Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Болгова Функціональні продукти харчування на$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Болгова Н. В. Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 105-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_18 Встановлено, що для виробництва пін доцільно використовувати харчові волокна "Citri-Fi" в концентраціях 0,7 - 1,0 % для набуття ними необхідних структурно-механічних властивостей. Використання молочної сироватки, як основи та для одержання збитої піни, надає можливість одержати продукт функціонального призначення з високими харчовими характеристиками. Проведені дослідження надали можливість розробити технологію пін з харчовими волокнами.
|
|
|