Пошуковий запит: (<.>A=Шлапак Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Віннікова Л. Г. Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Крусір, Г. В. Шлапак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 381-386. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_62
|
2. |
Шлапак Г. В. Проектирование добавок антианемического действия [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 171-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__45
|
3. |
Шлапак Г. В. Влияние соотношения компонентов в белково-полифенольных комплексах на состояние гемма в системе боенская кровь-виноградные выжимки [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_16
|
4. |
Віннікова Л. Г. Исследование показателей качества и безопасности диетических добавок антианемического действия [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, В. Г. Гарбуз // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 12-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_5
|
5. |
Осадчук Е. А. Разработка схем насосных и безнасосных абсорбционных водоаммиачных холодильных машин для работы в системах получения воды из атмосферного воздуха [Електронний ресурс] / Е. А. Осадчук, А. С. Титлов, В. М. Кузаконь, Г. В. Шлапак // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(3). - С. 30-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3(3)__8
|
6. |
Віннікова Л. Г. Проектування рецептурного складу м’ясніх продуктів антианемічної дії [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, Н. В. Бондаренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 206-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__52
|
7. |
Віннікова Л. Г. Характеристика біологічно активної добавки "Гемовін" на основі боїнської крові та виноградних вичавок [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, І. М. Луконіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 108-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__30
|
8. |
Шлапак Г. В. Встановлення термінів зберігання добавок антианемічної дії [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 14-18 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_5
|
9. |
Титлов А. С. Анализ перспектив применения на судах безнасосных абсорбционных холодильных агрегатов [Електронний ресурс] / А. С. Титлов, Д. П. Гожелов, Г. В. Шлапак, Г. М. Редунов // Холодильна техніка та технологія. - 2015. - Т. 51, вип. 3. - С. 62-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2015_51_3_11
|
10. |
Капрельянц Л. В. Розробка технології сиров’ялених ковбас з використанням зернового біопродукту [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, Г. В. Шлапак, М. Г. Бужилов // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(4)__5
|
11. |
Титлов А. С. Разработка камер на базе абсорбционных холодильных агрегатов для низкотемпературной обработки и хранения мясной и рыбной продукции в условиях фермерских и крестьянcких хозяйств [Електронний ресурс] / А. С. Титлов, Г. В. Шлапак // Холодильна техніка та технологія. - 2015. - Т. 51, вип. 5. - С. 12-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2015_51_5_4
|
12. |
Азарова Н.Г. Інноваційні технології проти йододефіциту [Електронний ресурс] / Н.Г. Азарова, Г.В. Шлапак // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 73-79 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_14
|
13. |
Петренко С. Біотехнологія вирощування та переробки ейхорнії [Електронний ресурс] / С. Петренко, Н. Кірович, В. Ясько, С. Сідашова, Г. Шлапак, Н. Поварова, В. Найда // Agrarian bulletin of the Black sea littoral. - 2021. - Iss. 99. - С. 111-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agbubls_2021_99_20
|
14. |
Шлапак Г. В. Нетрадиційні інгредієнти в сучасних технологіях [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак, Н. Г. Азарова, Н. М. Кушніренко, С. Д. Патюков, Г. М. Станкевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2019. - Т. 83, Вип. 2. - С. 44–49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2019_83_2_9
|
15. |
Шлапак Г. В. Рослинні компоненти у технології виробництва м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак, Л. В. Агунова, Н. Г. Азарова // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2021. - Вип. 2. - С. 95-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2021_2_14
|