що ізоляти рослинних білків, які мають високу водопоглинальну здатність, погіршують процес утворення клейковини. Порівнювали розрахункові та експериментальні дані щодо кількості сирої та сухої клейковини. Виявили, що в обох випадках дослідні значення менші за розрахункові. Також в усіх зразках знижується гідратаційна здатність клейковини та підвищується її пружність. для пояснення цих змін було вивчено фракційний склад білкових речовин досліджуваної сировини. Встановлено подібність білкових фракцій добавок із зернової та бобової сировини, однак ізолят рисового білка не містить проламінів, які наявні в пшеничному борошні.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.705 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Малащенко В. О. 
Будова, принцип роботи та розрахунки муфти фланцево-пальцевої пружної [Електронний ресурс] / В. О. Малащенко, В. М. Стрілець, В. І. Андрушков, О. Р. Стрілець, А. С. Шаран // Підйомно-транспортна техніка. - 2019. - № 2. - С. 35-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pidtt_2019_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 371.149 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Бархоленко І. О. 
Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готелях [Електронний ресурс] / І. О. Бархоленко, Д. О. Бондар, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, А. В. Шаран, В. О. Губеня // Молодий вчений. - 2019. - № 1(1). - С. 176-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_1(1)__41
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.727 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Пушка О. С. 
Етнічна українська кухня як елемент гасторономічного туризму в Україні [Електронний ресурс] / О. С. Пушка, Л. О. Шаран, О. В. Арпуль, А. В. Шаран // Географія та туризм. - 2020. - Вип. 59. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2020_59_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 517.978 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Тарнапольська Н. А. 
Проблеми конкурентоспроможності тов "аграна фрут Україна" при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності [Електронний ресурс] / Н. А. Тарнапольська, А. О. Шаран, Ю. Л. Кулик. // Ефективна економіка. - 2014. - № 12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2014_12_105
Попередній перегляд:   Завантажити - 258.803 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського