![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Ivanenko V$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Patrylak K. I. Driving forces of coke alternate dynamics in zeolite deactivated [Електронний ресурс] / K. I. Patrylak, L. K. Patrylak, S. V. Konovalov, V. V. Ivanenko, M. V. Okhrimenko, Yu. G. Voloshyna // Хімія, фізика та технологія поверхні. - 2012. - Т. 3, № 4. - С. 401-404. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/khphtp_2012_3_4_8 Розглянуто явища коливальної динаміки в цеолітах на основі участі в прямому та зворотному процесах кластерних утворень зі специфічними термодинамічними характеристиками. Останні визначаються тим, що у високотемпературній області будь-яка масивна речовина переважає ту ж речовину у вигляді кластерів за значенням хімічного потенціалу на величину <$E DELTA mu>, породжуючи динамічні явища в цеолітних системах в результаті почергового злиття кластерів в масивну фазу, розпаду останньої до кластерного стану, повторного злиття кластерів і т. д. Величина <$E DELTA mu> є рушійною силою як прямого, так і зворотного процесів.
| 2. |
Baranovska T. V. Effectiveness of enterprise depreciation policy: the accounting aspect [Електронний ресурс] / T. V. Baranovska, V. O. Ivanenko, I. R. Polishchuk // Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 1. - С. 306-311. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2016_1_37 Наведено порівняльну характеристику методів нарахування амортизації. Запропоновано алгоритм вибору методу нарахування амортизації основних засобів та обгрунтовано його застосування. Розроблено порядок визначення ефективності амортизаційної політики.
| 3. |
Ivanenko V. Ukrainocentric mass media system as fact and factor of systemic changes in Ukraine [Електронний ресурс] / V. Ivanenko // Український інформаційний простір. - 2018. - # 2. - С. 12-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ukrinfsp_2018_2_3
| 4. |
Ivanenko V. A. Deferring the other and apparition of the inapparent: nauntological phenomena in A. L. Kennedy's collection of short stories indelible acts (2002) [Електронний ресурс] / V. A. Ivanenko // Accents and Paradoxes of Modern Philology. - 2017. - Iss. 1. - С. 14-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/asspmp_2017_1_4
| 5. |
Ivanenko V. O. Menu Analysis as an Effective Marketing Tool for Increasing the Restaurant Establishments’ Profitability [Електронний ресурс] / V. O. Ivanenko, K. M. Kaschuck, T. V. Botsian, I. O. Klimova // Бізнес Інформ. - 2022. - № 12. - С. 258-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2022_12_34 Реалії сьогодення та посилення турбулентності зовнішнього середовища змушують суб'єктів господарювання оперативно реагувати на пульсації ринку. Відповідно, маркетинг є дієвим інструментом зростання ресторанного бізнесу та визначає філософію його управління, а вчасний маркетинговий аналіз меню забезпечує зміцнення позицій на ринку та перемогу в конкурентній боротьбі. Метою дослідження є подальший розвиток методичних положень щодо маркетингового аналізу меню закладів ресторанного господарства для підвищення рівня прибутковості таких закладів. Обгрунтовано актуальність застосування АВС-аналізу меню як одного з найбільш ефективних маркетингових інструментів у ресторанному бізнесі, за результатами якого змінюються ціни, виключаються з меню позиції, що не продаються, і навпаки, вводяться новинки, активізується реалізація страв, які є найвигіднішими для ресторану. Враховуючи специфіку закладів ресторанного господарства, запропоновано здійснювати класичний АВС-аналіз не за одним, а за трьома результативними показниками: обсягом продажу, виручкою та валовим прибутком, що дозволяє провести багатовимірний аналіз меню шляхом визначення по кожній страві комбінації з трьох літер, які позначають обрані параметри (AAA, АВА, АВС, ВВВ, ССС тощо). Сформовано рекомендації за 27-ма можливими варіантами комбінацій обраних параметрів та окреслено напрями підвищення обсягів продажу, збільшення ціни та зменшення собівартості страв. Отже, АВС-аналіз дозволяє виявити в меню "страви-лідери" та "страви-аутсайдери", а також прийняти рішення щодо асортименту страв в меню: визначити страви, які необхідно активніше просувати; ідентифікувати страви, з якими потрібно попрацювати в частині зменшення собівартості; регулювати ціноутворення в меню в бік зменшення чи збільшення відпускної ціни; обгрунтувати доцільність витрат на певні види сировини, зокрема, по тих позиціях, що мають низькі обсяги продаж; виявити страви, які перетинаються за складом інгредієнтів; виявити групи меню, які потрібно розширити, а також позиції, які можна сміливо замінити на нові або просто прибрати з меню.
| 6. |
Podorozhna A. O. Creative potential development of the student's personality by tools of English language [Електронний ресурс] / A. O. Podorozhna, V. V. Ivanenko // Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах. - 2020. - № 68(2). - С. 106–110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pfto_2020_68(2)__23
|
|
|