Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Яницький В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Павлюк Р. Ю. 
Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, Т. В. Крячко, В. В. Яницький, В. А. Афанасьєва, Н. П. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 543.459 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Павлюк Р. Ю. 
Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, Н. В. Дібрівська, В. В. Погарська, В. В. Яницький, В. А. Афанасьєва, Т. В. Крячко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 60-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_12
Проаналізовано новий спосіб активації біологічно активних речовин (БАР) та біополімерів плодово-ягідної сировини з використанням попередньої обробки у вихровому шарі феромагнітних часточок змінного електромагнітного поля, зокрема, магнітної складової, перемішування та подрібнення, в апараті ВА-100. Описано процес подрібнення дикорослих ягід під час одержання пастоподібних функціональних напівфабрикатів домішок, який виявляється у більш повному вилученні БАР зі зв'язаного стану в нанокомплексах з біополімерами у вільний та деструкції біополімерів - пектинових речовин, їх трансформації в розчинну форму та одержання напівфабрикатів з більш високими драглетвірними властивостями, розкрито механізм даного процесу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 955.985 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Павлюк Р. Ю. 
Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктах [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. А. Афанасьєва, В. В. Яницький, Т. В. Крячко, О. О. Юр’єва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 3-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.075 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського