Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Kucherenko V$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Kucherenko V. S. The choice of the rational technology of "Dentatryhin” gel [Електронний ресурс] / V. S. Kucherenko, Sv. M. Kovalenko, I. I. Baranova // Вісник фармації. - 2015. - № 2. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPhC_2015_2_8 Увага під час розробки лікарських препаратів приділяється вибору раціональної технології. Технологічний процес - це важливий аспект, що впливає на якість і стабільність лікарського засобу, який має складатися з системи взаємопов'язаних та науково-обгрунтованих операцій. Вивчено вплив активних компонентів гелю дентатригін (триклозану, амінокапронової кислоти і лавандової олії) у встановлених концентраціях на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості експериментальних зразків гелів на основі карбомера марки 934 Р, що є важливим з погляду на споживчі і технологічні характеристики лікарського засобу. Доведено, що розроблений комбінований гель дентатригін для лікування гінгівітів є структурованою системою з помірними тиксотропними властивостями та задовільними споживчими характеристиками. Експериментально встановлено раціональну технологію стоматологічного гелю, яка складається з декількох послідовних операцій: приготування гелевої основи, введення в неї спочатку спиртових розчинів триклозану і лавандової олії, а потім водного розчину амінокапронової кислоти з подальшою гомогенізацією.
| 2. |
Kucherenko V. S. Development of composite gel "Dentatryhin" [Електронний ресурс] / V. S. Kucherenko, I. I. Baranova, Sv. M. Kovalenko // Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. - 2014. - № 6. - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uezyaf_2014_6_8
| 3. |
Hmyria V. P. Qualimetry of financial risks in the system of economic security of an enterprise [Електронний ресурс] / V. P. Hmyria, V. M. Kucherenko // Менеджмент та підприємництво: тренди розвитку. - 2020. - Вип. 1. - С. 8-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnnt_2020_1_3
| 4. |
Ilchuk M. Viticulture development in the enterprisesat the south of Ukraine [Електронний ресурс] / M. Ilchuk, V. Radko, M. Dmytruk, V. Kucherenko // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 3. - С. 121-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2020_26_3_14 Розглянуто основні питанням розвитку виноградарства в сільськогосподарських підприємствах (СГП) півдня України. Визначено, що забезпечення збалансованого розвитку виробництва винограду потребує чіткого опрацювання відповідних організаційно-економічних засад як необхідної бази оптимізації відносин між усіма учасниками ринку винограду. На внутрішньому ринку винограду значний обсяг попиту не задовольняється вітчизняними товаровиробниками, що може бути стимулювальним чинником для розширення внутрішнього виробництва за рахунок імпортозаміщення. Для вирішення проблеми низької конкурентоспроможності вітчизняного винограду на світовому ринку необхідно вдосконалювати організацію виробництва, підвищувати якість отриманої продукції та поглиблювати маркетингові заходи для забезпечення ефективної реалізації продукції. Розраховано інтегральний індекс підприємств із виробництва винограду, за яким проведено їх групування. Визначено проектні показники розвитку виробництва винограду в господарствах Херсонської області шляхом поглиблення кооперації. Однією з важливих проблем розвитку виноградарства в СГП є значна його капіталомісткість, що вказує на потребу в інвестиціях для започаткування такого виду бізнесу. За результатами проведених досліджень розроблено інвестиційний проект закладки виноградних насаджень і підтверджено його привабливість. Встановлено, що розвиток виробництва винограду забезпечує економічний і соціальний ефект, який проявляється через покращання результативних показників господарювання суб'єктів господарювання та створення нових робочих місць із конкурентною оплатою праці. З економічним пожвавленням у виноградарській галузі збільшуватимуться обсяги відрахувань до бюджетів різних рівнів. Реалізація запропонованих рекомендацій щодо забезпечення ефективного розвитку виробництва винограду в СГП півдня України матиме синергічний ефект на різних рівнях його прояву.
| 5. |
Kucherenko V. S. Statistical multifragmentation model within the extended morphological thermodynamics approach [Електронний ресурс] / V. S. Kucherenko, K. A. Bugaev, V. Sagun, O. Ivanytskyi // Ukrainian journal of physics. - 2022. - Vol. 67, № 9. - С. 539-544. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ukjourph_2022_67_9_4
| 6. |
Kucherenko V. S. Statistical multifragmentation model within the extended morphological thermodynamics approach [Електронний ресурс] / V. S. Kucherenko, K. A. Bugaev, V. Sagun, O. Ivanytskyi // Український фізичний журнал. - 2022. - Т. 67, № 9. - С. 539-544. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UPhJ_2022_67_9_4
|
|
|