Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Шлапак Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.

Віннікова Л. Г. 
Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Крусір, Г. В. Шлапак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 381-386. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_62
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.283 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Шлапак Г. В. 
Проектирование добавок антианемического действия [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 171-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__45
Попередній перегляд:   Завантажити - 497.503 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Шлапак Г. В. 
Влияние соотношения компонентов в белково-полифенольных комплексах на состояние гемма в системе боенская кровь-виноградные выжимки [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 455.902 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Віннікова Л. Г. 
Исследование показателей качества и безопасности диетических добавок антианемического действия [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, В. Г. Гарбуз // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 12-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.332 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Осадчук Е. А. 
Разработка схем насосных и безнасосных абсорбционных водоаммиачных холодильных машин для работы в системах получения воды из атмосферного воздуха [Електронний ресурс] / Е. А. Осадчук, А. С. Титлов, В. М. Кузаконь, Г. В. Шлапак // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(3). - С. 30-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3(3)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 413.577 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Віннікова Л. Г. 
Проектування рецептурного складу м’ясніх продуктів антианемічної дії [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, Н. В. Бондаренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 206-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__52
Попередній перегляд:   Завантажити - 923.692 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Віннікова Л. Г. 
Характеристика біологічно активної добавки "Гемовін" на основі боїнської крові та виноградних вичавок [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, І. М. Луконіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 108-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__30
Попередній перегляд:   Завантажити - 178.032 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Шлапак Г. В. 
Встановлення термінів зберігання добавок антианемічної дії [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 14-18 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 956.49 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Титлов А. С. 
Анализ перспектив применения на судах безнасосных абсорбционных холодильных агрегатов [Електронний ресурс] / А. С. Титлов, Д. П. Гожелов, Г. В. Шлапак, Г. М. Редунов // Холодильна техніка та технологія. - 2015. - Т. 51, вип. 3. - С. 62-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2015_51_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 469.355 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Капрельянц Л. В. 
Розробка технології сиров’ялених ковбас з використанням зернового біопродукту [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Г. В. Шлапак, М. Г. Бужилов // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(4)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 425.005 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Титлов А. С. 
Разработка камер на базе абсорбционных холодильных агрегатов для низкотемпературной обработки и хранения мясной и рыбной продукции в условиях фермерских и крестьянcких хозяйств [Електронний ресурс] / А. С. Титлов, Г. В. Шлапак // Холодильна техніка та технологія. - 2015. - Т. 51, вип. 5. - С. 12-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2015_51_5_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 635.187 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Азарова Н.Г. 
Інноваційні технології проти йододефіциту [Електронний ресурс] / Н.Г. Азарова, Г.В. Шлапак // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 73-79 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.051 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Петренко С. 
Біотехнологія вирощування та переробки ейхорнії [Електронний ресурс] / С. Петренко, Н. Кірович, В. Ясько, С. Сідашова, Г. Шлапак, Н. Поварова, В. Найда // Agrarian bulletin of the Black sea littoral. - 2021. - Iss. 99. - С. 111-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agbubls_2021_99_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 583.28 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Шлапак Г. В. 
Нетрадиційні інгредієнти в сучасних технологіях [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак, Н. Г. Азарова, Н. М. Кушніренко, С. Д. Патюков, Г. М. Станкевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2019. - Т. 83, Вип. 2. - С. 44–49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2019_83_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.337 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Шлапак Г. В. 
Рослинні компоненти у технології виробництва м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак, Л. В. Агунова, Н. Г. Азарова // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2021. - Вип. 2. - С. 95-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2021_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 816.566 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського